Baza de date cu CV-urile membrilor Pontes
Moderator: Manu
-
- Colonel
Carmen, incerc saptamana asta sa ma ocup de problema. Am stat extrem de prost cu timpul in ultima vreme, delegatii peste delegatii, sa-ti spuna Cris cum ii ziceam zilnic ca tot ce vreau e sa merg acasa. Dar acum ca am venit in tara se rezolva. Iti trimit un formular spre seara ca acum sunt zob, tocmai s-a maritat o buna prietena si e de inteles c-a fost chef mare, ca la nunta, de!
Andy
Andy
Andreea - Elena Neagu
Designer www.pontes.ro
Anjo.ro - Magazin virtual de produse pentru nevăzători
Şcoala pentru toţi - site dedicat elevilor nevăzători
Designer www.pontes.ro
-
- Caporal
Excelenta ideie
Ideia este excelenta, problema este ca trebuie si pusa in practica, dar sa fie valabila in toata tara poate ne ajuta Pontes pentru sustinerea bazei de cv; ma incinta ideia pentru ca filialele de nv nu se inplica cu nimic in acest domeniu. cu stima
aa38aa
lucrez la o firma de HR(resurse umane) care face recrutari pentru diverse firme si
de aceea rog ca cei interesati sa-mi trimita cv-urile,pentru a incerca sa -i ajutam in gasirea unui loc de munca asa cum s-a intimplat anul trecut si cu mine.
persoanele cu dizabilitati din Bucuresti ,interesate de un loc de munca sint rugate sa trimita cv-ul pe adresa :
constantin_draganescu@yahoo.com
de aceea rog ca cei interesati sa-mi trimita cv-urile,pentru a incerca sa -i ajutam in gasirea unui loc de munca asa cum s-a intimplat anul trecut si cu mine.
persoanele cu dizabilitati din Bucuresti ,interesate de un loc de munca sint rugate sa trimita cv-ul pe adresa :
constantin_draganescu@yahoo.com
-
- Colonel
Stimate domnule Draganescu,
Va multumim pentru interesul acordat integrarii persoanelor cu dizabilitati pe piata muncii.
Totusi, pentru mai multa credibilitate v-as ruga sa ne furnizati o adresa de email de serviciu si nu una personala. Ar fi corect pentru candidati sa stie carei firme de recrutare ii vor trimite CV-urile.
Numai bine,
Andreea Neagu
Va multumim pentru interesul acordat integrarii persoanelor cu dizabilitati pe piata muncii.
Totusi, pentru mai multa credibilitate v-as ruga sa ne furnizati o adresa de email de serviciu si nu una personala. Ar fi corect pentru candidati sa stie carei firme de recrutare ii vor trimite CV-urile.
Numai bine,
Andreea Neagu
Andreea - Elena Neagu
Designer www.pontes.ro
Designer www.pontes.ro