Autentificare

Sugestii, informatii de adaugat pe site si propuneri de categorii pentru forum

Moderator: Manu

Scrie răspuns
Wonderer
Sergent major

Ajustari la forum

Mesaj de Wonderer »

1. In formularul de logare pe forum, la radiobutonul pentru amintirea parolei cand se merge cu jawsul prin intermediul tastei tab se citeste mi-am uitat parola. Se poate remedia?
2. Chiar daca e cineva pe forum scrie NICI UNUL.
Don't fear, just wonder. You are more than life. Mind is power and desire.
Andreea Neagu
Colonel

Re: Ajustari la forum

Mesaj de Andreea Neagu »

Wonderer scrie:1. In formularul de logare pe forum, la radiobutonul pentru amintirea parolei cand se merge cu jawsul prin intermediul tastei tab se citeste mi-am uitat parola. Se poate remedia?
2. Chiar daca e cineva pe forum scrie NICI UNUL.
1. Pentru reamintirea parolei nu ai un radio button, ci un link numit "mi-am uitat parola". Checkbox-ul este pentru autentificare automata, se poate citi cu sageata ce scrie langa el. Am testat logarea cu JAWS 8 si se trece cu tab-ul prin cele doua casete de editare (utilizator si parola), apoi citeste checkbox not checked, apoi butonul Autentificare si la sfarsit "Mi-am uitat parola." Poti sa-mi detaliezi mai clar eroarea, intrucat eu n-am reusit s-o reproduc
2. Voi verifica problema. Ar trebui sa apari cel putin tu in lista utilizatorilor inregistrati care navigheaza pe forum, daca te-ai logat. Daca insa nu esti logat ci lucrezi ca vizitator, iar in afara de tine nu mai e nimeni pe forum, e normal sa apara faptul ca nici un utilizator nu navigheaza pe forum in acel moment, pentru ca se iau in calcul doar utilizatorii inregistrati si logati. Astept si aici detalii.
Andy
Sorin
Capitan

Mesaj de Sorin »

Chestia este in felul urmator: daca ai un checkbox care nu are atributul name (sau nu mai stiu care) si numele este trecut separat (spre exemplu langa, dar separat de <input>, nu o sa citeasca numele lui, ci a celui mai apropiat link. Nu stiu daca chestia este valabila la phpBB, dar ar putea fi o cauza
Blogul lui Sorin
Magazin online cu produse pentru nevăzători şi slab văzători
Victoria nu este cel mai important lucru, ci este singurul lucru important!
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

La formularul de logare, unde este acel check-box pentru ca data viitoare sa fii autentificat direct, Jaws 7.0 citeste "Mesaje noi Check-Box not checked", iar Jaws 8.0 citeste doar "Check-box not checked" - asta daca se merge cu tabul fiind activat forms mode-ul, intra-devar, lipseste un atribut acolo in tagul pentru bifare sau debifare. Daca se merge cu sagetile, adica dupa introducerea paroli se dezactiveaza forms mode-ul, va citi Jaws normal, asa cum trebuie la ce se refera acel check-box.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
Wonderer
Sergent major

Re: Ajustari la forum

Mesaj de Wonderer »

Manu si Sorin au identificat problema checkboxului, scz n-am fost suficient de specific.
In ceea ce priveste navigarea pe forum, chiar si atunci cand sunt logat scrie nici unul.
A, si referitor la ortografie, ar trebui produse schimbarile cerute de noile reguli ortografice aparute (niciunul, niciuna, nicio, niciun) iar cuv ce provin din lb eng au cratima (cand e art. hot.) doar atunci cand ultimele trei litere se pronunta la fel cum sunt scrise.
Don't fear, just wonder. You are more than life. Mind is power and desire.
Andreea Neagu
Colonel

Mesaj de Andreea Neagu »

Voi face modificarile legate de checkbox si de noul DOOM.
Cat despre faptul ca, desi esti logat, nu apari in lista utilizatorilor ce navigheaza pe forum, explicatia e simpla. Am verificat in profilul tau si ai setat sa se ascunda indicatorul de conectare. In aceste conditii, nu vei fi adaugat in lista utilizatorilor care viziteaza forumul la un moment dat si poti fi vazut doar de administrator. Pentru a aparea in lista, bifeaza radio butonul "nu" la "Ascunde indicatorul de conectare".
Andy
Scrie răspuns