Intrebari software

Despre computere, telefoane, tehnologie

Moderator: Manu

Scrie răspuns
Puho
Sergent major

mersi

Mesaj de Puho »

mersi ptr raspunsuri am 34 de ani nici nu stiu cum sa raspund dintrodata la toate. Hot potatoes m-a surprins, ca se poate face siteuri cu el. Si eu am programul, dar am crezut ca integrame se fabrica cu el. Am facut deja niste siteuri, de exemplu unul pentru nevazatori cu google web creator.
http://smanvr.googlepages.com si am mai facut inca unul tot cu google web creator http://bioterapeut.googlepages.com
Eu personal inca nu am nevoie de un site, am un anticariat genealogic, dar deocamdata nu necesita site. M-am gindit ca sa fac pagini web pentru altii,
dar deocamdata am facut unul caritativ, iar altul pentru o bere. Deocamdata nu sint asa de hotarit, de exemplu inca nu stiu sa fac submeniuri nici cu google page creator, nici cu publisherul. Ar mai trebui sa invat infiintarea sistemelor de mica publicitate si expunerea filmelor pe siteuri. Ma scuzati daca nu am raspuns la toate intrebarile, e cam tirziu deja, si trebe sa ma culc, chiar acum am venit acasa de la servici si sint cam obosit.
Puho
Sergent major

ecranul

Mesaj de Puho »

nu gasesc unde se regleaza ecranul
nvidia settings?
acolo numai rezolutia se regleaza
marimea nu
Andreea Neagu
Colonel

Mesaj de Andreea Neagu »

Repet: butoane pe laterala monitorului sau in partea de jos a lui. Butoane adevarate, fizice, pe care poti pune degetul.
Andy
Puho
Sergent major

butoane

Mesaj de Puho »

ala cu + si cu - si OSD?
am apasat OSD apare ceva meniu, dar cu mouseul nu se poate da click
zice ca contrast si sint o gramada de simboluri

nu cu mouseul, cu + si cu - se poate muta de la un simbol la altul
dar cum se valideaza?
Andreea Neagu
Colonel

Mesaj de Andreea Neagu »

Nu e de dat click acolo. Folosesti + si - ca sa te plimbi intre optiuni, iar validarea o faci in principiu tot cu butonul cu care ai accesat meniul, sau cu altul daca mai ai. In acea lista in care gasesti contrastul ai si latimea si inaltimea ecranului.
Andreea
Sorin
Capitan

Mesaj de Sorin »

Dude, ce incerci sa faci tu e ca si cand ai vrea sa schimbi canalul la tv folosindu-te de mouse.
Ca sa schimbi dimensiunea imaginii, apasa pe meniul monitorului subliniez monitorului si schimbi setarile cu tastele + si - de pe !monitor!.
Blogul lui Sorin
Magazin online cu produse pentru nevăzători şi slab văzători
Victoria nu este cel mai important lucru, ci este singurul lucru important!
Puho
Sergent major

butoane

Mesaj de Puho »

mai am inca un buton cu semnul selectarii
cine stie poate ca se selecteaza cu el
Andreea Neagu
Colonel

Mesaj de Andreea Neagu »

Daca ai buton de selectare atunci cu el selectezi. Iar cu cel de meniu te intorci la meniu principal, adica la cel din care ai ales contrast, dimensiuni etc.
Andy
Puho
Sergent major

bine

Mesaj de Puho »

am gasit prima data selectez cu + si - adica aleg dupa aia selectez cu butonul de selectare se face rosu si dupa aia cu + si - maresc sau miscorez dimensiunea ecranului. Nici nu-i asa de greu. Si astazi am invatat ceva.
MisuSoft
Locotenent

Mesaj de MisuSoft »

da, butoanele alea iti cam dau dureri de cap.
stiu, si eu am patit la fel, dar le-am butonat pana au "cantat" cum am vrut eu..... :D
Nu fi preocupat de evitarea tentatiilor, caci pe masura ce imbatranesti incep ele sa te evite pe tine. (Murphy)
Puho
Sergent major

da

Mesaj de Puho »

am rezolvat cit de cit, mai exista o dunga neagra la marginea ecranului,
dar totusi nu-i asa de mare cum a fost. cum sa zic se mareste fereastra, dar
wallpaperul nu se mai mareste de acum incolo. Am sa incerc fara fereastra
mozilla numai cu wallpaperul sa vad asa ce iese.
Andreea Neagu
Colonel

Mesaj de Andreea Neagu »

Ce treaba are mozilla cu dimensiunea ecranului?! Browserul nu are nici o legatura cu dimensiunea imaginii de pe ecran, setata din butoanele monitorului. Schimba rezolutia cu una mai mare, ar trebui sa ajute.
Andy
Puho
Sergent major

am reusit

Mesaj de Puho »

am reusit pina la urma orizontal 71 %, vertical 45 % si e bine.
Puho
Sergent major

intrebare

Mesaj de Puho »

Permiteti-mi inca o intrebare simpla de utilizator legata de browserul Mozilla.
Cind ma autentific la un site, Mozilla ma intreaba daca vreau sa memoreze parola sau nu. Sint trei variante de raspunsuri: da, acum nu, niciodata pe acest site. Daca am ales raspunsul niciodata pe acest site, si dupa un timp m-am razgindit, deci a-si dori sa memoreze totusi parola, atunci cum pot anula comanda niciodata pe acest site?
Puho
Sergent major

accelerator

Mesaj de Puho »

Am gasit un download accelerator si anume dap86 (download accelerator plus). Daca am inteles bine, este pe gratis, nu este trial, sper ca am inteles bine. Am reusit sa instalez, s-a bagat el singur in intermediul Mozilla a facut un buton pe bara de unelte sau cum se zice ceva toolbar, acolo are o inscriptie speedbit, dar nu stiu cum se foloseste. Intra el automat in vigoare daca fac download, sau trebe sa-i dau o comanda speciala?
Scrie răspuns