Pontes Games

Despre tot felul de jocuri si competitii

Moderator: Manu

Scrie răspuns
florianionascu7
Sergent major

Pontes Games

Mesaj de florianionascu7 »

Vă salut! În acest mesaj mă adresez membrilor organizaţiei Pontes.

Accesez site-ul www.pontes.ro zilnic. Îmi place conţinutul lui, mai ales jocurile sunt super tari!
Pontes Duel, Escape, Millionaire, cazino, Turnul din Hanoi, Pontes aund puzzle, sunt jocuri interesante. Nu mă plictisesc când le joc. Pentru asta vă felicit!

Acum, aşi veni şi eu cu câteva propuneri de jocuri:
1. Dacă puteţi crea un joc gen GTA, cu maşini.
2. Să creaţi o versiune Pontes Milionaire, în care utilizatorii de Screen reader să aibă posibilitatea de a se juca Vrei să fi milionar online.
3. să creaţi un joc gen caraoke, exemplu: tastele 1 2 3 4 5 6 7 8 să fie note muzicale, astfel dând posibilitatea jucătorului să compună o melodie.

Acestea sunt propunerile mele, vă mulţumesc!
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Da, multumim pentru apreciere... Sa speram ca in viitor o fi si un fel de GTA pentru nevazatori. :)
Acum suntem prinsi si cu alte proiecte, iar eu, in ceea ce priveste programarea, sunt la capitolul Android.
Nu de multa vreme incepuse Campus sa refaca Milionarul in C# cu interfata grafica mai buna, imitand-o cumva pe cea de la televizor.

In ceea ce priveste jocul de karaoke, nu prea am inteles cum adica sa alegi o melodie cu tastele care ar reprezenta cate o nota muzicala...
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
florianionascu7
Sergent major

Domnule Manu, n-aţi înţeles; Exemplu: tastele: 1. (do), 2. (re) etc. Apăsând pe ele, să emită un sunet ca şi cum am cânta la orgă.
GruiaVelicu
Locotenent - colonel

Mesaj de GruiaVelicu »

Oare cate jocuri mi-as dori si eu? Da eu stiu si cat de multamunca implica sa faci un joc, nu ca le fac eu, ci pentru ca il cunosc pe manu si vad cu cate lucruri se confrunta in realizarea unui joc sau program.
Gruia
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Da, e mult de lucru, dar e din placere pana la urma... Totul e ca nu prea este timp de jocuri mai mari cum mi-as dori eu.

Cred ca sunt foarte multe programe care emit sunete de instrumente muzicale la apasarea tastelor.
BGT este un limbaj in care se poate face foarte usor asa ceva, exista o clasa tone_synth specializata. Poti gasi cred cateva proiecte de programe cat de cat functionale in BGT, mergi pe blastbay.com sau pe audiogames.net si cauta in forumuri.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
florianionascu7
Sergent major

Am BGT, îl am şi instalat, dar nu ştiu să-l folosesc... Este cineva dispus să mă înveţe şi pe mine?
Kov.Kriszti
Plutonier major

Mesaj de Kov.Kriszti »

Florian posibilităţi de a învăţa sunt, voinţă şi plăcere să fie. Este pe forum un curs de BGT.
DonMarin
Maior

Mesaj de DonMarin »

la jocul aceela de puzzle muzical comenzile nu corespund cu tutorialul :o:surprins:
Scrie răspuns