Angelgift, un joc perfect pentru perioada sarbatorilor

Despre tot felul de jocuri si competitii

Moderator: Manu

Scrie răspuns
Stefan_Ilioaica
Capitan

Angelgift, un joc perfect pentru perioada sarbatorilor

Mesaj de Stefan_Ilioaica »

Salutare.
Ieri seara tocmai a fost lansat mult asteptatul joc Angelgift, joc a carui dezvoltare a inceput undeva prin 2012, dar din pricina diverselor motive personale ale dezvoltatorului, lansarea nu a putut avea loc decat in acest an.
In acest joc, esti ingerul Lyriel, cel mai slab inger din rai (dupa cum spune si dezvoltatorul in descrierea jocului), care se hotaraste sa mearga pe pamant, pentru a investiga o problema dintr-un mic sat.
Despre ce este vorba insa, va las pe voi sa descoperiti.
Desi este scurtut, jocul este unul foarte bun, acesta fiind unul din jocurile de care comunitatea audiogamerilor chiar avea nevoie: Voci reale in schimbul vocilor sintetice, diversele scene din cadrul jocului sunt foarte bine realizate dupa parerea mea, si pur si simplu conceptul pe care se bazeaza jocul mi se pare foarte dragut.
Inainte de a incepe aventura, trebuie sa parcurgeti un mic tutorial pentru a va acomoda cu diversele comenzi de taste, asadar, jocul n-are vreun manual si nici nu este nevoie de asa ceva.
Jocul se poate descarca de la link-ul urmator:
http://erion.tdrealms.com/ag_102.zip

Astept pareri despre aceasta noua aparitie in materie de audiogaming.
Succes si sarbatori fericite in continuare!
Stefan
Vlad_Ciotescu
Plutonier

Mesaj de Vlad_Ciotescu »

salutare si la multi ani!
stefane explica-mi cum pot trece peste segventa de introducere ca eu ma plictisesc pana incepe tutorialul
Razvii
Sergent major

Mesaj de Razvii »

Salut. Dupa ce ati vazut prima oara toata scena introului pana la tutorial puteti sa ii dati skyp. Puteti sa apasati spatiu. intrebare: stie cineva cum se trece de boss?
Valentin
Sublocotenent

Mesaj de Valentin »

da.. eu am trecut de boss insa nu o sa scriu aici cum se face, va las sa descoperiti singuri. va dau insa un mic ajutor... folositi-va de cadouri.
Stefan_Ilioaica
Capitan

Felicitari!
Cred ca o sa mai incerc si eu, trebuie sa reusesc odata si odata.....
Apropo, cum ti s-a parut jocul, in general?
Stefan
Valentin
Sublocotenent

Mesaj de Valentin »

jocul in general mi s-a parut bun, calitatea sunetelor a fost excelenta si storyline-ul a fost bine facut insa cam putine lucruri de facut in joc si cam simplu. singurul impas real este la boss, unde am reusit sa ajung din prima incercare. de asemenea voice actingul este foarte bine facut.
Stefan_Ilioaica
Capitan

Eu inca sunt la boss, pur si simplu nu pot face cea de a doua miscare cu cadourile (cred ca stii la care ma refer), dar nu ma las!
Apropo, mie mi-ar placea sa mai apara ceva jocuri cu tipul asta de personaj si ceva concepte noi. Voi ce ziceti?
Dupa parerea mea astfel de jocuri sunt binevenite, printre atatea shootere, nave spatiale, si alte chestii de care eu sincer, incep sa ma plictisesc din ce in ce mai mult pe zi ce trece.
Stefan
Scrie răspuns