Sistemele de operare iOS si Mac - accesibilitate, programe
Moderator: Manu
-
- Sublocotenent
-
- Locotenent - colonel
-
- Locotenent - colonel
Salutare. Nu am mai scris de mult in acest topic, da fiindca deja am intalnit doua programe pentru iphone care fac cam acelas lucru am zis sa va informez despre ele. Anume programele respective urmaresc miscarea mijloacelor de transport in comun si prin aceasta se poate vedea usor cand vine un anumit mijloc de transport in statie. Ele sunt pentru orasele timisoara si targoviste. Pacat ca nu e si pentru Cluj.
Gruia
-
- Locotenent - colonel
aplicatia mementouri
Sal, de multa vreme ma tot intrebam de ce or fi necesare doua aplicatii care fac cam acelas lucru, adica calendar si mementouri. Studiind un pic mai amanuntit aplicatia mementouri am vazut ca are o functie interesanta si anumme reamintire intr-un loc. Am testat aceasta functie care s-a dovedit destul de exacta. Ea functioneaza in felul urmator, scriem ce vrea sa ne aduca aminte si in loc de o ora si o data alegem sa ne aduca aminte intr-un loc. Functioneaza acceptabil.
Gruia
-
- Locotenent - colonel
aplicatie retete de gatit
Cautand pe net dupa o reteta am ajuns pe un site care m-a intrebat daca vreau sa instalez aplicatia pentru siteul respectiv. Am instalat-o si s-a dovedit ca e o aplicatie foarte buna pentru retete de gatit. Este accesibila aproape in totalitate. Aplicatia se numeste petitchef
Gruia
-
- Locotenent - colonel
Salutare, de curand am intrat in posesia unei aplicatii de gps foarte interesanta. Se numeste blindsquare si costa 22 euro. Aceasta aplicatie ofera foarte multe facilitati pentru un nevazator in timmpul calatoriei. Putem fixa o destinatie si in timp ce ne deplasam spre ea ne spune automat pe unde trecem si ce distanta mai avem pana acolo. Deasemenea putem sa vedem foarte repede ce puncte de interes avem in jurul nostru. O functie foarte interesanta este si aceea de afunctiona cu castile de la iphone. Daca apasam butonul castilor auzim un meniu si putem apasa din nou pentru o optiune ca sa optinem informatii.
Gruia
-
- Locotenent - colonel
-
- Locotenent - colonel
Salutare!Spuneai ca tastatura bluetooth iti ofera facilitatea de a controla iphone-ul in totalitate.Vrei sa spui ca poti folosi Iphone-ul ca si un telefon Simbian cum ar fi N70 sau E52?Ma refer sa intri in contacte prin sageti,sa intri in meniu cu ajutorul sagetilor,sa raspunzi la telefon s.a.m.d.p?Multam!GruiaVelicu scrie: De curand mi-am cumparat o tastatura bluetooth pentru a insera ttext mai usor. Dar nu de aia scriu aici, ci pentru a spune ca pe langa posibilitatea de a scrie repede ea ofera si o navigare facila pe net dupa modelul jaws, adica putem folosi toate scurtaturile bine stiute. ma refer la literele care ne ajuta. pe langa asta putem controla in totalitate si iphoneul. Totusi mie acest lucru mi se pare mai dificil decat cu ajutorul degetelor pe ecran.
-
- Locotenent - colonel
-
- Plutonier
salutare
Eu folosesc deja demult blind square si am spus si altora despre el. Intr-adevar n-am postat nimic pe forum. Vreau sa te intreb Gruia ce sistem de harti folosesti mai des in oras. In ideea in care eu le am pe toate cele 3 sisteme cu care e compatibil blind square, adica google maps, navigon si apple maps. P.S Cine are iphone eu zic ca se merita sa achizionati blind square maiales ca e si tradus in romana de catre Aurel Patru.
- Manu
- General de divizie
Mi-a dat Gruia sa pun pe server un tutorial pe care l-a facut despre citirea cartilor pe iPhone.
Acesta poate fi descarcat de la link-ul urmator:
http://www.pontes.ro/ro/scoala/iphone/T ... iPhone.m4a
Toate cele 5 tutoriale facute de gruia pana acum pot fi gasite la:
http://www.pontes.ro/ro/scoala/iphone/
Acesta poate fi descarcat de la link-ul urmator:
http://www.pontes.ro/ro/scoala/iphone/T ... iPhone.m4a
Toate cele 5 tutoriale facute de gruia pana acum pot fi gasite la:
http://www.pontes.ro/ro/scoala/iphone/
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)