Program pe calculator cu ajutorul caruia sa suni pe telefon

Despre computere, telefoane, tehnologie

Moderator: Manu

MihaiNemes
Sergent

Mesaj de MihaiNemes »

Vai cate pretentii!!!

Ma intreb: noi nevazatorii, bietii de noi nu ar trebui sa fim scutiti de absolut orice taxa? Nu ar trebui sa ni se ofere absolut totul pe tava, fara ca noi sa miscam vreun deget??
Oare cei de la orange, vodafone sau altele nu ofera destule minute si mesaje? In conditia in care la orange de exemplu, la o incarcare cu 4 sau 5 euro ai cate minute si mesaje vrei, eu pur si simplu nu inteleg de ce ne-am mai dori o aplicatie prin care sa sunam gratis. E oare chiar imposibil sa iti incarci cartela o data pe luna? Unde am ajunge daca am avea totul gratuit?
Asa ceva nu va fii niciodata!
E foarte interesant acest subiect,
Dar uneori ar fii indicat sa gandim inainte sa punem anumite intrebari, parerea mea.

Iar referitor la whats-app….. Ai o sinteza vocala pe telefon, verifica si tu inainte sa intrebi pe forum, daca te intereseaza cu adevarat.
Mihai
Ioto
Plutonier

Mesaj de Ioto »

Salut Shady, Eu sunt în programul Orange young și primesc 2000 de minute în rețea, 150 naționale și 100 mb. în afară de asta, primesc minute și mesaje nelimitate în rețea totul cu 5 Euro. Sunt Foarte mulțumit. Ce trebuie mai mult?
Shady
Locotenent

Mesaj de Shady »

MihaiNemes scrie:Vai cate pretentii!!!
Ma intreb: noi nevazatorii, bietii de noi nu ar trebui sa fim scutiti de absolut orice taxa? Nu ar trebui sa ni se ofere absolut totul pe tava, fara ca noi sa miscam vreun deget??
Oare cei de la orange, vodafone sau altele nu ofera destule minute si mesaje? In conditia in care la orange de exemplu, la o incarcare cu 4 sau 5 euro ai cate minute si mesaje vrei, eu pur si simplu nu inteleg de ce ne-am mai dori o aplicatie prin care sa sunam gratis. E oare chiar imposibil sa iti incarci cartela o data pe luna? Unde am ajunge daca am avea totul gratuit?
Asa ceva nu va fii niciodata!
E foarte interesant acest subiect,
Dar uneori ar fii indicat sa gandim inainte sa punem anumite intrebari, parerea mea.

Iar referitor la whats-app….. Ai o sinteza vocala pe telefon, verifica si tu inainte sa intrebi pe forum, daca te intereseaza cu adevarat.
Salut!Eu defapt eram curios de o aplicatie in genul Airdroidului prin care poti controla dispozitivul de pe laptop sau pc.Sigur ca nu e dificil sa-ncarc o data pe luna cartela dar ziceam sa beneficiem de dreptul nostru daca tot avem legea.Acum in prezent am inteles,poate e doar un zvon ca cei de la telecom ar face ceva in genul a ceea ce caut eu.Referitor la-ntrebarea ta,da,am Nokia screen reader si mi-a devenit simpatica sinteza.Din pacate what's up nu e conform asteptarilor mele.Screen readerul meu nu citeste cand sunt in aplicatie si din pacate nici cu jaws nu functioneaza excelent.
Shady
Locotenent

Mesaj de Shady »

Ioto scrie:Salut Shady, Eu sunt în programul Orange young și primesc 2000 de minute în rețea, 150 naționale și 100 mb. în afară de asta, primesc minute și mesaje nelimitate în rețea totul cu 5 Euro. Sunt Foarte mulțumit. Ce trebuie mai mult?
Salut!Si cat platesti?Lasa-mi te rog contactul tau de pe skype sau yahoo.As vrea sa comunicam.
Ioto
Plutonier

Mesaj de Ioto »

Salut, plătesc 5 euro pe lună.
iar în legătură cu comunicarea, nu am timp. sunt pe jar.
Shady
Locotenent

shady

Mesaj de Shady »

Salut!Stiti cumva daca vibber e accesibil cu jaws 16?
MihaiNemes
Sergent

Mesaj de MihaiNemes »

Inainte sa pui asemenea intrebari pe forum, ar fii cazul sa te gandesti putin. Ai putea sa incerci tu insuti sa vezi daca merge sau nu viber cu jaws, iar apoi daca nu te descurci scrie aici.
Pune si tu intrebari pertinente, nu mai incarca forumul cu intrebari stupide!
E plin forumul cu intrebarile tale fara nici un sens.
Mihai
Shady
Locotenent

Mesaj de Shady »

Salut!Stii ceva?Nu-ti convin intrebarile mele ignora-le!Si asa ca pentru cultura unora,sa stii c-am avut intentia de a-ncerca vibber dar am avut probleme inca de la instalare.
MihaiNemes
Sergent

Mesaj de MihaiNemes »

Vai, te rog frumos scuzama! Am uitat ca tu esti singura persoana din lume care intampina probleme peste tot si care nu intelege niciodata nimic, chiar daca ii s-a explicat un lucru de N ori!
Ti s-a vorbit frumos, vorbeste si tu la fel!
Mihai
Scrie răspuns