Pontes Media Downloader - descarcati media de pe internet

Diverse aplicatii create de membrii acestui forum
MihaiNemes
Sergent

Mesaj de MihaiNemes »

Salutare,

Si eu am aceasta problema. Folosesc internet explorer 9 pe windows 7.
Oare nu s-ar putea remedia intr-un fel aceasta problema? E destul de neplacut sa astepti pana ti se incarca pagina, mai ales ca jaws pentru catva timp se blocheaza, nu mai citeste nimic. La mine cel putin daca dau alt tab nu imi raspunde Laptopul imediat la comanda. Asta doar la youtube.
Dupa prima cautare merge destul de ok.

Pe aceasta cale vreau sa-i urez si eu felicitari lui Campus pentru pontes media downloader.
Mihai
Campus
Comandantul unitatii

Mesaj de Campus »

Ar fi interesant sa verificati daca problema apare si la nvda. Asta ar insemna ca e o problema de jaws.
In ultima vreme mai aparea la youtube un fel de banda sus care te informa ca youtube foloseste cookie-uri Chestia aia era in jquery. Jaws citea chestia asta? Era si ceva buton "Am inteles" sau ceva de genul asta.
Toate cele bune!
Campus
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Am incercat si eu acum Youtube, am Windows 8.1 cu Internet Explorer 11. Intr-adevar, la prima incarcare a paginii, adica dupa enter-ul dat pe adresa in Address Bar, sta vreo 7 secunde fara sa spuna nimic. Apoi merge totul cum trebuie, dupa enter pe o melodie, aceasta se aude instant, in maxim o secunda.

Intr-adevar, paginile Youtube respecta regula ca trebuie sa anunte ca se folosesc Cookies, dar este un buton ok pe care daca se da enter, mesajul nu mai apare in viitor.

Cat despre noul Media Downloader, imi place si mie, ma bucur mai ales ca apare acum denumirea butonului de descarcare diferit in functie de cea ce am nimerit pentru descarcare, un play list sau o simpla melodie; mai mult, e bine ca in caz ca melodia gasita face parte dintr-un play list se poate bifa sa se descarce doar melodia curenta. Un lucru foarte bun este si ca se creeaza folder pentru tot ceea ce s-a descarcat dintr-un play list.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
Claus
Capitan

Mesaj de Claus »

serus, pt Mine, mai eficient este win+d, decat alt tab.
in rest, ce zice Manu, este exact.
Claus
Capitan

Mesaj de Claus »

Domnu Campus, n-ai putea sa-l faci sa isi tina minte precizarea de download, deci, daca eu decid sa vina undeva descarcarile, sa nu ii mai zic la fiecare open. Merci,
Campus
Comandantul unitatii

Mesaj de Campus »

Ar trebui sa le tina minte. Mai are cineva problema asta?
Toate cele bune!
Campus
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Eu am incercat sa mut folderul si la redeschidere, imi spunea ca va descarca in noua locatie.
Eu am schimbat folderul din Options, Program Options, Alin poate a schimbat folderul de acolo din interfata, de acolo nu am incercat.
Eu oricum mi-am mutat folderul Documents pe alta partitie decat C si atunci stia si programul ca folderul Pontes Media Downloader este in alta parte.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
Claus
Capitan

Mesaj de Claus »

da, la versiunea 2, isi tine minte setarile din interfata, eu asa procedam, il deschideam, iar din interfata, ii spuneam unde sa descarce si nu retinea la redeschidere; acuma insa, da.
multumesc,
GruiaVelicu
Locotenent - colonel

Mesaj de GruiaVelicu »

Si nvda se comporta la fel ca jaws.
Gruia
DonMarin
Maior

Mesaj de DonMarin »

Vă salut. Acest program, pontes-media funcţionează doar pe windos 7? eu mai folosesc încă xp.
Campus
Comandantul unitatii

Mesaj de Campus »

Merge și pe XP dacă ai instalat Dot Net Framework versiunea 3.5.
Toate cele bune!
Campus
DonMarin
Maior

Mesaj de DonMarin »

Mulţumesc mult.
IonutBogdan
Soldat

Mesaj de IonutBogdan »

Nu stiti oare de ce nu mi se descarca playlisturi?
Copiez din Youtube o adresa, apoi deschid Pontes Media Downloader. Apare butonul Download playlist si apas pe el. Mi se pare ca incepe, dar gasesc doar un folder nou gol.
Candva am reusit sa fac sa apara doua melodii dupa ce am tot apasat de mai multe ori Download playlist, dar nu le puteam asculta.
Ionut
IonutBogdan
Soldat

Mesaj de IonutBogdan »

Am incercat din nou si de data aceasta mi s-au descarcat doar 2 melodii si le-am putut asculta.
Ionut
Campus
Comandantul unitatii

Mesaj de Campus »

Am creat un fix pentru problema cu descarcare playlist-uri. Este inclus in versiunea 2.1 pe care o puteti descarca de aici
Toate cele bune!
Campus
Scrie răspuns