Acesta este Forumul Pontes, loc in care puteti discuta orice despre persoanele cu dizabilitati, in special despre si cu nevazatori. Puteti afla sau oferi informatii despre locuri de munca, viata sociala, IT (informatica), jocuri audio, ganduri, idei etc.
daca subtitrarile filmelor iphone nu le citeşte,atunciexista o posibilitate sa putem trimite un sms spre exemplu intregei liste de contacte?o aplicaţie ceva?din cate ştiu,in iphone nu exista selectarea intregei liste
Salutare, pentru cei interesați, orange a lansat wi-fi Carling pentru iPhone. Ce înseamnă asta, daca ne aflam in zone cu semnal gsm slab si avem o conexiune wi-fi putem efectua apeluri telefonice fără nici o problema, am testat pe iPhone 7 si merge foarte bine.
Salutare,
oare pe iphone nu putem bloca apelurile cu numar ne afişat? ştiu ca pe android acestea pot fi blocate şi trecute in mod automat pe ocupat. cu siguranţa un serviciu ce sa ne permita sa aflam cine se afla in spatele unui numar neafişat nu exista.
pai nu vreau așa,deoarece poate vre-un numar ce nu face parte din agenda vrea sa ma sune,.poate din partea unei companii,etc.era suuuper daca mergea strict pentru cele neafişate
Salut. Incearca true caller. Cred ca cu aplicatia asta se poate. Inca nici eu nu stiu cum dar am vazut ca are o functie pentru blocarea numerelor spam.
daca reuşesti blocarea apelurilor cu numar neafişat,sa dai de veste.ma refer la cele cu diez,31,diez
Manus_Onix scrie:Salut. Incearca true caller. Cred ca cu aplicatia asta se poate. Inca nici eu nu stiu cum dar am vazut ca are o functie pentru blocarea numerelor spam.
salutare,
vreau sa va intreb daca merge ataşat un fişier in trimiterea unui e-mail.ma refer direct in aplicaţia IOS.cand dau reply.altfel,ştiu sa ataşez.deschid poze,selectez poza,şi merg pe partajaţi.dar eu vreau sa ataşez direct unui e-mail primit
Salut, se poate, când ești pe câmpul unde scri emailul, învârti rotorul pana la editare si după aia dai cu degetul in sus sau in jos pana la atașare fișier.
Salut, eu am deținut un asemenea produs pe care după aproape un an l-am dat fiului meu. Merita un asemenea produs daca faci sport. Ceasul monitorizează in primul rând activitatea sportiva. Pe lângă asta Primești notificări cum ar fi mesaje etc. Deasemenea poti efectua apeluri telefonice sau trimite mesaje atunci cand ceasul e conectat la iPhone. In rest daca te mai interesează si altceva întreabă si o sa încerc sa îți răspund.
eu sport nu pot sa practic fiindca am fost operat de fiere acum 5 ani,şi am mai nou hernie ombilicala.deci in rest,nu aş prea avea ce sa fac cu el.am vrut sa ştiu ca sa vad daca sa-mi cumpar in viitorul apropiat sau nu un astfel de produs