Emoticonuri accesibilizate in Yahoo Messenger cu Jaws
Moderator: Manu
- Manu
- General de divizie
Nu prea am lucrat cu asa ceva, nu am creat fisiere.exe mai mult decat cu WinrRar-ul, habar nu am cat de complex poate fi realizat un self extractor. Adresa variaza, ar trebui ceva care sa analizeze, ce versiune de Jaws e, probabil ca folderul administratorului, chiar daca e denumit altfel, cu numele utilizatorului, e mai usor sa fie detectat, are el o denumire standard, poate chiar Administrator.
Deocamdata... tot varianta manuala e cea mai buna, merge la sigur indiferent de versiunea Jaws-ului si de numele acelui folder.
Deocamdata... tot varianta manuala e cea mai buna, merge la sigur indiferent de versiunea Jaws-ului si de numele acelui folder.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
stiu, dar exista o sintaxa care identifica numele computerului
de exemplu: C:\Documents and Settings\$computer_name\......
chestia aia care identifica numele computerului ( $computer_name ) daca ar sti cineva sa mi-o zica ar fi super.
exista dar nu stiu exact cum se scrie
de exemplu: C:\Documents and Settings\$computer_name\......
chestia aia care identifica numele computerului ( $computer_name ) daca ar sti cineva sa mi-o zica ar fi super.
exista dar nu stiu exact cum se scrie
Nu fi preocupat de evitarea tentatiilor, caci pe masura ce imbatranesti incep ele sa te evite pe tine. (Murphy)
Tocmai, la asta ma refeream cand spuneam ca nu poti sa ii dai pur si simplu un self-extractor
Blogul lui Sorin
Magazin online cu produse pentru nevăzători şi slab văzători
Victoria nu este cel mai important lucru, ci este singurul lucru important!
-
- Colonel
Da, dar poti incerca sa faci un installer care sa caute folderul JAWS de exemplu si sa instaleze la o cale relativa la el. Asta insa necesita ceva mai multa programare, asa ca voi incerca cel mai probabil dupa sesiune.
Andy
Andy
Andreea - Elena Neagu
Designer www.pontes.ro
Anjo.ro - Magazin virtual de produse pentru nevăzători
Şcoala pentru toţi - site dedicat elevilor nevăzători
Designer www.pontes.ro
Anjo.ro - Magazin virtual de produse pentru nevăzători
Şcoala pentru toţi - site dedicat elevilor nevăzători
Si ceva care sa scaneze dupa varianta jaws-ului si cea a messengerului bla, bla, bla. Ideea este ca nu e chiar atat de simplu.
Blogul lui Sorin
- Manu
- General de divizie
Eu zic ca tot nu prea are rost, e o treaba cam multa cam pentru nimic. Eventual, daca se poate, sa fie si o varianta asa, spunem acolo ca pentru cine nu se descurca manual, ar fi o solutie sa incerce asa.
Pana la urma, daca se poate identifica folderul "enu", putem face sa fie puse trei fisiere, toate de care vorbeam sa mearga la sigur indiferent de Jaws si Messenger. Daca ar fi cumva posibil sa se defineasca sa se copieze in toate locurile "enu" gasite in folderul Jaws, acolo chiar daca e 8.0 si 7.1 si 7.0 (unii au mai multe Jaws-uri instalate) sa se copieze in fiecare varianta.
Pana la urma, daca se poate identifica folderul "enu", putem face sa fie puse trei fisiere, toate de care vorbeam sa mearga la sigur indiferent de Jaws si Messenger. Daca ar fi cumva posibil sa se defineasca sa se copieze in toate locurile "enu" gasite in folderul Jaws, acolo chiar daca e 8.0 si 7.1 si 7.0 (unii au mai multe Jaws-uri instalate) sa se copieze in fiecare varianta.
Problema este ca ai Enu nu numai acolo si s-ar putea sa iti umple calculatorul de tot felul de fisiere. Hai sa ramanem la varianta clasica.
Blogul lui Sorin
- Manu
- General de divizie
Dar ai reusit Alin? Tie iti citeste acum Jaws emoticon-urile?
Cred ca pe multi ii va incurca chestia cu Save Target AS, de aceea, mai bine punem si un zip cu toate fisierele si am terminat povestea, de acolo... oricui ii e usor sa dea copy-paste la niste fisiere, mai ales daca se comunica clar calea.
Cred ca pe multi ii va incurca chestia cu Save Target AS, de aceea, mai bine punem si un zip cu toate fisierele si am terminat povestea, de acolo... oricui ii e usor sa dea copy-paste la niste fisiere, mai ales daca se comunica clar calea.
- Manu
- General de divizie
Pai inseamna ca nu ai citit tot topicul asta. Intra la www.pontes.ro/ro/utile/yahoo-emoticon.php si acolo scrie ce sa faci. Fisierele sunt facute deja, in trei minute poti sa faci sa fie citite si la tine emoticon-urile.
MOR DE CIUTA!!!
la toata lumea merge, si la mine nu.
Hai sa va povestesc:
am facut totul conform instructiunilor da fara succes; l-am conctactat pe Manu, ca doar doar om reusi; nici asa nimic;
intre timp am verificat daca de fapt pe monitor sunt afisate acele emoticonuri, ei bine nu sunt afisate; nici pe laptop nici pe celalalt.
Din yahoo ele sun active; stie cineva ce ar mai putea fi?
astept cu nerabdare o solutie; chiar azi am transferat fisierele cuiva, l-am ajutat sa le si duca unde trebuie, zbeng!
i-a mers din prima.
si mie nu.
la toata lumea merge, si la mine nu.
Hai sa va povestesc:
am facut totul conform instructiunilor da fara succes; l-am conctactat pe Manu, ca doar doar om reusi; nici asa nimic;
intre timp am verificat daca de fapt pe monitor sunt afisate acele emoticonuri, ei bine nu sunt afisate; nici pe laptop nici pe celalalt.
Din yahoo ele sun active; stie cineva ce ar mai putea fi?
astept cu nerabdare o solutie; chiar azi am transferat fisierele cuiva, l-am ajutat sa le si duca unde trebuie, zbeng!
i-a mers din prima.
si mie nu.
Reinstaleaza messengerul... poate o sa mearga
Blogul lui Sorin