Acesta este Forumul Pontes, loc in care puteti discuta orice despre persoanele cu dizabilitati, in special despre si cu nevazatori. Puteti afla sau oferi informatii despre locuri de munca, viata sociala, IT (informatica), jocuri audio, ganduri, idei etc.
Va salut!Astazi m-am apucat cu domnul Patru sa instalez scripturi pentru jaws 13 si yahoo mesenger 11.5 insa nu functioneaza.Am urmat instructiunile date de dumnealui insa nu au dat roade.Mentionez ca domnul Patru mi le-a dat de pe site-ul lui Vortex.P.S:Va rog domnule Vortex sa ma contactati pe adresa shady_rapid2008@yahoo.com!
Salut!Ma refer ca sunt momente cand vreau sa vad ceva pe internet insa imi spune ca trebuie reactualizat versiunea de browser pentru a vedea continutul paginii.
Salutare!Cunoasteti vreo modalitate prin care sa ma conectez in pc-ul unei alte persoane cu jaws 13?Stiu ca era la una din versiuni o optiune ca asta dar nu stiu daca s-a pastrat si pentru versiunea13.Bafta!
Pentru a te conecta cu ajutorul jaws-ului la un alt calculator, exista Jaws Tandem, dar din cate stiu asta trebuie platit.
Persoana caruia ii patrunzi in calculator trebuie sa fie si ea utilizatoare de jaws, altfel conecsiunea nu va avea loc.
Salut!Stefane,sa stii ca eu nu cunosteam informatia ca persoana cu pricina unde doresc sa intru in pc trebuie sa fie utilizatoare de screen reader.Am auzit de un Addon pentru team viewer,stie cineva mai multe?Ma puteti ajuta?
Avand in vedere ca asta e un topic dedicat jaws-ului, iar tu ai pus intrebarea aici, mie imi era destul de clar ca iti trebuia o unealta pe care jaws-ul o intrebuinteaza pentru a avea acces la alte computere, deci team viewer-ul n-are absolut nici o legatura cu acest topic, eu ti-am raspuns strict pe subiect.