TV tunere
Moderator: Manu
TV tunere
Salutare, aş vrea să îmi achiziţionez un TV-tuner de oare ce vreau să am posturi tv prin cablu direct pe pc fără conexiune la reţea. Cine a mai folosit aşa ceva îl rog să mă sfătuiască ce brand e mai bun etc.
Ioto
Vizitati www.ioto.computerulmeu.ro
-
- Plutonier
-
- Plutonier
Tuner Compro w700f:
Acest tuner tv este de tip analogic si are incorporat si un radio. Pe langa radio mai are si un difuzor propriu, dar se pot atasa si un set de boxe de pc.
Marele dezavantaj este ca nu se pot aranja canalele tv in ordinea dorita, Totusi se pot memora 9 canale favorite in ordinea dorita. Poate memora 400 canale tv in ordinea data de furnizor, la mine este UPC-UL.
Este dotat cu telecomanda si are consum de energie electrica mic in comparatie cu un tv. Daca ai si televiziunea digitala este recomandat un tuner hibrid (analogic +digital). Eu l-am cumparat pentru a inlocui televizorul si in 3 ani am recuperat bani numai din economia de energie electrica. De exemplu exista tunere compatibile rds daca esti in reteaua rds.
Acest tuner tv este de tip analogic si are incorporat si un radio. Pe langa radio mai are si un difuzor propriu, dar se pot atasa si un set de boxe de pc.
Marele dezavantaj este ca nu se pot aranja canalele tv in ordinea dorita, Totusi se pot memora 9 canale favorite in ordinea dorita. Poate memora 400 canale tv in ordinea data de furnizor, la mine este UPC-UL.
Este dotat cu telecomanda si are consum de energie electrica mic in comparatie cu un tv. Daca ai si televiziunea digitala este recomandat un tuner hibrid (analogic +digital). Eu l-am cumparat pentru a inlocui televizorul si in 3 ani am recuperat bani numai din economia de energie electrica. De exemplu exista tunere compatibile rds daca esti in reteaua rds.
Grigore
-
- Locotenent - colonel
-
- Plutonier
Urmaresc emisiunile audio dar se poate conecta la monitor, pentru vazatori. Are si functia PIP (picture in picture) astfel incat se poate lucra la pc si sa urmaresti si un canal tv. Din meniu exista posibilitatea de a comuta de pe cablu tv pe antena tv. Pe antena tv banda de frecventa este mai ingusta decat pe cablu tv, cu alte cuvinte receptioneaza o parte din canalele transmise pe cablu tv.
Grigore
Interesant. Eu aş vrea ceva cât mai simplu fără ce ştiu eu ce complicaţii. unu la care să conectez antena şi să am posturile pe pc.
Ioto
-
- Plutonier
-
- Plutonier
păi am de la digi sistem din ăla cu antena parabolică şi o antenă separată cu care print tvr. Pe mine mă interesează dacă la o astfel de antenă pot ataşa un tv tuner. şi mă gândeam şi eu la un model pe care să îl montez în pc.
Ioto
- Manu
- General de divizie
Si cat costa un astfel de tuner? Ma refer la cel mentionat de BosGrigore mai la începutul topicului.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
-
- Plutonier
A costat 250 lei la EMAG plus transportul, dar poti incerca la EMAG Cluj-Napoca. Daca vrei poti veni pana la mine sa vezi cum functioneaza. Locuiesc pe Garbau 9 fata in fata cu Garbau 16.
Ioto, tu vrei sa folosesti tunerul impreuna cu antena parabolica de la Digi system? Daca da asteapta putin sa ma documentez.
Ioto, tu vrei sa folosesti tunerul impreuna cu antena parabolica de la Digi system? Daca da asteapta putin sa ma documentez.
Grigore
Da, aş vrea să îl folosesc şi cu antena parabolică şi cu cealaltă antenă. Vreau să am TV separat de restu familiei.
Ioto
-
- Plutonier
Pe actualul abonament de la Digi system cate receptoare (sbox-uri) se pot conectala antena parabolica.
Trebuie sa suni la Digi system sa vezi daca pe actualul abonament poti sa mai conectezi un tuner, daca da atunci o sa-ti recomande ei un tuner compatibil, altfel vei avea nevoie de un abonament nou.
Trebuie sa suni la Digi system sa vezi daca pe actualul abonament poti sa mai conectezi un tuner, daca da atunci o sa-ti recomande ei un tuner compatibil, altfel vei avea nevoie de un abonament nou.
Grigore
- Manu
- General de divizie
Da, saptamana viitoare as putea veni, sunt curios cum e... Eu locuiesc tot pe Girbau, la numarul 18.
Eventual vorbim la telefon...
Eventual vorbim la telefon...
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...