QuentinC's Gameroom - un joc cu carti.
Moderator: Manu
QuentinC's Gameroom - un joc cu carti.
QuentinC's Gameroom este un joc online cu carti. Pentru inceput trebuie sa va creati un cont cu ajutorul unei adrese de mail. Dupa aceia veti primi un linc de activare al contului. In joc exista 13 mese unde puteti juca>. 1000 miles, Uno, Scopa, Poker Texas Holdem, Dominos, Rummy, Spades, 6 takes, Monopoly, Farkle, Yahtzee, Ches si Free table. Linkul de download este http://qcsalon.net/
Ultima oară modificat 16 Iun 2016, 15:12 de către Stelian, modificat 1 dată în total.
emailul meu este donmarel@yahoo.ro sau pe skype: donmarel.
-
- Plutonier
Salutare. Am nevoie de ajutor daca se poate si exista pe aici vre-un administrator al acestui joc. Am primit ban din senin, iar motivul acestui ban e: Can you buy a new life? Le-am scris. I-am contactat. Dar degeaba. Nici pana in ziua de azi nu mi-au raspuns si nici nu mi-au scos banul. Chestia e ca nu inteleg dece l-am luat. Si ca sa merg si mai departe cu relatarea, sa va spun ca ultima data am jucat o mie mile cu Andreea Rojnai. Ea are nickul acolo de Andreiutza. La un moment dat a trebuit sa ies brusc din joc pentru ca am avut niste probleme de rezolvat. Eh si de atunci, ghinion. N-am mai putut intra in joc. Credeti ca exista vre-o solutie?
-
- Sergent major
Salutare prieteni! Și eu am jucat playroom de multe ori și credeți-mă, mai mulți prieteni au fost banați fără motiv.
Un exemplu recent: Un prieten care a fost banat cu motivul: Go to play RS Games! De ce? Pentru simplul fapt că a scris pe o tablă că vrea să se ducă pe RS Games.
Eu nu înțeleg un lucru, de ce un jucător este banat din motivul: „Can you buy a new life?” Din câte știu, playroom nu este un joc în care trebuie să cumperi vieți.
Foarte ciudat...
Eu sunt norocos, de mine nu s-a luat până acum niciun admin, dar cine știe când mă voi trezi banat dintr-un motiv stupid. Cred că se cam face abuz de putere pe platforma aia. Mai grav e faptul că nu ai cui să raportezi ceva. Dacă vrei să-i contactezi prin e-mail trebuie ca mesajul să fie scris în franceză, iar operatorii care ar trebui să fie online nu prea sunt prin zonă. Și cum în comunitatea românească mulți nu știu franceza, raportează dacă ai cui.
Un exemplu recent: Un prieten care a fost banat cu motivul: Go to play RS Games! De ce? Pentru simplul fapt că a scris pe o tablă că vrea să se ducă pe RS Games.
Eu nu înțeleg un lucru, de ce un jucător este banat din motivul: „Can you buy a new life?” Din câte știu, playroom nu este un joc în care trebuie să cumperi vieți.
Foarte ciudat...
Eu sunt norocos, de mine nu s-a luat până acum niciun admin, dar cine știe când mă voi trezi banat dintr-un motiv stupid. Cred că se cam face abuz de putere pe platforma aia. Mai grav e faptul că nu ai cui să raportezi ceva. Dacă vrei să-i contactezi prin e-mail trebuie ca mesajul să fie scris în franceză, iar operatorii care ar trebui să fie online nu prea sunt prin zonă. Și cum în comunitatea românească mulți nu știu franceza, raportează dacă ai cui.
Dacă aveţi întrebări legate de jocuri, contactaţi-mă în privat la adresa florianionascu@hotmail.com sau la contact@florian-ionascu.ro.