Sistemele de operare iOS si Mac - accesibilitate, programe
Moderator: Manu
-
- Sublocotenent
-
- Locotenent - colonel
-
- Locotenent - colonel
-
- Sublocotenent
-
- Locotenent - colonel
Salut, orice Căutare pe google ți-ar fi dat răspunsul la aceasta întrebare. Din capul locului trebuie spus ca trebuie neaparat si iTunes in operațiunea asta. Sunt o serie de programe care te ajuta sa faci sonerii pentru iPhone. Soneria creată trebuie sa aibă 30 secunde si sa aibă extensia m4r. Deasemenea sunt o grămada de site-uri de unde poți Descarca sonerii gata făcute. După aia trebuie sa le copiezi in iTunes si sa le sincronizezi cu iPhone-ul. O alta soluție ar fi cumpărarea unei sonerii care costa in jur de 30 cenți, cel puțin atâta costa când am cumpărat eu, acuma cred ca e un leu. Pentru a îmi face sonerii eu folosesc următorul program pe iPhone sau iPad: Hokusai Audio Editor de la Wooji Juice Ltd
Gruia
-
- Locotenent - colonel
-
- Sublocotenent
ohh,asta suna bine!eu cand am scris despre asta,nu le citea.şi tot ios 11 era.le citea doar in HBO GO.asta fiind in luna decembrie daca-mi amintesc bine.am luat legatura cu ei pe chat atunci,le-am spus sa implementeze acest lucru,şi mi-au comunicat ca au trimis mai departe.acum,bine ar fi sa le citeasca şi pe youtube.şi acolo sunt filme sau seriale subtitrate.
-
- Sublocotenent
salutare,
am avut activa functia de mesaje in cloud.apoi,am dezactivat-o.mi-a spus ca voi avea 30 zile sa le descarc.in configurari,icloud,gestionare stocare,apare ca mesajele ocupa 43 mb.dau pe ele,insa nu apare ştergere.imi spune cineva cum sa le şterg?aplicaţia icloud pentru windows e accesibila cu jaws?sau trebuie intrat pe icloud.com?menţionez ca pe laptop am crome ca brouser
am avut activa functia de mesaje in cloud.apoi,am dezactivat-o.mi-a spus ca voi avea 30 zile sa le descarc.in configurari,icloud,gestionare stocare,apare ca mesajele ocupa 43 mb.dau pe ele,insa nu apare ştergere.imi spune cineva cum sa le şterg?aplicaţia icloud pentru windows e accesibila cu jaws?sau trebuie intrat pe icloud.com?menţionez ca pe laptop am crome ca brouser
-
- Locotenent - colonel
-
- Sublocotenent
-
- Locotenent - colonel
Deci faci in felul următor si ar trebui sa meargă după părerea mea. Intri in configurări, alegi chiar acolo la început unde zice numele iCloud etc, mergi la iCloud, alegi administrare stocare, mergi la mesaje si dai dublu click, alegi dezactivează si șterge, zice ca ai 30 zile sa te rasgandiesti, mie mi-a eliberat spațiul imediat, daca nu se eliberează imediat ar trebui sa se elibereze oricum după 30 zile.
Gruia
-
- Locotenent - colonel
Salutare, in cazul ca își dorește cineva am studiat un pic cum putem sincroniza calendarele de pe Facebook cu cele din telefon. Scriem in safari Facebook.com/events după care alegem Partajare si alegem versiunea desktop, după aia derulam in jos pana o sa găsim informația ca putem sincroniza calendarele cu diferite aplicații, după aceea o sa ne apara doua chestii evenimente si zile de naștere, dam pe fiecare in parte si o sa ne întrebe daca dorim sa ne abonam, dam ok si gata. In viitor ne vor veni alerte privind zilele de naștere si evenimentele la care ne-am abonat in Facebook si in aplicația calendar. Procedura este valabilă si pentru telefoanele cu android.
Gruia
-
- Sergent major
Salutare tuturor!
Știe cineva cam ce va aduce în mare IOS 12? Chiar sunt curios. Oare va veni cu una sau mai multe limbi pentru Siry? De vreo câțiva ani se tot zice că Siry va fi disponibilă și în limba română, dar se pare că asta se amână de la o versiune la alta.
Știe cineva cam ce va aduce în mare IOS 12? Chiar sunt curios. Oare va veni cu una sau mai multe limbi pentru Siry? De vreo câțiva ani se tot zice că Siry va fi disponibilă și în limba română, dar se pare că asta se amână de la o versiune la alta.
Dacă aveţi întrebări legate de jocuri, contactaţi-mă în privat la adresa florianionascu@hotmail.com sau la contact@florian-ionascu.ro.
-
- Locotenent - colonel
-
- Sergent major
Sunt curios în ce sens se va pune accent pe toate acestea.
Dacă aveţi întrebări legate de jocuri, contactaţi-mă în privat la adresa florianionascu@hotmail.com sau la contact@florian-ionascu.ro.