Noua interfata a bibliotecii Pontes
Moderator: Manu
Salut. Probabil nu ai scris ceva corect. Mai nou daca scrii stepen king o sa iti dea rezultatele gasite pt stepen si king pentru ca nu a gasit nimic la cele doua cuvinte alaturate deoarece corect ar fi fost stephen king (cu ph)
Daca mai sunt probleme pune aici url-ul de la pagina cu rezultate ca sa verific
Daca mai sunt probleme pune aici url-ul de la pagina cu rezultate ca sa verific
Toate cele bune!
Campus
Campus
-
- Locotenent - colonel
-
- Locotenent - colonel
-
- Locotenent - colonel
Foarte ciudat
Eu am incercat si de pe calculator in 2 browsere si de pe telefon si imi da 78 de rezultate.
Din cate vad din log-uri si tie ar fi trebuit sa iti dea tot 78 de rezultate.
Am facut ceva modificari si la afisare, sper sa nu fi uitat vreun tag deschis care sa incurce cititoarele de ecran. De asemenea, acum rezultatele sunt paginate adica cele 78 de rezultate sunt impartite in doua pagini prima din ele avand vreo 50, cred. Linkurile de pagiare sunt si inainte si dupa lista de rezultate.
Mai trebuie sa ordonez cumva rezultatele ca sa apara cele din carti in romaneste mai intai pentru ca se tot intercaleaza printre ele rezultate din franceza si engleza.
Eu am incercat si de pe calculator in 2 browsere si de pe telefon si imi da 78 de rezultate.
Din cate vad din log-uri si tie ar fi trebuit sa iti dea tot 78 de rezultate.
Am facut ceva modificari si la afisare, sper sa nu fi uitat vreun tag deschis care sa incurce cititoarele de ecran. De asemenea, acum rezultatele sunt paginate adica cele 78 de rezultate sunt impartite in doua pagini prima din ele avand vreo 50, cred. Linkurile de pagiare sunt si inainte si dupa lista de rezultate.
Mai trebuie sa ordonez cumva rezultatele ca sa apara cele din carti in romaneste mai intai pentru ca se tot intercaleaza printre ele rezultate din franceza si engleza.
Toate cele bune!
Campus
Campus
- Manu
- General de divizie
Mie imi da 78 de rezultate pentru cautarea "stephen king", 50 pe prima pagina, 28 pe cea de-a doua.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
-
- Locotenent - colonel
-
- Locotenent - colonel
Va salut,
O mica sugestie pentru biblioteca pontes, legata de functia carti aleatorii: sa se poata alege o carte si din toate genurile, la fel cum se poate din toate sectiunile. Mai clar, sa apara optiunea toate si in combobox-ul de selectare a genurilor, nu numai in cel de selectare a sectiunilor.
Multumesc si felicitari administratorilor si contributorilor.
O mica sugestie pentru biblioteca pontes, legata de functia carti aleatorii: sa se poata alege o carte si din toate genurile, la fel cum se poate din toate sectiunile. Mai clar, sa apara optiunea toate si in combobox-ul de selectare a genurilor, nu numai in cel de selectare a sectiunilor.
Multumesc si felicitari administratorilor si contributorilor.
- Manu
- General de divizie
Aici nu sunt carti audio, ci doar text.
La anvr.ro sunt carti audio.
La anvr.ro sunt carti audio.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...