La multi ani, Pontes!

Anunturi despre activitatile Pontes

Moderator: Manu

CarmenT
Maior
Mesaje: 970
Membru din: 10 Ian 2007, 00:44
Localitate: Cluj-Napoca
Contact:

La multi ani, Pontes!

Mesaj de CarmenT »

Azi m-am trezit devreme si nu stiam de ce! :) De fapt cred ca m-a trezit amintirea celor 9 ani ce se aniverseaza azi. La multi ani, Pontes! Au fost 9 ani lungi, dar plini de lucruri interesante. Personal simt ca am crescut si m-am format impreuna cu Pontes. Mi-ar place daca ati vrea sa spuneti cateva cuvintele fiecare din cei pentru care Pontes a insemnat ceva in acesti ani! Desigur ca m-ar bucura sa aud lucruri frumoase, dar nu trebuie sa uitam ca am facut si greseli ca sa ajungem pana aici, asa ca... Curaj! :D Si... sper ca la anul sa aniversam impreuna un deceniu Pontes!
Claus
Capitan
Mesaje: 532
Membru din: 17 Ian 2007, 21:13
Localitate: Cluj-Napoca

Mesaj de Claus »

da, cred ca nu ne dam noi seama ce important a fost pontesu pt Cluj, si nu numai; in 9 ani de zile, pontesw reuseste atata vizibilitate, cat nu a reusit an r-ul in 50 de ani. Pentru mine, a fost cea mai faina provocare, a unei perioade in care credeam ca, viata se termina atunci, daca nu traiesti la maxim; pacat, ca nu am facut, mai mult; mergeam prin taberele Nadiei la munte, si, in fiecare an, eram invitat sa discut despre Pontes, despre cum arata orbii sub influenta noastra insine; evident, ca orce proieict frumos, s-a dezvoltat si pe alte coordonate; parteneriate, proiecte etc. Desi nu mai suntem asa de spontani si entuziasti, ramanem extrem de prietenosi cu toti membrii sau aderentii; au ramas prietenii si amintiri, pe viata! si vorba aia, "ma, multa speranta"!
Mihailescu68
Soldat
Mesaje: 5
Membru din: 16 Aug 2009, 10:49
Localitate: Pitesti

La multi ani Pontes!

Mesaj de Mihailescu68 »

Va felicit pe toti cei care dea lungul celor 9 ani ne-ati ajutat pe noi ceilalti cu tot ceea ce ati facut.
Cristi
Florin
Sergent
Mesaje: 36
Membru din: 03 Ian 2009, 20:55
Localitate: Liege

Mesaj de Florin »

Nici nu ştiu ce să fac, să mă bucur, să mă întristez? Nouă ani mai puţin din vieţile noastre ... e ca şi cu copiii, te bucuri că îi vezi mari, că cresc şi te gandeşti cu nostalgie la vremurile cân erai şi tu ca ei ... Evident mă bucur că acesti nouă ani nu au trecut în zadar, mă bucur că această minge cu clopoţei numită PONTES fabricată în 2006, s-a rostogolit departe, de la unii la alţii, fiind pasată cu mai puţină sau mai multă dibăcie, că am avut printre noi marcatori de succes care au stiut să plaseze balonul direct între barele finanţatorilor, reuşind să treacă proiecte frumoase şi utile pentru mulţi nevăzători.
Rămân încă multe de facut dar şi timppe pe măsură :)
La mulţi ani PONTS! La mulţi ani nouă tuturor :D
Avatar utilizator
Manu
General de divizie
Mesaje: 4120
Membru din: 02 Feb 2007, 01:15
Localitate: Cluj-Napoca
Contact:

Mesaj de Manu »

La Multi Ani!
Per ansamblu pot spune ca s-a facut ceva in cei noua ani, pe langa proiectele europene si unele realizari locale: scanner, imprimanta braille, servicii online (biblioteca si fonoteca sunt doua exemple foarte utilizate).
Speram ca lucrurile sa ramana asa cum sunt, o oportunitate pentru cei interesati sa faca diverse proiecte, cu ajutorul Pontes dispunand de logistica institutionala necesara.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
Florin
Sergent
Mesaje: 36
Membru din: 03 Ian 2009, 20:55
Localitate: Liege

Mesaj de Florin »

Felicitări tuturor celor care au contribuit, cu priceperea lor, cu timpul şi cunoştinţele de care au dispus, pentu a face ceva util şi altora!
IonPop
Colonel
Mesaje: 2166
Membru din: 02 Oct 2010, 17:55

Mesaj de IonPop »

Felicitari Pontes! Si multumiri membrilor care au muncit in acesti ani pentru activitatea asociatiei care in mod direct sau indirect a promovat comunitatea nevazatorilor.
Mare pacat ca Asociatia Nevazatorilor nu a luat Pontes ca exemplu, fiindca ar fi avut mult mai multe resurse financiare si umane pentru a promova aceasta comunitate.
DonMarin
Maior
Mesaje: 721
Membru din: 20 Aug 2015, 14:43
Localitate: Bucureşti

Mesaj de DonMarin »

La Mulţi Ani Pontes!!!
Chiar dacă eu sunt nou în Pontes, Nu pot să nu admir munca imensă care s-a depus pentru a se ajunge până aici.
Admir şi felicit atât echipa care a pus pe picioare acest proiect cât şi pe cei ce s-au alăturat de-a lungul timpului acestei munci.
Personal îmi pare rău că eu nu am făcut mai mult.
Încă odată La Mulţi Ani :D
Manny
Ghita Potra
General de corp de armata
Mesaje: 6070
Membru din: 15 Oct 2007, 12:29
Localitate: Cluj-Napoca

Mesaj de Ghita Potra »

La mulţi ani Pontes. :lol:
Rezolvaţi online sute de şarade
Puteţi încerca şi Pontes Şarade, o aplicaţie pentru Android cu toate şaradele de pe acest forum
CostiC
Sergent
Mesaje: 25
Membru din: 15 Sep 2010, 13:44
Localitate: Timisoara

La multi ani, Pontes!

Mesaj de CostiC »

Sincer, la inceput nu am crezut ca aceasta organizatie va supravietui, mai ales ca aveam si avem modele de ONG-uri care se creeaza numai in si spre folosul membrilor fondatori. Au trecut 9 ani, dintre care 7 sunt anii in care administrez, impreuna cu Manu si Campus fonoteca Pontes. Desi nu am mai postat de ce va timp nimic aici, am strans mult material si voi posta incepand de saptamana aceasta piese de teatru, ore vesele si alte povestiri pentru copii.

Urez, deci, La multi ani, acesti organizatii care, pentru mine, inseamna un alt fel de a fi intr-o comunitate. Ea este deja un reper, iar oamenii care lucreaza din placere pentru aceasta organizatie si pentru nevazatorii care vor sa fie bine informati in mai toate domeniile specifice, dovedesc o data in plus importanta pe care o are Pontes in viata noastra.

Tin sa le multumesc tuturor celor care, de ani buni, creeaza sau adapteaza softuri pentru nevazatori, celor care scaneaza carti pentru biblioteca si, nu in ultimul rand, celor care se implica in proiecte pentru nevazatori. cam asa ar trebui, in opinia mea, sa fie Un ONG national.

Succes!
Golddy
Sergent
Mesaje: 37
Membru din: 26 Mai 2007, 23:10
Localitate: Arad
Contact:

Mesaj de Golddy »

La multi ani PONTES!
"aupatru" pentru skype, yahoo, twitter si facebook.
GruiaVelicu
Locotenent - colonel
Mesaje: 1063
Membru din: 15 Mar 2008, 15:50
Localitate: Cluj-Napoca

Mesaj de GruiaVelicu »

La nulti ani Pontes!!!
Gruia
Cornel
Locotenent
Mesaje: 376
Membru din: 02 Iun 2008, 23:17
Localitate: Targu Frumos

la mulţi ani!

Mesaj de Cornel »

felicitări şi să vă păstraţi acelaşi suflu tineresc!!!
Cornel
BosGrigore
Plutonier
Mesaje: 145
Membru din: 22 Iul 2012, 21:48
Localitate: Cluj-Napoca

Mesaj de BosGrigore »

Cu Pontes am inceput o viata noua.
La multi ani Pontes!!!
Faptul ca am invatat sa utilizez bastonul cu rola mi-a creat o independenta fantastica.
Multumesc Mira pentru ajutor.
Grigore
BosGrigore
Plutonier
Mesaje: 145
Membru din: 22 Iul 2012, 21:48
Localitate: Cluj-Napoca

Mesaj de BosGrigore »

Eu am mers cu bastonul cu rola in ultimele doua luni mai mult decat in ultimi 17 ani fara baston, decand sunt nevazator.
Nu am crezut ca voi utiliza vreo data bastonul cu rola dar cand am venit acasa de la cursul de operator pc cu M. nevazatoare am ramas impresionat cum m-a adus pana in fata blocului in care locuiesc. Dar despre aventura mea cu bastonul voi discuta mai pe larg data viitoare.
Grigore
Scrie răspuns