Vreau si eu
Moderator: Manu
Cred si eu ca ai fi perfect multumit daca cineva ti-ar face totul si tu doar sa culegi roadele, sau doar sa stai cu burta la soare, daca preferi aceasta formulare. Ia zi, ce post de radio ai, adresa si id-ul de messenger la care sa se faca dedicatii... ca poate iti fac eu ceva
Blogul lui Sorin
Magazin online cu produse pentru nevăzători şi slab văzători
Victoria nu este cel mai important lucru, ci este singurul lucru important!
- Manu
- General de divizie
Ei, Sorine, poate GSM vrea sa spuna ca are o suma de bani pe care a strans-o pentru a-si face un post de radio cu site cu tot, adica are niste bani pentru domeniu si hosting si altii pentru a-i da celui sau celor care il creeaza. Deci, poate nici nu ar trebui mai mult de 500 de euro, in asta intrand totul pana la luarea microfonului in mana pentru a anunta dedicatiile.
Daca citim mesajele anterioare, GSM nu scrie nicaieri ca ar vrea totul gratuit.
Daca citim mesajele anterioare, GSM nu scrie nicaieri ca ar vrea totul gratuit.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
Nu a zis nimeni ca e gratis. Bineinteles ca aici se adauga si banii pentru licente de melodii.
Blogul lui Sorin
si pentru hostul siteului, dar nu in ultimul rand pentru realizarea siteului.
ce vrea el e simplu de facut, merge si html.
maxim 5 pagini, un banner si niste maruntisuri, astea cred ca ajung undeva la vreo 200 - 400 de euro, in functie de pretentiile pe care le are... ca doar scrisul codului si realizarea graficii nu oricine o stie, nu-i asa?
daca vrea si o sectiune de download se mai adauga lunar vreo 150 - 200 euro pentru actualizarea permanenta a datelor... ca doar banii astia si scoate apoi dupa reclamele care sunt afisate pe site si din spoturile publicitare difuzate...
daca vrea promovare, trebuie alti bani... in functie de cat de promovat vrea sa fie radiul lui. aici putem socoti inca cateva foi cu steguletul uninii europene pe ele......
daca era un site personal al lui, eu ma ofeream sa il fac gratuit, dar odata ce e o afacere care urmeaza sa aiba profit, sorry, daca el vrea sa castige cu munca mea sau a altuia, vreau si eu sau cel care va face acest proiect rasplata pentru efortul depus...
ce vrea el e simplu de facut, merge si html.
maxim 5 pagini, un banner si niste maruntisuri, astea cred ca ajung undeva la vreo 200 - 400 de euro, in functie de pretentiile pe care le are... ca doar scrisul codului si realizarea graficii nu oricine o stie, nu-i asa?
daca vrea si o sectiune de download se mai adauga lunar vreo 150 - 200 euro pentru actualizarea permanenta a datelor... ca doar banii astia si scoate apoi dupa reclamele care sunt afisate pe site si din spoturile publicitare difuzate...
daca vrea promovare, trebuie alti bani... in functie de cat de promovat vrea sa fie radiul lui. aici putem socoti inca cateva foi cu steguletul uninii europene pe ele......
daca era un site personal al lui, eu ma ofeream sa il fac gratuit, dar odata ce e o afacere care urmeaza sa aiba profit, sorry, daca el vrea sa castige cu munca mea sau a altuia, vreau si eu sau cel care va face acest proiect rasplata pentru efortul depus...
Nu fi preocupat de evitarea tentatiilor, caci pe masura ce imbatranesti incep ele sa te evite pe tine. (Murphy)
Gogule, era o gluma. Oricum, licenta iti trebuie dk nu vrei sa faci ceva parnaie.
Blogul lui Sorin