Negative audio
Moderator: Manu
-
- General de corp de armata
Negative audio
Sunt curios daca se poate obtine un negativ dintr-o melodie cu ajutorul vreunui program.Daca cineva stie acest lucru l-as ruga sa imi spuna si mie, ce program poate face asta si cum, daca nu e prea complicat. Va multumesc anticipat ghita .
Depinde de caz, daca:
a) Instrumentalul este inregistrat pe un track si vocea pe alt track, in cadrul aceiasi melodii, da se poate foarte usor cu ajutorul unui program de genul CoolEdit se baga in multytrack si se scoate vocea.
b) Este o melodie normala, adica s-au mixat track-urile, este imposibil sa scoateti doar vocea. Melodia este o amestecatura de frecvente si sunt multe locuri unde vocea si instrumentalul se intalnesc asa incat, cand scoatem vocea, zmulgem si din instrumental, nemaipunand la socoteala ca inca nu s-a inventat un program care sa recunoasca macar vocea dintr-o melodie. E ca si cand ati dori sa scoateti caprioara dintr-un peisaj si in locul ei sa ramana poenita.
ps. Sunt foarte putine melodii care vin inregistrate pe doua track-uri si acestea in nici un caz nu sunt in format mp3
a) Instrumentalul este inregistrat pe un track si vocea pe alt track, in cadrul aceiasi melodii, da se poate foarte usor cu ajutorul unui program de genul CoolEdit se baga in multytrack si se scoate vocea.
b) Este o melodie normala, adica s-au mixat track-urile, este imposibil sa scoateti doar vocea. Melodia este o amestecatura de frecvente si sunt multe locuri unde vocea si instrumentalul se intalnesc asa incat, cand scoatem vocea, zmulgem si din instrumental, nemaipunand la socoteala ca inca nu s-a inventat un program care sa recunoasca macar vocea dintr-o melodie. E ca si cand ati dori sa scoateti caprioara dintr-un peisaj si in locul ei sa ramana poenita.
ps. Sunt foarte putine melodii care vin inregistrate pe doua track-uri si acestea in nici un caz nu sunt in format mp3
Blogul lui Sorin
Magazin online cu produse pentru nevăzători şi slab văzători
Victoria nu este cel mai important lucru, ci este singurul lucru important!
-
- Colonel
Off-topic: caprioara se scoate si poti reconsitui poienita in spatele ei. E mult de munca, dar mergeSorin scrie: E ca si cand ati dori sa scoateti caprioara dintr-un peisaj si in locul ei sa ramana poienita.
Andy
Andreea - Elena Neagu
Designer www.pontes.ro
Anjo.ro - Magazin virtual de produse pentru nevăzători
Şcoala pentru toţi - site dedicat elevilor nevăzători
Designer www.pontes.ro
Anjo.ro - Magazin virtual de produse pentru nevăzători
Şcoala pentru toţi - site dedicat elevilor nevăzători
Ok, dar trebuie reconstituita. Si aici, poti scoate canalul principal (unde se presupune ca e vocea) si sa refaci negativul...
Blogul lui Sorin
depinde si de placa de sunet pe care o ai, pentru ca placile mai bunicele pot face negative, dar cum zicea sorin, nu de pe orice melodie.
Oricum, se poate incerca.
Trimiteti va rog o melodie pe adresa mea de email, iar eu am sa incerc sa scot vocea.... merita incercat, nu avem nimic de pierdut.
De exemplu: eu am ultimul album al lui puiu codreanu si felician nicola (saxofon), pe melodiile acestui album merge destul de bine sa scoti vocea si sa ramana negativul...
Astept pe adresa de email ( misusoft@yahoo.com ) o melodie, poate iese ceva placut urechilor!
Toate cele bune!
Mihai
Oricum, se poate incerca.
Trimiteti va rog o melodie pe adresa mea de email, iar eu am sa incerc sa scot vocea.... merita incercat, nu avem nimic de pierdut.
De exemplu: eu am ultimul album al lui puiu codreanu si felician nicola (saxofon), pe melodiile acestui album merge destul de bine sa scoti vocea si sa ramana negativul...
Astept pe adresa de email ( misusoft@yahoo.com ) o melodie, poate iese ceva placut urechilor!
Toate cele bune!
Mihai
Nu fi preocupat de evitarea tentatiilor, caci pe masura ce imbatranesti incep ele sa te evite pe tine. (Murphy)
Iti garantez eu ca tai destul de mult negativul, pentru ca programele de genul Adobe Audition, CoolEdit (stramosul Auditionului), Sound Forge nu fac decat sa scoata canalul principal, central, si s-ar putea sa ai vocea pe "margini". Nu poti face un negativ de calitate dintr-un mp3... daca ai niste wave-uri necomprimate (100mb mb/minut) atunci ai putea scoate ceva acceptabil.
Blogul lui Sorin
Ok, spor. Sa nu te astepti la rezultate spectaculoase insa. Garantat
Blogul lui Sorin
Sunt curios daca as putea scoate vocea dintr-un cantec
Salut.Mai demult ma gandeam daca pot face o smecherie(nu stiu daca e legala si nici nu ma intereseaza ca nu omor pe nimeni).Si in opinia mea nu fac nimic rau.Vreau sa scot o singura voce dintr-un cantec interpretat de doua persoane si sa mi-o imprim pe a mea in locul vocei eliminate.Exista vreun program?Si daca se poate sa-mi explicati si procedeul pe care trebuie sa-l urmez pentru a obtine ceea ce vreau.Va multumesc.Ma gasiti pe adresa shady_rapid2008@yahoo.com sau skype hashim.shady.
Salut!Vreau sa fac si eu ceva...p.s:Nu ma intereseaza daca e legal ca nu e o crima.Vreau sa-mi inregistrez vocea sa mi-o imprim intr-un cantec.Problema e ca acest cantec e interpretat de doua persoane o femeie si un barbat.Si vreau sa-i scot vocea barbatului sa mi-o imprim pe a mea si sa pastrez vocea femeii.Dar nu stiu ce program m-ar ajuta sa reusesc operatia aceasta.Va rog sa-mi spuneti daca stiti careva vreun program ceva care mi-ar putea fi de folos pentru a reusi.
"]Salut!Vreau sa fac si eu ceva...p.s:Nu ma intereseaza daca e legal ca nu e o crima.Vreau sa-mi inregistrez vocea sa mi-o imprim intr-un cantec.Problema e ca acest cantec e interpretat de doua persoane o femeie si un barbat.Si vreau sa-i scot vocea barbatului sa mi-o imprim pe a mea si sa pastrez vocea femeii.Dar nu stiu ce program m-ar ajuta sa reusesc operatia aceasta.Va rog sa-mi spuneti daca as putea folosi acest program pe care tocmai l-am gasit pe internet(Audaciti).Atasez si o legatura catre program http://audacity.sourceforge.net/about/
audacity
shady, orice soft din cele pe care le putem gasi noi vulgul pe net, nu fac mare lucru, daca scot vocea sau o estompeaza, mai bine zis, implicit vor crupe ansamblul instrumentatiei, elimina basi distorsioneaza etc. Probabil un soft profesionist bazat pe detectare ultrasensibila a tonurilor, va putea face ce iti doresti. Ce face audacity, face si gomplayerul, poti urmari un tutorial daca vrei cu audacity
audacity eliminare voce
nu o sa fii prea incantat. Deci nu iti mai ramane decat sa iei legatura cu doamna cantareata si sa-i propui un duet, ea sigur are negativul.
audacity eliminare voce
nu o sa fii prea incantat. Deci nu iti mai ramane decat sa iei legatura cu doamna cantareata si sa-i propui un duet, ea sigur are negativul.
Cornel
Da sigur Cornelush ca eu-s Basescu sa am relatii in toata lumea asta cat toata intinderea ei.Si oricum nu cred sa accepte propunerea fara cash.Nu c-as fi sarac dar oricum nu ma pretez la o asa inaltime.Poate voi incerca ceva cu riscul de a strica in cel mai rau caz sau cu riscul de a nu reusi sa fac nimic.Iti sugerez sa mai citesti niscaiva repliici de prin acest topic.Pare mi se ca Sorin a spus ca se poate dar e mult de munca.