Probleme windows 7

Despre computere, telefoane, tehnologie

Moderator: Manu

MihaiNemes
Sergent

Probleme windows 7

Mesaj de MihaiNemes »

Salut,

Nu stiu din ce cauza atunci cand imi deschid laptopul imi apare urmatoarea eroare:

Run DLL!
There was a problem starting: C user app data local tb bacgground container. DLL the specified module could not be found.

Ma poate ajuta cineva?
Mihai
Ioto
Plutonier

Mesaj de Ioto »

Salut, Afectează această eroare întregul sistem de operare? ai făcut update-uri? ce antivirus ai/?
MihaiNemes
Sergent

Mesaj de MihaiNemes »

Nu am facut update-urile, iar ca antivirus folosesc AVG.
Mihai
Campus
Comandantul unitatii

Mesaj de Campus »

Salutare
Din cate am inteles de pe internet eroarea apare pentru ca windows nu gaseste ceva ramasita de la un virus pe care antivirusul l-a sters.
Ca sa elimini eroarea trebuie sa:
Mergi la Control Panel > Administrative Tools > Task Scheduler
Deschizi Task Scheduler Library din treeview (o sageata in jos)
Cauti in lista pana ajungi la BackgroundContainer
Apesi tasta aplication ca sa deschizi meniul contextual din care alegi Delete
Dupa aceea restartezi calculatorul.
Toate cele bune!
Campus
MihaiNemes
Sergent

Mesaj de MihaiNemes »

Campus a scris:

Mergi la Control Panel > Administrative Tools > Task Scheduler
Deschizi Task Scheduler Library din treeview (o sageata in jos)
Cauti in lista pana ajungi la BackgroundContainer
Apesi tasta aplication ca sa deschizi meniul contextual din care alegi Delete
Dupa aceea restartezi calculatorul.

Deschid: Task Scheduler Library, insa in lista nu am: BackgroundContainer. Dupa ce am deschis cu sageata in jos am dat un tab si in acea lista imi apar 3 programe.
Adobe flash player updater,
google update task makine core ready multiple triggers defined,
google update task makine u a ready.
Mihai
AlexCalina
Sublocotenent

Mesaj de AlexCalina »

salutare,
am şi eu o problema.cum nu am windows 7 cu licenţa,am instalat RemoveWAT. dar acum,problema.nu mai merge conţinutul flash.apare ca nu am adobe instalat,chiar daca am ultima versiune.vreau sa instalez,şi in timpul instalarii la 50% apare ca trebuie inchis adobe instaler.menţionez ca problema asta apare zilnic la cateva luni dupa instalarea de windows.sa fie din cauza faptului ca nu am licenţa?macar sa ştiu,şi sa incerc sa-mi cumpar.menţionez şi ca am facut mereu acele update-uri ale window-sului
Vlad_Ciotescu
Plutonier

Mesaj de Vlad_Ciotescu »

salut.
oricare dintre voi ma puteti contacta si pe mine la adresa de Skype vlad_ciotescu.
la tine mihai nu stiu cum sa rezolv problema.
Alex, daca vrei iti explic mai multe prin Skype.
Stefan_Ilioaica
Capitan

Mesaj de Stefan_Ilioaica »

Draga Vlad,
Credeam ca folosind forumul asta de ceva ani, ma gandeam ca stii si tu ca pe forum-uri este interzis sa vorbesti despre chestii piratate. Plus ca a scrie in acest topic cu scopul de a-ti da adresa de Skype altora este putin cam off topic, nu crezi?
Stefan
Rolecia
Caporal

probleme windows7

Mesaj de Rolecia »

salutare. sunt nou in ale scrisului pe aici, dar va urmaresc de mult intrebarile, sfaturile si sugestiile, care, in aproape toate situatiile mi-au fost utile si pentru asta va multumesc tuturor.
De data asta insa am o problema, care, nu stiu daca a fost undeva discutata, asa ca o pun aici, iar daca este gresit subiectul in cadrul caruia o pun, imi cer scuze cu anticipatie.
Trebuie sa fac tabele in Microsoft excel. Am instalat un office 2010.
Atunci când deschid un nou document de pe iconita Microsoft excel, nu e nici o problema.
Problema apare atunci când trebuie sa il redeschid pentru continuarea operatiunilor. Ori in ce folder e plasat, atunci când ajung in folderul unde e tabelul, folderul se blocheaza si nu mai face Windows-ul nici o actiune.
Daca doresc sa ies din folder cu backspace nu se poate, iar daca il inchid cu alt+f4, atunci apare urmatorul mesaj: foldarul "x" fara raspuns. daca mai inchid inca odata cu alt+f4, atunci apare un alt mesaj: "se asteapta ca programul Windows sa raspunda". daca merg cu tab, am urmatoarele obtiuni: detalii, inchidere program, inchidere si rezolvare online a problemei.
Daca aleg inchidere program, atunci cu alt+tab pot ajunge pe desktop, insa la deschiderea computer, sau a orcarei alte scurtaturi, apare mesajul: comanda la distanta nu a reusit si nu se executa.
Bineinteles, acum am doar doua obtiuni: una, sa restartez computerul, iar o alta, sa astept un timp nedefinit, dupa care pot din nou utiliza iconitele, cu conditia sa nu intru din nou unde am registrul excel cu formatul xlsx.

Multumesc cu anticipatie pentru raspuns, dar si pentru rabdarea cu care ati citit acest text, poate, prea laborios scris. Insa nu am stiut cum sa scriu mai simplu.
Levente
IonPop
Colonel

Re: probleme windows7

Mesaj de IonPop »

Este ciudat mesajul "comanda la distanta" cand ai de lucrat doar cu fisiere Excel locale care probabil nu trebuie sa acceseze nimic la distanta.
Nu ar fi exclus sa iti fi afectat vreun virus computerul, caci sunt si virusi pentru fisiere Excel, si poate incearca sa se conecteze undeva la distanta si nu lasa programul sa isi faca treaba.
Cand spui ca intri in folder si iesi din folder, in ce program esti? In MS Excel dupa ce ai ales File/Open (Sau probabil Fisier/Deschidere pe romaneste), sau incerci sa deschizi fisierul din Windows Explorer?
Daca ai incercat una dintre aceste variante, incearca-o pe cealalta si vezi care e diferenta.
Daca tot se blocheaza computerul, incearca sa faci o verificare a computerului cu antivirusul pe care il ai. Si ar fi bine sa ai un antivirus ceva mai bun decat Microsoft Essentials.
Rolecia
Caporal

Mesaj de Rolecia »

nu e nevoie sa deschid un fisier excel. e suficient sa intru in folder-ul unde se gaseste, sa ma pozitionez pe el si deja programul se blocheaza.
azi am intrat si intr-un folder unde amm pagini web salvate, iar fisierul prin care se pot deschidde are terminatia htm sau html, si tot asa, esuficent ca Windows explorer sa le "vada" si se blocheaza. Am un antivirus AVG, am facut scanarea, dar el nu vede nimic.
Levente
Claus
Capitan

Mesaj de Claus »

salut,
cred ca inteleg ce patesti tu; fii atent, du-te pe partitia unde ai documentele astea, fara sa intri in foldere; apeisi ctrl+tab, pana pe butonul organize, navighezi cu tastele sageti pana la layout submeniu, iar acolo lasi bifat numa details pane, ar trebui sa fie in regula.
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Da, problema cu Not responding (fara raspuns) apare la multi pe Windows 7, mai ales daca e vorba de un calculator nu foarte bun.
Incearca ce a spus Alin in mesajul anterior, se pare ca se blocheaza din cauza ca afiseaza ceva thumbnails pentru fisiere.
Unii au spus ca a inceput sa le apara problema in momentul in care au dat prima data pe Open folder in bara de notificari a Internet Explorer, la finalul unei descarcari. Am inteles ca s-au ferit sa faca asta si nu s-a mai ajuns la "fara raspuns".

O alternativa ar fi sa folosesti Total Commander pentru explorarea hard disk-ului.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
Rolecia
Caporal

probleme windows 7

Mesaj de Rolecia »

la comanda control+tab nu am nici un raspuns.
Levente
Claus
Capitan

Mesaj de Claus »

ba da, ai raspuns, si daca nu la ctrl+tab, atunci incearca tab, simplu, cu mai mult curaj, butonul, ramen insa acelasi;
Scrie răspuns