Fotbal - hai sa vedem ce e si cu el

Orice nu poate fi incadrat la celelalte categorii

Moderator: Manu

Dintre cele trei mari echipe din Bucuresti, tin cu:

Dinamo
1
17%
Rapid
1
17%
Steaua
4
67%
Niciuna dintre ele
0
Niciun vot

Voturi totale: 6

Manu
General de divizie

Fotbal - hai sa vedem ce e si cu el

Mesaj de Manu »

Daca tot veni vorba pe undeva de fotbal, hai sa deschidem discutia si in sensul asta, cu riscul de a iesi scandal, cine nu vrea scandal, poate sa se opreasca de la primul mesaj, chiar de aici, nu?
Mi-a placut fotbalul, mai mult sa urmaresc rezultate, sa tin cu cate o echipa inca de prin clasa a VII-a, acum am mai lasat-o, dar era o vreme cand aveam caiete in Braille cu toate echipele din italia. Era, in clasa noastra, o rusine sa nu stii ca portarul de la Lazio era Marchegiani sau sa nu stii clar echipa unde apara Balotta :)
In prezent sunt dinamovist si fan Real Madrid, in rest nu prea mai am o echipa, eventual UTA de suflet. Tineam intr-o vreme mult cu Sampdoria Genoa, dar de cand nu imi mai place campionatul italian... nu ma mai prea intereseaza nici echipele de acolo.
Ia sa vedem cati dinamovisti si cati stelisti sunt pe aici... Apoi va spun si de ce nu as putea fi stelist, indiferent cat m-as stradui.
Acest topic are si un mic chestionar sus.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
Ovidiu_T
Plutonier

Re: Fotbal - hai sa vedem ce e si cu el

Mesaj de Ovidiu_T »

Mie imi place Rapid de mult timp nu mai tin minte citi ani aveam, stiu doar ca asta a fost in urma unui meci dintre Rapid si Foresta Suceava.
Acum imi place si CFR Cluj, dar prima mea echipa ramane Rapid.
Candva urmaream si eu fotbalul pe la TV intr-o nebunie, aveam o colectie impresionanta cu cartonase cu jucatori de prin toata lumea;Tin minte ca aveam echipele Inter Nazionale Milano si Real Madrid cu tot cu rezerve si scrisesem pe toate cartonasele si numele jucatorului in braille.
Apropo, care echipa credeti ca va lua anul asta titlul de campioana?
Ovi
Sorin
Capitan

Mesaj de Sorin »

=doi stelisti

Manule, daca nu tii cu Steaua pentru ca este Becali acolo, cred ca faci o mare greseala. O echipa se judeca dupa rezultate, stil de joc(adica performanta) si nu dupa patroni.
Blogul lui Sorin
Magazin online cu produse pentru nevăzători şi slab văzători
Victoria nu este cel mai important lucru, ci este singurul lucru important!
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

A, dar nu e vorba de Becali, daca e sa o iau dintr-un anume punct de vedere, imi e "simpatic" in felul lui, e singurul om din fotbal, dupa Gheorghe Stefan de altadata, care ma distreaza, imi place sa ma uit la emisiunile unde e el invitat. Are un umor involuntar care ma face sa nu inchid pana la final.
Nu pot tine cu Steaua pentru ca este intotdeauna favorita, pentru ca e cu cele mai multe trofee, pentru ca are cei mai multi fani. In general am inclinat spre echipele de locul al doilea, echipele de la care nu e neaparat sa astepti totul. Poate toata treaba asta se datoreaza si faptului ca mie personal nu imi place sa fiu primul in ceva, ci al doilea, locul doi este cel mai favorabil din foarte multe puncte de vedere - nu stiu daca are rost sa detaliez aici acele multe puncte de vedere.
Ovidiu_T
Plutonier

Mesaj de Ovidiu_T »

Da Manule, si eu iti dau dreptate;
In perioada comunista Steaua a fost singura echipa din tara pe care regimul a sistinuto din toate punctele de vedere asa ca nu putem spune ca Steaua a fost predestinata performantei si valorii.
Probabil in momentul cand am inceput sa tin cu Rapid pe langa faptul ca nu stiu cum miau intrat la suflet si faptul ca foarte multa lume tine cu Steaua a contat.
Ovi
Claus
Capitan

Mesaj de Claus »

salut,
ma alatur si eu discutiei asteia, fiindca patimile vechi, se cer povestite.
Cum sa nu, daca unele din putinel bucurii pe care ti le lasau comunistii, eerau legate numai de sport, si aaici, fotbalul avea partea lui de referinta.
In copilarie, eram mare fan, u craiova.
Nu mai stiu din ce cauza, da, asa era.
In gimnaziu, am trecut la steaua, ca de, aveau performante
acuma, cfr-u, sa traiasca.
O, da cel mai cretin moment s-a produs, in momentul in care jucam pronosport, si mi s-a certu si mie sa intru in joc.
Cand sa bifez optiunile mele, habar nu aveam, ca de fapt sunt reale si bazate pe meciurile ce vor urma, eu aveam impresia ca, vor juca astia fotbal prin curte, si ca, ei vor fi, unii craiova, unii steaua de ex;
Orcum, nu mai am aceeasi patima ca si pe vremuri, cand Doamne fereste sa te atingi de echipa cu care tineam, stiu ca au iesit si batai, cand o echipa pierdae, iar ceilalti care se bucurau, erau luati la 11 metrii, de fannii invinsilor.
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Se pare ca lumea nu prea este interesata de fotbal pe aici. Eu credeam ca se vor incinge discutii aprinse.
Totusi, daca echipele de club sunt cum sunt si lucrurile se misca in felul lor pe acolo, ce yicem de nationala_... Eu pana acum, dupa meciul cu Italia sunt multumit de ce se intampla la europenele din anul acesta. Se pare ca desi suntem in cea mai grea grupa, ne descurcam si uite ca nu pierdem... Hai Romania!!!
cristina.vuscan

Mesaj de cristina.vuscan »

Da, numai de nu ar fi ratat Mutu acel 11 metri... Doamne, am ajuns sa discut si despre fotbal numai sa nu... Cris
Carmen
Capitan

Mesaj de Carmen »

cristina.vuscan scrie:Doamne, am ajuns sa discut si despre fotbal numai sa nu... Cris
Şi care este problema? Şi eu m-am uitat la meci, deşi nu sunt microbistă. Dacă nu rata Mutu... Ei, a fost un meci frumos! Şi mă opresc aici cu comentariile, că sunt alţii mai în măsură să le facă...
Andreea Neagu
Colonel

Mesaj de Andreea Neagu »

cristina.vuscan scrie:Doamne, am ajuns sa discut si despre fotbal numai sa nu...
Ce-i rau in a discuta despre fotbal?! Pana la urma, e vorba acum de echipa nationala a Romaniei, sunt reprezentantii nostri la o competitie mare. Pacat de penalty-ul ratat, insa as zice ca totusi echipa se descurca bine. Data fiind "grupa mortii" in care am picat, egal cu Franta si cu Italia este perfect onorabil.
Andy
Claus
Capitan

Mesaj de Claus »

Pe mine ma doare sufletu ca se opreste Todorutz aici
totusi
trebuie sa fie atenta, deoarece locuind in Italia, si avind o mutra destul de romaneasca, nu se stie ce poate pati.
Referitor la meci,
nu ar fi trebuit sa execute Mutu penalty-ul, presiunea era prea mare, de obicei un jucator tanar si mai putin experimentaat, trateaza detasat o asemenea faza si fructifica sigur.
Ca sa fiu inteles, ma refer a meciul de handbal Romania/Franta, e la europene, unde Ramona <Maier, o jucatoare de calibru rata lovituri dupa lovituri, iar pustoaica de Cristina Neagu, marca tot ce se putea...
cristina.vuscan

Ce-i rau in a discuta despre fotbal?! Pana la urma, e vorba acum de echipa nationala a Romaniei, sunt reprezentantii nostri la o competitie mare. Pacat de penalty-ul ratat, insa as zice ca totusi echipa se descurca bine. Data fiind "grupa mortii" in care am picat, egal cu Franta si cu Italia este perfect onorabil.
Andy
Vorbeam si eu prostii... Cris
cristina.vuscan

claus scrie:Pe mine ma doare sufletu ca se opreste Todorutz aici
totusi
trebuie sa fie atenta, deoarece locuind in Italia, si avind o mutra destul de romaneasca, nu se stie ce poate pati.
Aline, vezi ca nu e vorba de Carmen Todorut, ci de o alta Carmen... Cris
Scrie răspuns