Aplicatia Biblioteca Pontes pentru Android

Diverse aplicatii create de membrii acestui forum
Campus
Comandantul unitatii
Mesaje: 446
Membru din: 09 Mai 2007, 12:15
Localitate: Cluj Napoca

Mesaj de Campus »

Da, m-am uitat si eu putin in seara asta si cred ca va trebui sa fie rescris scriptul php de pe server pentru ca, oricum, de la php 5.5 in sus functia mysql_connect o sa fie deprecata, deci o sa dea un warning care nu prea e comod mai ales in scripturi de download :)
Am o vaga banuiala ca in acest caz e vorba de faptul ca de la versiunea 5.4 in sus php nu prea mai ia in considerare functiile simple si trece din ce in ce mai mult pe obiect. Pe vremea cand programam biblioteca nu prea stiam eu multe despre programarea pe obiect :).
Toate cele bune!
Campus
Avatar utilizator
Manu
General de divizie
Mesaje: 4120
Membru din: 02 Feb 2007, 01:15
Localitate: Cluj-Napoca
Contact:

Mesaj de Manu »

Da, în ultimul timp câteva mărunţişuri ce le-am mai făcut în PHP sunt cu mysqli, dar sunt încă multe care stau de pe vremuri cu mysql. S-ar putea ca din PHP 6 să fie cu totul scos mysql, ceeea ce va face anevoioasă trecerea. Oricum, cu timpul ajung lucrurile la zi.
PHP e un limbaj foarte dezordonat, n-am mai văzut vreun limbaj care să aibă atâtea variaţiuni legate chiar de stilul de denumire a funcţiilor: sunt cu camel case, sunt şi din alea gen strlen ca în C, există tot ce vrei, pentru toate gusturile, oricui îi poate plăcea pe jumătate pentru că găseşte ceva din ce ştia înainte în cazul altor limbaje utilizate. :)
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
Scrie răspuns