Pontes divertisment

Sugestii, informatii de adaugat pe site si propuneri de categorii pentru forum

Moderator: Manu

Manu
General de divizie

Pontes divertisment

Mesaj de Manu »

M-am gandit, ca pe langa acea sectiune audio/video sa facem si o sectiune cu diverse si divertisment, unde sa facem de exemplu tot felul de joculete accesibile online. Pe unele dintre ele le-am adaugat pe limbalatina.ro, de exemplu: Joculet de rezolvat anagrame, concursuri de cultura generala cu mai multe intrebari la care in final se afiseaza rezultatul, joc spanzuratoarea etc..
Din ianuarie ma voi ocupa eu de cele trei mentionate mai sus, apoi oricand putem adauga cate un mic scriptulet, orice ce poate tine de divertisment.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
CarmenT
Maior

Mesaj de CarmenT »

Excelenta ideea. Am putea posta si un concurs cu intrebari a caror raspuns se gaseste in informatia de pe site. Astfel poate lumea ar mai vizita si site-ul, nu doar forumul.
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Pai la testele grila, va putea foarte usor pus si unul de genul: "Cat de bine cunoasteti site-ul Pontes?". Mai vedem noi, la testuletele astea grila sau cu raspuns scris strict corect intr-un camp, am un scriptulett care incarca foarte usor intrebari dintr-un xml completat de cineva care vrea sa posteze un test nou. Putem face teste cu intrebari specifice, legate de organizatie, de persoanele cu dizabilitati, medicina ochiului etc.. Asa ne dezvoltam.
CarmenT
Maior

Mesaj de CarmenT »

Da, asta cu medicina ochiului cred ca-i place si lui Cristi Nica si ar putea sa mai activeze si el pe aici.
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Da, era doar un exemplu, testele pot fi din orice domeniu, pur si simplu divertisment, asta va fi sectiunea, in curand ma apuc de treaba. Deci, pentru inceput vor fi trei sectiuni: Spanzuratoarea, Anagrame si teste. Bineinteles ca spanzuratoarea si cuvintele anagramate vor fi cu vocabular specific, cuvinte gen: Pontes, organizatie, forum etc..
CarmenT
Maior

Mesaj de CarmenT »

Cred ca aceasta sectiune se va suprapune putin peste coltul surprizelor, dar cred ca merita sa fie creata.
Felicitari pentru avansarea in grad, Manu. Sa inteleg ca ai devenit ofiter? Oare am retinut corect de unde incep ofiterii?
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Nu se va suprapune deloc, aici sunt niste lucruri predefinite, simple jocuri fara comunicare. Atunci forumul Proiecte si activitati nu se suprapune peste lista de discutii?
CarmenT
Maior

Mesaj de CarmenT »

Pai se suprapune intr-o oarecare masura si ala, doar ca aici au acces si persoane care nu fac parte din asociatie.
Ma refeream la partea cu anagramele ca se va suprapune oarecum, dar e ok, mai ales ca astea vor fi pur si simplu formulare care trebuie completate si primesti rezultatul. Cred ca va fi dragut si abia astept sa apara.
Sorin
Capitan

Mesaj de Sorin »

Cred ca ar fi interesant sa lansam si un joc de X si 0 online, accesibilizat bineinteles, ce ziceti?
Blogul lui Sorin
Magazin online cu produse pentru nevăzători şi slab văzători
Victoria nu este cel mai important lucru, ci este singurul lucru important!
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Am implementat si sectiunea Pontes divertisment. Urmeaza sa se dezvolte in timp, veniti cu idei, scripturi si orice credeti ca poate aparea acolo.
Pentru inceput am pus un joculet Spanzuratoarea, accesibil, cu cuvinte/definitii legate de persoanele cu dizabilitati. Mai este o subsectiune de teste, unde deocamdata am pus unul care da note pana la 10, sunt 10 intrebari despre Cat de bine cunoastem organizatia Pontes.
Urmeaza sa punem un joculet de anagrame si eventual un x si 0 daca gasim ceva accesibil.
Tot in aceasta sectiune va urma sa fie si acel Pontes audio si video.
Pentru ca oricine sa poata face un test, voi pune undeva un mic fisier .xml, in care trebue completate niste spatii cu intrebarile, variantele si raspunsurile corecte, iar eu voi pune testul foarte repede pe site, la subsectiunea teste, jos apare numele celui care le-a formulat.

Sectiunea Divertisment se gaseste in meniul principal sub Activitati sau link-ul direct ar fi:
http://www.pontes.ro/ro/divertisment/
Andreea Neagu
Colonel

Mesaj de Andreea Neagu »

Haios testul. Am scos 100%. Ar fi haios sa se ceara la sfarsitul testului un nume si sa se faca un clasament. Punem la punct o baza de date cu trei campuri, sa zicem user_id, user si punctaj, in care introducem scorul obtinut si numele introdus de utilizator, apoi facem un SELECT cu ordonare descrescatoare dupa punctaj si afisam intr-o structura repetitiva, ca sa putem face si numerotare.
Andy
Sorin
Capitan

Mesaj de Sorin »

SCAUN CU ROTILE

Felicitări!!! Ati reuşit să scăpaţi de laţ!!!

Manule, ce mama naibi cauta asta pe sit-ul Pontes?
Blogul lui Sorin
Magazin online cu produse pentru nevăzători şi slab văzători
Victoria nu este cel mai important lucru, ci este singurul lucru important!
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Pai nu e divertisment, Sorine?
Andreea, de chestia cu punctajul... daca te ocupi tu ar fi excelent. Sa se ceara nume sau pseudonim, iar tot timpul jos sa fie afisat fiecare nume cat a facut. Oricum, teste putem face multe, chiar si de matematica, daca are chef Cristina, orice. In seara asta pun la dispozitie fisierul .xml pentru a fi completat de cine vrea cu intrebari.
cristina.vuscan

Mesaj de cristina.vuscan »

Te referi la probleme de logica sau la probleme de matematica - gen integrale, sisteme de ecuatii, Kronecker-Capelli, Cauchy-Buniakovski-Schwarz etc? Ca sa stim ce avem de facut... Abia astept sa dau o mana de ajutor... Si unde le postez? Unde e fisierul cu pricina? Cristina
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Draga Cristina, ai intrat sa vezi cum e testul acela? Se pot pune orice fel de intrebari. Fa un test de 10 intrebari grila sau cu raspuns exact, recomandabil dintr-un cuvant si il pun eu pe site. Imediat voi pune acolo fisierul de completat cu tot cu instructiunile necesare.
Scrie răspuns