buna, am o problema la un netbook ASUS 200 MA, cu sistemul de operare windows 8.1 64 bit.
Cand a ajuns la mine era virusat (proprietarul il folosise cam3 luni fara nici un antivirus), iar ca screen reader - Jaws 16.
Acum, pentru ca nu se mai prea putea lucra pe el, am reinstalat sistemul de operare; ulterior, la instalarea Jawsului, primesc mesajul - freedom scientific miror display driver has not been properly installed; cu optiunea de a restarta pc-ul pentru rezolvarea problemei; insa nici restartul, nici actiunea de repair nu duce la nimic diferit - primesc acelasi mesaj. M-am gandit ca poate nu o fi compatibilitate intre placa grafica si Jaws, dar ce e de neinteles, e ca inaintea reinstalarii windows-ului,Jaws nu a dat aceasta eroare.
Am incercat si varianta de a dezactiva din device settings placa grafica intel-r grafic si a trecut probabil pe onboard (pe ceva de genu basic microsoft driver 2006), dar tot acelasi mesaj apare la lansarea screen readerului.
Foarte confuz; s-a mai confruntat cineva cu o situatie de genul acesta?
multumesc anticipat pentru orice sugestie... personal nu prea mai am idei.
Eroare JAWS 16 pe Windows 8.1
Moderator: Manu
Salut,
Da. Eu am avut de-a face cu o situație identică. Am instalat jaws 16 pe un lenovo și la lansare, îmi apărea acel mesaj.
Am dezinstalat jaws și am zis că îl instalez din nou de data asta conectat la internet. După ce l-am instalat, totul a funcționat fără probleme.
Da. Eu am avut de-a face cu o situație identică. Am instalat jaws 16 pe un lenovo și la lansare, îmi apărea acel mesaj.
Am dezinstalat jaws și am zis că îl instalez din nou de data asta conectat la internet. După ce l-am instalat, totul a funcționat fără probleme.
Ioto
Vizitati www.ioto.computerulmeu.ro
Vizitati www.ioto.computerulmeu.ro