Tube Sim, un joc cu metrouri

Despre tot felul de jocuri si competitii

Moderator: Manu

Scrie răspuns
florianionascu7
Sergent major
Mesaje: 67
Membru din: 21 Sep 2014, 17:52
Contact:

Tube Sim, un joc cu metrouri

Mesaj de florianionascu7 »

Salutare prieteni! În acest topic vreau să vorbim despre Tube Sim, un joc audio în care ai șansa să conduci un metrou londonez virtual.
Creatorul jocului este Nick Adamson, cel care a creat și ParkBost.
Jocul nu este atât de complex pe cât pare. Tot ce trebuie să faci este să-ți alegi un traseu, ora la care vrei să pleci şi stația de unde vrei să pornești, căci nu este obligatoriu să pornești din capătul liniei. În fine, trebuiesc respectate niște reguli:
1. Oprirea în fiecare stație și așteptarea pasagerilor să urce în vagoane;
2. Anunțurile publice: este necesar ca pasagerii să fie anunțați atunci când se închid ușile, când trenul pleacă din stație, anunțarea stației următoare etc.;
3. Punctualitatea mecanicului de locomotivă, sunt sancționate întârzierile mai mari de 30 de secunde;
4. Mecanicul nu trebuie să depășească limita de viteză;
5. Dacă o stație are peronul pe partea dreaptă, trebuie musai să fie deschise ușile de pe partea dreaptă;
6. Mecanicul trebuie să-și anunțe superiorii când este gata de plecare, ca mai apoi aceștia să îi permită s-o facă.

Cam astea sunt regulile în general. Atenție! Nerespectarea acestora poate fi sancționată cu scăderea scorurilor Safety și custommer Service, sau cum îmi place să spun, tăierea salariului cu câteva procente. :)
Inițial, scorul Safety este 50, iar scorul Custommer Service este 100. Scopul este ca scorul Custommer Service să rămână la 100, iar Safety-ul să crească cât de mult posibil. Pentru aceasta trebuie să respectați regulile menționate mai sus.
Aceste scoruri îți asigură un loc în clasamentul online al jocului.
Notă: Dacă vreți să ajungeți number one în top, trebuie să parcurgeți cât mai mulți kilometrii și trebuie să aveți aceste două scoruri foarte mari. Vorba modernă, muncește și salariul va crește. :)
Cam asta am avut de spus, vă las să-l jucați și voi, nu înainte de a citi documentația pentru a înțelege jocul mai bine. Îl puteți descărca de pe www.ndadamson.com, seară faină să aveți.
Dacă aveţi întrebări legate de jocuri, contactaţi-mă în privat la adresa florianionascu@hotmail.com sau la contact@florian-ionascu.ro.
Stelian
Caporal
Mesaje: 19
Membru din: 22 Aug 2015, 02:07
Localitate: Buzau

Mesaj de Stelian »

Este un joc super dar cam greu nu reușesc să îl joc fără să pierd puncte de safe.
florianionascu7
Sergent major
Mesaje: 67
Membru din: 21 Sep 2014, 17:52
Contact:

Mesaj de florianionascu7 »

Într-adevăr, se pot pierde foarte ușor puncte, de asta nu trebuie încălcată nicio regulă. Pe mine mă enervează atunci când trebuie să opresc la semafor.
Dacă aveţi întrebări legate de jocuri, contactaţi-mă în privat la adresa florianionascu@hotmail.com sau la contact@florian-ionascu.ro.
Scrie răspuns