Am adaugat o carte scrisa de mine in Biblioteca

Orice nu poate fi incadrat la celelalte categorii

Moderator: Manu

Razvii
Sergent major

Am adaugat o carte scrisa de mine in Biblioteca

Mesaj de Razvii »

salut tuturor. Am si eu cont pe biblioteca pontes si am adaugat cartea Entombed.doc, ieri. Aceasta nu e inca terminata, asa ca poate fi luata o proza. O sa adaug cartea cand are si capat. A fost inceputa de mine si Adina, dar, datorita faptului ca nu mai suntem prieteni sunt nevoit sa o continui singur. Asta imi place, poate va fascina pe cineva. Sper sa va placa! :D
pentru ajutor cu jocurile contactatima la adresa de Skype robinson.razvan sau la adresa de icloud
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Pai nu mai bine ai fi pus aici cartea, dat fiind faptul ca Biblioteca este pentru carti finalizate?
E bine daca totusi e "datorita" si nu "din cauza" ca nu mai sunteti prieteni... Glumesc de sigur, dar "datorita" e de obicei pentru lucruri pozitive, iar daca faptul ca nu mai sunteti prieteni poate fi unul bun, faptul ca nu ai terminat cartea poate fi o consecinta rea, mai ales daca aceasta, cartea, ar fi fost in final buna.
Despre ce este vorba in ceea ce ai scris?
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
Cornel
Locotenent

Mesaj de Cornel »

Felicitari, domnule! si care e titlul, ca sa o gasim si noi; stii ca in biblioteca sunt asa de multe carti...
Cornel
Scrie răspuns