Sistemele de operare iOS si Mac - accesibilitate, programe
Moderator: Manu
-
- Locotenent - colonel
Salutare, pentru cei care au trecut la ios 8.3, aveti grija ca sunt disponibile noi setari pentru orange cel putin. Cand vi se cere sa le actualizati va disparea posibilitatea de a dezactiva 3g. In consecinta ori nu actualizati si va ramane butonul disponibil, ori actualizati si ramaneti pe 3g
Gruia
-
- Sublocotenent
-
- Locotenent - colonel
-
- Plutonier
-
- Sublocotenent
vreau un ipad pentru ca navighez destul de mult pe internet.şi cum nu am mereu laptopul pentru ca el e la ţara,sunt pe iphone.iar bateria se duce foarte repede.am inţeles ca la ipad duce o zi de utilizare.m-am uitat la cateva review-uri pe mobilisimo, şi il laudau pentru baterie.nu ştiu daca m-aş incumeta la android.nu am avut in mana nici un produs.ştiu ca fiecare brand are interfaţa proprie aplicata peste..voi intreba probabil şi in topicul dedicat android,cine şi ce tableta android deţine.
-
- Locotenent - colonel
-
- Sublocotenent
-
- Sublocotenent
salutare,
am renunţat pentru un moment la achiziţionarea unui ipad.am gasit un iphone 6 plus,16 gb,nou garanţie 24 luni plus perioada de retur 10 zile,la 3000 ron.
mi s-a parut o oferta buna.aşa ca azi am efectuat comanda.iar daca cineva vrea sa il ridice personal,va pot spune ca au sediu şi in cluj.şi accepta telefoane şi in sistem bui back.e o oferta buna zic eu,in comparaţie cu altex,emag,etc.in plus,am aflat de pe internet ca la 6 plus bateria ţine mult
am renunţat pentru un moment la achiziţionarea unui ipad.am gasit un iphone 6 plus,16 gb,nou garanţie 24 luni plus perioada de retur 10 zile,la 3000 ron.
mi s-a parut o oferta buna.aşa ca azi am efectuat comanda.iar daca cineva vrea sa il ridice personal,va pot spune ca au sediu şi in cluj.şi accepta telefoane şi in sistem bui back.e o oferta buna zic eu,in comparaţie cu altex,emag,etc.in plus,am aflat de pe internet ca la 6 plus bateria ţine mult
-
- Locotenent - colonel
Salutare, intr-adevar restrictii sunt mai multe pe ios. Totusi muzica se poate descarca cu alte brousere decat safari. Pe langa asta trebuie sa mai ai si un alt player decat cel implicit cu care sa poti deschide fisierul respectiv si ele sunt destul de multe in appstore. Apple impune aceste restrictii fiindca au un magazin propriu prin care vand muzica si filme. Cat despre continutul flash el incepe sa cam fie eliminat cam de toata lumea fiimdca are probleme de securitate destul de mari. Despre iphone 6+ am auzit si eu ca bateria tine destul de mult. Ai grija de unde cumperi, pretul acelui telefon e mai mic decat in appstore, sper ca vei avea posibilitatea sa il deschizi cand il primesti.
Gruia
-
- Sublocotenent
-
- Sublocotenent
-
- Plutonier
Salutare. Dupa ce am facut si eu mai multe teste cu iphoneul testand versiunea ios 8.3 beta, am revenit la ios 8.2 versiunea oficiala. Pana aici nimic iesit din comun de acu incepe distractia. Intampin o problema. Iphoneul meu nu mai vede apelurile in lista de apeluri nici cele ratate nici cele preluate sau efectuate. Daca intru in lista de apeluri mi-o arata goala. S-a mai confruntat cineva cu astfel de probleme? Ms anticipat pentru raspuns.
-
- Sublocotenent
-
- Sublocotenent
salutare,aşa cum v-am spus,am migrat catre un iphone 6 plus.dat fiind faptul ca e foarte mare şi masiv,am reuşit sa-l dau pe un 6. acum,am o problema. am vrut sa descarc ultimul beta al ios. am intrat pe pagina indicata de catre domnul gruia acum ceva timp,de pe vremea cand aveam 5S.
INtru,selectez iphone 6,dau clik pe acel beta,şi apare pagina negasita. o alta sursa de unde-l pot lua?
INtru,selectez iphone 6,dau clik pe acel beta,şi apare pagina negasita. o alta sursa de unde-l pot lua?