Desfiintarea horoscopului
Moderator: Manu
-
- Colonel
Desfiintarea horoscopului
S-a ajuns la concluzia ca rubrica nu ar fi citita decat de 1-2 persoane. In aceste conditii, se pune intrebarea daca mai are rost sa mentinem aceasta rubrica in functiune sau Cristina munceste degeaba.
V-as ruga sa raspundeti aici daca sunteti sau nu de parere ca ar trebui sa ne oprim aici cu scrierea horoscoapelor.
Numai bine,
Andy
V-as ruga sa raspundeti aici daca sunteti sau nu de parere ca ar trebui sa ne oprim aici cu scrierea horoscoapelor.
Numai bine,
Andy
Andreea - Elena Neagu
Designer www.pontes.ro
Anjo.ro - Magazin virtual de produse pentru nevăzători
Şcoala pentru toţi - site dedicat elevilor nevăzători
Designer www.pontes.ro
-
- Colonel
Stai asa, ca ale noastre sunt - sau erau odata - antihoroscopul perfect, o parodie superba la tot ce se intelege de obicei prin horoscop. Nu e vorba, sau multa vreme n-a fost, de previziuni de tipul vorbelor goale pe care le citim prin ziare. Nu, nici poveste. Incearca Horoscopul comirevelion sau orice altele din lunile de inceput ale rubricii. S-ar putea sa-ti placa, sa te distreze. De fapt, asta-i si scopul lor, nu sunt previziuni ci mai degraba glume si situatii in care de multe ori te recunosti.
Avertisment: Sunt amuzante mai ales cand cunosti oamenii si situatiile. Multe din chestiile descrise, desi trecute sub disclaimer-ul "Acest horoscop nu are legatura cu persoane sau evenimente reale", sunt de fapt realitati ale grupului.
Andy
Avertisment: Sunt amuzante mai ales cand cunosti oamenii si situatiile. Multe din chestiile descrise, desi trecute sub disclaimer-ul "Acest horoscop nu are legatura cu persoane sau evenimente reale", sunt de fapt realitati ale grupului.
Andy
Andreea - Elena Neagu
Designer www.pontes.ro
Designer www.pontes.ro
Parca nu mai are acelas farmec ca la inceput... nu stiu, inainte ma amuza teribil horoscopul, era o chestie pe care o asteptam cu mare interes... aqm, si-a pierdut din farmec... nu mai e acelas lucru. Eu sunt pentru scoaterea lui si inlocuirea cu altceva la fel de original.
Blogul lui Sorin
Magazin online cu produse pentru nevăzători şi slab văzători
Victoria nu este cel mai important lucru, ci este singurul lucru important!
Magazin online cu produse pentru nevăzători şi slab văzători
Victoria nu este cel mai important lucru, ci este singurul lucru important!
Se pare ca de cand am inceput sa intervin si eu prin horoscop, acesta si-a pierdut din valoare... cel putin asa am inteles eu.
Eu unul sunt de parere ca acesta poate sa continue, dar fara mine la butoane. Cred ca asa e cel mai bine... Nu vreau sa supar pe nimeni, asa ca ma cam retrag de la realizarea horoscopului.
Toate bune!
Mihai
Eu unul sunt de parere ca acesta poate sa continue, dar fara mine la butoane. Cred ca asa e cel mai bine... Nu vreau sa supar pe nimeni, asa ca ma cam retrag de la realizarea horoscopului.
Toate bune!
Mihai
Nu fi preocupat de evitarea tentatiilor, caci pe masura ce imbatranesti incep ele sa te evite pe tine. (Murphy)
Nu sunt de acord. Acesta este Horoscopul Pontes,si nu cred ca ne putem lipsi de el. Ne apartine la fel ca tot ce tine de Pontes. Cunosc chiar foarte multe persoane care il citesc,chiar daca nu au nici o reactie la ceea ce se scrie.
Imi place tare mult cum e realizat si mi-ar parea foarte rau sa nu mai existe.
Multumim, Cristina si Mihai, pentru munca pe care o faceti
Imi place tare mult cum e realizat si mi-ar parea foarte rau sa nu mai existe.
Multumim, Cristina si Mihai, pentru munca pe care o faceti
Mira
Mii de scuze, eu chiar nu am stiut ca este vorba de o parodie, de un antihoroscop . Imi place foarte mult forumul vostru. Este deosebit. Singurul lucru pe care nu-l pricepeam era existenta horoscopului. Dar eu nu am citit ce scria. Am vazut ca era pe saptamani si cum pe mine nu ma interesa, nu am citit. Noroc de Andreea ca mi-a atras atentia. Ideea in sine este reusita si cred ca ar fi pacat sa se desfiinteze. Acum ce sa fac? Deja am votat.Andreea Neagu scrie:Stai asa, ca ale noastre sunt - sau erau odata - antihoroscopul perfect, o parodie superba la tot ce se intelege de obicei prin horoscop. Nu e vorba, sau multa vreme n-a fost, de previziuni de tipul vorbelor goale pe care le citim prin ziare. Nu, nici poveste. Incearca Horoscopul comirevelion sau orice altele din lunile de inceput ale rubricii. S-ar putea sa-ti placa, sa te distreze. De fapt, asta-i si scopul lor, nu sunt previziuni ci mai degraba glume si situatii in care de multe ori te recunosti.
Andy
Imi place ca sunteti uniti, aveti imaginatie si umor.
-
- Colonel
Asta se poate rezolva. Sunt admin, eu am facut sondajul, eu pot sa-l elimin Pot modifica subiectul astfel incat sa dispara sectiunea de chestionar si sa ramana doar mesajele, care sunt la fel de relevante. O alta solutie ar fi sa faci ceva penitenta, eu stiu, 30 de Tatal nostru si 20 de Desteapta-te, romane sau cevacarmen scrie: Acum ce sa fac? Deja am votat.
Vedem noi cum facem cu votul,
Andreea
Andreea - Elena Neagu
Designer www.pontes.ro
Designer www.pontes.ro
Re: Desfiintarea horoscopului
Salut all,
Eu sunt pentru desfiintarea horoscopului. consider ca anumite persoane se implica mult in acest "proiect intre prieteni" cand s-ar putea implica in promovarea obiectivelor reale ale Pontes -cititi statutul-.
Acuma, e adevarat ca e o rubrica pentru amuzament, dar cum am spus-o si acum 2 luni, nu consider ca este cea mai placuta forma de amuzament care stimuleaza pozitiv activitatea unui grup de oameni. Pe de o parte stimuleaza placut anumite persoane, dar ignora sau descriu inapropriat pe altele. Cele 12 zodii mereu au in vedere 12-13-14 persoane sau poate ma insel, cand Pontes are 109 membrii iar acest horoscop nu poate fi numit horoscopul Pontes decat daca cei 109 membrii ar ocupa saptamana de saptamana, prin rotatie, zodia care le corespunde.
Chiar daca nu se va desfiinta, propun sa fie mutat de pe pagina principala a forumului si sa nu aiba denumirea "horoscopul Pontes".
Deoarece exista deja 109 membrii, observ eu din mai multe zone ale tarii, cei preocupati de acest horoscop, s-ar putea ocupa de proiectarea unor retele de comunicare ce pot duce la cunoasterea reala a membrilor pontes si la facilitarea comunicarii membrilor ce sunt din aceasi regiune, pe viitor acestia urmand sa demareze proiectele pontes in regiunea lor. De asemenea v-ati distra cred eu pe un hotline chat unde sa exista o rubrica de matrimoniale au cerut cateva persoane acest lucru cu ceva timp in urma.
Numai bine
Eu sunt pentru desfiintarea horoscopului. consider ca anumite persoane se implica mult in acest "proiect intre prieteni" cand s-ar putea implica in promovarea obiectivelor reale ale Pontes -cititi statutul-.
Acuma, e adevarat ca e o rubrica pentru amuzament, dar cum am spus-o si acum 2 luni, nu consider ca este cea mai placuta forma de amuzament care stimuleaza pozitiv activitatea unui grup de oameni. Pe de o parte stimuleaza placut anumite persoane, dar ignora sau descriu inapropriat pe altele. Cele 12 zodii mereu au in vedere 12-13-14 persoane sau poate ma insel, cand Pontes are 109 membrii iar acest horoscop nu poate fi numit horoscopul Pontes decat daca cei 109 membrii ar ocupa saptamana de saptamana, prin rotatie, zodia care le corespunde.
Chiar daca nu se va desfiinta, propun sa fie mutat de pe pagina principala a forumului si sa nu aiba denumirea "horoscopul Pontes".
Deoarece exista deja 109 membrii, observ eu din mai multe zone ale tarii, cei preocupati de acest horoscop, s-ar putea ocupa de proiectarea unor retele de comunicare ce pot duce la cunoasterea reala a membrilor pontes si la facilitarea comunicarii membrilor ce sunt din aceasi regiune, pe viitor acestia urmand sa demareze proiectele pontes in regiunea lor. De asemenea v-ati distra cred eu pe un hotline chat unde sa exista o rubrica de matrimoniale au cerut cateva persoane acest lucru cu ceva timp in urma.
Numai bine
Don't fear, just wonder. You are more than life. Mind is power and desire.
-
- Colonel
Draga Cristi,
Arata-mi te rog unde scrie in titulatura rubricii Horoscopul Pontes.
Cat despre mutarea de pe prima pagina, cata vreme reprezinta o categorie a forumului, e imposibil de mutat din punct de vedere tehnic. Arhitectura PHPBB nu permite plasarea unei categorii in interiorul alteia, deci pe alta pagina decat prima.
Cat despre implicarea celor preocupati de horoscop in proiectele Pontes, nu stiu exact la ce persoane te referi, dar cel putin in privinta catorva consider ca am vazut mult mai multa implicare decat la restul pana la 109 membrii cat are Pontesul.
Numai bine,
Andreea
Arata-mi te rog unde scrie in titulatura rubricii Horoscopul Pontes.
Cat despre mutarea de pe prima pagina, cata vreme reprezinta o categorie a forumului, e imposibil de mutat din punct de vedere tehnic. Arhitectura PHPBB nu permite plasarea unei categorii in interiorul alteia, deci pe alta pagina decat prima.
Cat despre implicarea celor preocupati de horoscop in proiectele Pontes, nu stiu exact la ce persoane te referi, dar cel putin in privinta catorva consider ca am vazut mult mai multa implicare decat la restul pana la 109 membrii cat are Pontesul.
Numai bine,
Andreea
Andreea - Elena Neagu
Designer www.pontes.ro
Designer www.pontes.ro
Nu inteleg de ce este nevoie sa se desfinteze Horoscopul Pontes pentru a se realiza altceva?
Si de ce tocmai realizatorii horoscopului trebuie sa se ocupe de o mai buna comunicare intre membrii>
De ce nu initiezi tu ceva activitati care sa duca la mai buna comunicare intre noi>
Nu cred ca horoscopul este o piedica pentru asta.
Cum ar fi sa anulam tot topicul ,discutii liberesau oricare dintre acestea pentru a deschide unul nou>
Crezi ca ar avea vreun sens>
Si de ce tocmai realizatorii horoscopului trebuie sa se ocupe de o mai buna comunicare intre membrii>
De ce nu initiezi tu ceva activitati care sa duca la mai buna comunicare intre noi>
Nu cred ca horoscopul este o piedica pentru asta.
Cum ar fi sa anulam tot topicul ,discutii liberesau oricare dintre acestea pentru a deschide unul nou>
Crezi ca ar avea vreun sens>
Mira
- Manu
- General de divizie
Nu sunt de acord cu desfiintarea horoscopului. Era o chestie de amuzament. Trebuie sa il contrazic aici pe Cristi in primul rand, care vrea desfiintarea horoscopului pentru ca nu i-a placut lui atunci ce s-a scris despre el. Asta mi se pare o dovada de slabiciune, indiferent ce se spune trebuie acceptat sau contrazis, dar sa i se taie capul celui care a spus ceva... nu prea mai merge. Nu vad cum o astfel de rubrica poate intra in discutie ca si cum ar consuma din resursele celor care si le-ar putea pastra pentru promovarea Pontesului, sau nu vad cum cei care scriu aici, chiar ar face altceva pentru acea promovare - promovarea se face prin diferite realizari. Prin faptul ca au fost cateva click-uri in plus pentru a fi citit acest horoscop, deja inseamna un 0,00001% din promovare. Nimic nu trebuie desfiintat, totul trebuie sa continue pentru cei interesati, iar cei care nu au chef de ceva, nimic mai simplu, sa nu dea acele click-uri in zona respectiva. In legatura cu numarul persoanelor, cele 12-13 as putea sa intreb si eu: sunt mai multe persoane care scriu pe aici pe forum? Membrii Pontes sunt unii, iar membrii forumului sunt altii.
Acest forum este un loc unde persoanele cu dizabilitati si cele fara dizabilitati pot vorbi absolut orice, daca nu incalca niste reguli de buna cuviinta.
Acest forum este un loc unde persoanele cu dizabilitati si cele fara dizabilitati pot vorbi absolut orice, daca nu incalca niste reguli de buna cuviinta.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
Andreea Neagu scrie:Asta se poate rezolva. Sunt admin, eu am facut sondajul, eu pot sa-l elimin Pot modifica subiectul astfel incat sa dispara sectiunea de chestionar si sa ramana doar mesajele, care sunt la fel de relevante.carmen scrie: Acum ce sa fac? Deja am votat.
Vedem noi cum facem cu votul,
Andreea
Nu poti vota in locul meu? Este bine sa ramana chestionarul. Se observa mai bine care este proportia.
-
- Colonel
Nu pot vota in locul tau pentru ca am votat deja. Dar iti pot modifica alegerea, ceea ce am si facut.
Andy
Andy
Andreea - Elena Neagu
Designer www.pontes.ro
Designer www.pontes.ro