Yahoo! Messenger.

Despre computere, telefoane, tehnologie

Moderator: Manu

Scrie răspuns
florianionascu7
Sergent major

Yahoo! Messenger.

Mesaj de florianionascu7 »

Vă salut! Am instalat Yahoo! Messenger 11.5.
Vreau să sun pe cineva:
Mă duc pe el, pres enter, Pres Control+l. Sună... sună... dar eu nu aud tonul de apel, iar când acea persoană răspunde, nu ne auzim unul pe altul.
Dacă vreau să sun pe cineva, trebuie ca el să îmi dea un buzz, eu îl sun... așa se inițiază apelul.

Cineva mă sună:
La mine se aude soneria de apel, dar la el nu se aude nimic, nici măcar tonul de apel, iar când răspund, aceeași problemă, nu se aude nimic. Nici eu pe el... nici el pe mine... Așa dar, ce setări să îi fac? Poate mă lămurește cineva. Sper că am fost suficient de explicit, mulțuumesc.
Shady
Locotenent

Mesaj de Shady »

Salutare!Florinele nu stiu cat de explicit ai fostdin moment ce n-ai niciun raspuns nici pana-n ziua de azi,vreau si eu sa semnalez o problema tot cu yahoo.Daca nu ma aflu pe fereastra de conversatie a persoanei cu care comunic in momentul actual si pierd vreo replica sunt nevoit sa ma duc cu mouseul si scripturile le am instalate si functioneaza,cand sunt pe fereastra persoanei,daca folosesc controalele alt+1+2+3 etc functioneaza,in momentul in care ma plimb printre ferestre si revin asupra ferestrei celui cu care conversez am problema asta,in plus,cand conversez cu o persoana daca-mi mai scrie altcineva pierd controalele de redarea replicilor in fereastra curenta.Si am observat ca daca apas control+tab nu ma muta de pe fereastra curenta pe cea a persoanei care mi-a scris.
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Du-te in Preferences la ramura Messages, acolo da tab pana ajungi la un check box numit "Tabbed conversation" si debifeaza-l. Asta face ca fiecare conversatie sa fie intr-o alta fereastra, nu intr-un tab diferit al aceleiasi ferestre.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
florianionascu7
Sergent major

Da, Shady, dar ai observat că Yahoo! Messenger nu te mai notifică când primești un mail? Înainte, când primeai un mail, îți apărea ceva de genul...
Yahoo! Messenger de la: xxx, subiect: YYY... acum nu te mai notifică în nici un fel... De ce?
Shady
Locotenent

Mesaj de Shady »

Salutare!@Manu,nu e ceea ce doream eu sa spun ce mi-ai zis tu sa fac,acum am despartite ferestrele,insa eu vroiam sa navighez printre ele cu control+tab si sa pot vedea mesajele fiecarei persoane cu care conversez ca si pana acum.@Florine stiu de problema si chiar sunt curios daca si cum se poate rezolva.
florianionascu7
Sergent major

Shady, nu cred că se poate chestia asta... Sau cel puțin așa știu, se navighează printre ferestre cu Alt+Tab.
Shady
Locotenent

Mesaj de Shady »

Salut!Da Florine,se navigheaza,sau mai bine zis se naviga cu Alt+Tab printre ferestre,insa la mesengerul cel nou au fuzionat ferestrele conversatiilor 2,3,depinde cu cate persoane conversezi.Dar ei au updatat softul in asa fel in cat toate conversatiile s-apara intr-o singura fereastra.Daca eu conversez cu tine si cu Varlan Cristian pe mesenger,am ferestrele sunt toate-ntr-una.Si daca imi scria cineva in momentul in care eu mai vorbeam cu o alta persoana,nu mai puteam vizualiza mesajele persoanei cu care conversam decat daca apasam Tab si sageata-n jos.
florianionascu7
Sergent major

AHA, am înțeles.
Scrie răspuns