MP3 player accesibil
Moderator: Manu
MP3 player accesibil
In ianuarie 2008 a fost lansat un MP3 player accesibil nevazatorilor. Acesta are meniu ghidat vocal, o memorie de 4 giga, suporta un card de memorie de 8 giga si costa 175 de lire sterline. Detalii gasiti pe pagina: http://www.viplayer.co.uk/vi-player.asp
Sorry Ionica:
Launch delayed
Block quote start
Launch date of the VI Player delayed until Spring 2008.
Block quote end
SAKS Electronics is committed to providing their customers with the most technically advanced product they can and as a result of this, the VI Player launch
date has been re-scheduled for Spring 2008.
This decision has not been taken lightly and SAKS Electronics trusts that when the player does finally launch, customers will not be disappointed with the
final product.
Anyone who is interested in the VI Player should register their details on line by clicking on the "buy-now" section and they will be informed when a release
date has been confirmed.
Chief Operations Officer Allan Shaw said "Clearly we are disappointed with this delay but ultimately we only want to release the unit when we are completely
satisfied with its overall functionality and reliability."
Blogul lui Sorin
Magazin online cu produse pentru nevăzători şi slab văzători
Victoria nu este cel mai important lucru, ci este singurul lucru important!
Nu pot sa spun ca sunt prea entuziast. Adica, nu mi se pare prea interesant ca un mp3 player vorbeste. La o adica, s-ar putea chiar sa ma enerveze, mai ales daca va vorbi si in timp ce ascult melodia. Ar fi chiar oribil sa asculti o melodie si sa iti cante ala in casti. Si sa fiu sincer, nu prea ii vad utilitatea. Astept sa apara un Ipod de la Apple accesibil ca sa ma declar fericit (da, acolo chiar ai nevoie de o voce, nu trebuie sa memorezi doar niste butoane).
Blogul lui Sorin
Ma tem ca nu ai inteles despre ce e vorba. Bineinteles ca MP3 player-ul nu vorbeste in timp ce asculti ceva.. Ma refeream la meniul vorbit care iti permite sa faci setarile dorite. Nu stiu daca ai incercat vreodata un MP3 player cu un meniu mai sofisticat. Pentru un nevazator e greu sa utilizeze asa ceva pentru ca aparatul nu scoate nici un sunet si nu stii in ce submeniu ai intrat. Deasemenea, nu stii daca nu cumva ai dat comenzile prea repede riscand astfel sa-l bruschezi. Eu am rezolvat problema cumparandu-mi un Iriver de 6 giga caruia i-am inlocuit meniul cu Rockbox. Acesta este un meniu opensource care poate fi folosit si de nevazatori.
- Manu
- General de divizie
Da, un MP3 Player cu sinteza vocala care sa citeasca meniurile e ceea ce trebuie multor nevazatori, e foarte greu sa nu te ratacesti prin meniuri, chiar daca le stii perfect ordinea. E ca si telefonul cu voce sau fara voce.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)