Cronometru - un timer simplu pentru Android

Diverse aplicatii create de membrii acestui forum
Campus
Comandantul unitatii

Cronometru - un timer simplu pentru Android

Mesaj de Campus »

Salutare
Zilele trecute am facut o aplicatie simpla care transpune practic pe Android Pontes Phone Time facut de Manu pentru Symbian.
Cronometru este un timer foarte simplu la care poti seta o durata de timp in care sa ruleze si un interval in care sa iti dea cate un bip. E ideal pentru masori, de exemplu, daca vor sa se orienteze in timp pe durata unui masaj de o jumatate de ora il pot seta sa dea bip-urii, sa zicem din 5 in 5 minute, sau la ce interval le convine lor, pentru a sti sa treaca la etapa urmatoare.
Mai poate fi folosit in orice alte domenii trebuie sa va orientati in timp: in bucatarie sa nu ardeti prea tare friptura sau sa nu fierbeti prea tare ouale, la sport, sa alternati exercitiile in functie de timp, si asa mai departe.
Timpul este masurat practic la secunda iar intervalele se pot seta la nivel de minute pentru a mentine lucrurile foarte simple.
Aplicatia se poate descarca de la urmatorul link:
https://play.google.com/store/apps/deta ... nutebeeper
Toate cele bune!
Campus
Campus
Comandantul unitatii

Mesaj de Campus »

Intre timp, la sugestia lui Alin, am adaugat si cateva sunete care pot fi alese ca bip intermediar pentru ca unii prefera sunetele mai discrete, altii sunetele mai stridente.
De asemenea, din fereastra de setari adaugata se poate dezactiva vibratia la bip si se poate seta nivelul volumului bipului.
Toate cele bune!
Campus
Claus
Capitan

Mesaj de Claus »

Felicitari,
mie mi de mare folos cronometrul asta, mai ales la masajul cu clientii obsedati de secundele fiecarei sedinte. multumiri, Campus!
Scrie răspuns