FireFight, un joc FPS online

Despre tot felul de jocuri si competitii

Moderator: Manu

Scrie răspuns
florianionascu7
Sergent major

FireFight, un joc FPS online

Mesaj de florianionascu7 »

Salutare, în acest topic vreau să vorbim despre un joc audio care a fost lansat acum câteva zile. Este, după cum spune și titlul jocului, un joc FPS online, similar cu alte jocuri precum Redspot, The Killer, UltraPower etc. Este un joc în care împuști playeri și aduni iteme și dolari virtuali. Spre deosebire de alte jocuri FPS, dacă ieși învingător din lupta cu un player, primești bonus o anumită sumă de dolari virtuali, bonus care în joc se numește salariu. Cu banii poți să faci chestii precum vânzarea și cumpărarea de iteme din magazinul disponibil în joc. Poți la fel de bine să câștigi bani scoțând iteme la licitație, asta fiind, cred eu, cea mai bună metodă de câștig. Jocul se numește FireFight și este dezvoltat de Iran Development Team (IDT). E tradus momentan doar în engleză și persană. Mai multe detalii despre el puteți afla din topicul de pe forumul Audio Games sau de pe pagina dedicată jocului, aflată pe site-ul dezvoltatorilor.
http://forum.audiogames.net/viewtopic.php?id=25846
http://idt-group.ir/firefight/en/
Vă aștept în joc!
Dacă aveţi întrebări legate de jocuri, contactaţi-mă în privat la adresa florianionascu@hotmail.com sau la contact@florian-ionascu.ro.
Cornel
Locotenent

Mesaj de Cornel »

salut, pare interesant si complex... am intrat putin acolo, dupa ce mi-am facut cont, dar in mai putin de un minut sunt omorat. Nu inteleg cum se trage cu o arma anume, de exemplu cu tasta I se merge in rezerva de arme si se allege un pistol cu enter, apoi revin in joc dar cand apas ctrl sau enter ca sa trag nu merge.
Oricum trebuie citit manualul cu atentie altfel nu prea te descurci.
Cornel
florianionascu7
Sergent major

Mesaj de florianionascu7 »

Da, e recomandat ca ghidul de utilizare să fie citit cu atenție. Se trage cu control stânga, dar trebuie mai întâi să încărcați arma cu tasta r. Spre deosebire de alte jocuri, dacă după o luptă ca la carte vă mai rămân gloanțe și n-aveți nevoie de ele, puteți să descărcați arma cu shift+r, astfel ne mai fiind nevoit să folosiți toate gloanțele din încărcător. Asta chiar vă ajută să faceți economie de gloanțe.
În încheiere o să vă mai dau un pont, puteți alege armele și cu tastele 1, 2, 3, 4, 5 etc. Spor la joc!
Dacă aveţi întrebări legate de jocuri, contactaţi-mă în privat la adresa florianionascu@hotmail.com sau la contact@florian-ionascu.ro.
Scrie răspuns