Jocul Swamp

Despre tot felul de jocuri si competitii

Moderator: Manu

Scrie răspuns
Valentin
Sublocotenent

Jocul Swamp

Mesaj de Valentin »

salut. nu stiu cati dintre voi stiu despre acest joc si cati il joaca. dupa parerea mea la ora actuala acesta este cel mai dezvoltat joc pentru nevazatori. jocul este un first person shooter care se joaca online si trebuie sa omori cat mai multi zombii. partea faina din acest joc este ca poti participa in misiuni, poti gasi tot felul de obiecte speciale, poti sa cumperi diferite arme si armura si trebuie sa iti cresti nivelul prin experienta. jocul este in dezvoltare si se vor adauga in viitorul apropiat multe imbunatatiri. printre acestea se numara posibilitatea de a creea clanuri, de a putea cuceri un fort samdp. pe masura ce avansezi in nivel vei putea sa mergi pe alte harti si sa creezi misiuni mai puternice.

daca vreti sa-l jucati si aveti intrebari va rog sa le postati aici.
Valisimo
Caporal

Mesaj de Valisimo »

bine da un linc catre acest joc se poate?
Valentin
Sublocotenent

Mesaj de Valentin »

oh. scuze.. am uitat de link.

www.kaldobsky.com/audiogames/Swamp.zip

acesta este linkul.. de asemenea daca va aparea un update la joc va putea fi descarcat tot de aici. eu sunt mastodont in joc daca aveti intrebari va rog sa ma contactati.
Vlad_Ciotescu
Plutonier

Mesaj de Vlad_Ciotescu »

salut vali am auzit de joc si il joc de ieri. dar explica-mi cum pot face rost de amortizor la pistol in multyplayer?
si mai am o intrebare.
cand ai vrea sa jucam swamp? dar inainte trebuie sa-mi spui ce nickname ai
Razvii
Sergent major

Mesaj de Razvii »

salut. am descoperit jocul de mult, dar acum il joc. puteti sa-mi explicati cum este cu inventarul? care e faza cu shift?
si, vali, imi poti explica cand trec la level 2. cata exp trb sa adun?
Vlad_Ciotescu
Plutonier

Mesaj de Vlad_Ciotescu »

salut razvii si salut ceilalti fani a jocului swamp. Am o veste foarte proasta. aprone a inventat o chestie numita gamer account si de atunci nu maipoate avea oricine accesul la multiplayer. Eu l-am cumparat si pot juca. si partea si mai proasta e ca trebuie dupa un an de zile sa-i faceti un refresh. Adica sa-l mai platiti pentru distractie.
Razvii
Sergent major

Mesaj de Razvii »

asta cred ca au vazut-o multi. Eu nu inteleg chestia cu inventarul
Vlad_Ciotescu
Plutonier

Mesaj de Vlad_Ciotescu »

Razvii scrie: salut. am descoperit jocul de mult, dar acum il joc. puteti sa-mi explicati cum este cu inventarul? care e faza cu shift?
si, vali, imi poti explica cand trec la level 2. cata exp trb sa adun?
salut. la nivelul 2 trebuie sa faci 1000 si ceva de puncte de experienta. iar cu inventarul in multiplayer cu shift enter dai cuiva itemul pe care te-ai fixat cu sagetile. Dar nu poti sa dai lucruri cuiva decat dupa ce treci de nivelul 100
si inca ceva. Ca sa dai itemul unei persoane trebuie sa fiti la minim nivelul 100 si tu si persoana care primeste lucrul de la tine.
Scrie răspuns