Campionat de table, Pontes Backgammon Cup Editia a II-a

Despre tot felul de jocuri si competitii

Moderator: Manu

BogdanCristiea
Sergent

Mesaj de BogdanCristiea »

doresc sa particip si eu la campionat.
George
Caporal

Mesaj de George »

mmda ar fi bine de gandit ce e de facut ca e posibil cuiva sai cada netul pe bune si culmea ca adversarul sa fie in avantaj si omul acela sa nu faca nimik intentionat cred ca repetarea liniei ar fi cea mai utila insa dk unuia din parteneri i pica netul de doua trei ori la rand atunci sa se puna ca abandon si acea linie sai revina adversarului , zic si eu acum Manu tu hotarasti ce e mai bine. As dori sa stiu in acelasi timp unde vor fi afisate etapele clasamentele etc adica mai exact in ce sectiune de pe site
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Ar trebui sa fac totusi daca pica netul sa fie abandon, pana la urma omul vine si cu netul lui.
Campionatul o sa fie pe site acolo unde este acum si prima editie, adica in Divertisment, in Pontes Virtual Club.

Lumea este destul de interesata, vor fi vreo 20 participanti cred. Chiar in ultimele doua zile au mai cumparat trei persoane tablele special pentru campionat.
In week-end voi afisa lista aproape finala cu ultima strigare pentru inscrieri pe ultima suta de metri, dupa care o sa afisez etapele pe site, le generez cu TourCreator facut de Campus, voi introduce numele in ordine alfabetica.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
GruiaVelicu
Locotenent - colonel

Mesaj de GruiaVelicu »

Sal. Si eu sunt de parere ca aceluia care ai pica netul sa piarda linia. Tot asa am o aplicatie de sah pe telefon si daca imi picaa netul am pierdut
Gruia
George
Caporal

Mesaj de George »

e ok Manu mersi de indrumare iar in legatura cu abandonul cum ne vom da seama cine si cum pica ca sa nu uitam si in meciuri amicale se mai intampla sa pice jocul si ne intrebam dupa aia care si cum a picat ca se da vina unu pe altul si o tin tot asa pana cine stie ce o mai fi
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Asta vreau, pana luni sa apara versiunea 1.6 care sa aiba si aceasta capacitate, sa detecteze cui i-a picat net-ul.
George
Caporal

Mesaj de George »

asa da ar fi mult mai ok iar dk doi parteneri nu o sa isi dea seama care ce si cum a picat continua liniile care le mai iau iar pe forum la rezultate se va vedea sau ma rog in oarecare sectiune din joc
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Gata si cu inscrieriile pentru campionatul online de table.

Sunt 20 de participanţi:
  • Emanuel Boboiu (manu)
  • Adela Cetinoiu (adela)
  • Bogdan Cristea (BogdanCristea)
  • Adrian Damaschin (adrian1969)
  • Aurel Gergely (aurel)
  • Macedon Grecu (mache)
  • Velicu Gruia (gruia)
  • Daniel Ionaşcu (MisterDani)
  • Ghiţă Lăcătuş (fenomenalu)
  • Bogdan Mureşan (bogdan)
  • Nicu Neag (nicu)
  • Eugen Nuţu (capitanul)
  • Aurel Pătru (aurel)
  • Ghiţă Potra (GhitaPotra)
  • George Prisecaru (vali)
  • Cornel Puşa (misteriosu)
  • Adrian Tămăşan (romania)
  • Cornel Todericiu (cornel)
  • Carmen Todoruţ (carmen)
  • Ioan Ţichir (ionut)
Toti vor primi o lista cu datele de contact, telefon si eventual E-mail sau ID de mess ori Skype.
Etapele vor aparea pe site spre seara.
Maine sper sa apara si update-ul pentru Pontes Backgammon, versiunea 1.6.
George
Caporal

Mesaj de George »

super tare , abia astept
GruiaVelicu
Locotenent - colonel

Mesaj de GruiaVelicu »

Abia astept sa incepem. Lista cu participanti o pui aici sau o trimiti fiecarui participant in parte prin email?
Gruia
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Intr-un final am terminat pregatirile pentru editia a doua a Pontes Backgammon Cup.
Apar pe site toate etapele, clasamentul care are deocamdata criteriu alfabetic pentru ordonare si celelalte detalii.
Inca nu am stabilit premiile, dar sper sa o facem pana la sfarsitul primei etape. Oricum e multa vreme pana la terminarea campionatului.
O sa apara cat mai curând si versiunea 1.6 la care mai am putin de lucru.

Pentru detalii, mergeti la pagina de pe site, din Pontes Virtual Club:
Pontes backgammon Cup Editia a doua

Daca sunt lucruri care mi-au scapat, imi mai aminteste cate cineva si completam informatiile de pe site.

Imediat trimit tuturor celor care au adresa de E-mail lista participantilor cu numerele de telefon si adresele de E-mail. Nu toti au adresa de mail, se pare ca principalul mod de comunicare va fi telefonul. In cazul lui Carmen Todorut din Belgia si al lui Adrian Tamasan din Anglia va fi putin mai complicat, dar vom intermedia noi cumva pentru cei care nu utilizeaza inca serviciul E-mail.

Am stabilit ca in cazul incare intr-o partida niciunul dintre jucatori nu poate face masa, sa se puna scorul 1-1 daca nu este gasita o alta solutie, deci cate un punct pentru clasament. De asemenea, daca nu se joaca o partida pana la sfarsitul etapei, iar cei doi nu anunta ca au amanat-o in mod expres, se va pune tot scorul de 1-1.
Poate ca ar fi bine ca inc azul unor scoruri mai mari, pentru ca nu cumva sa fi fost o intelegere intre cei doi, sa verificam si in log-uri daca intr-adevar s-au jucat liniile si rezultatele au fost cele trimise, astfel incat sa fie cat mai corecte lucrurile. Desigur ca nu vom sta sa verificam amanuntit toate jocurile, dar in prima editie a fost si un scor de 6-0, care la prima vedere nu s-a jucat, iar "castigatorul" a acumulat 7 puncte dintr-un sut.

Daca mai aveti idei si credeti ca am omis ceva, scrieti aici.
George
Caporal

Mesaj de George »

da asa e , si pe baza acelui meci cu punctajul acela a si trecut pe locul doi , dar in fine Manu se poate comunica rezultatele disputelor si aici ?
George
Caporal

Mesaj de George »

ok Manu iti comunic aici rezultatu meu cu adrian damaskin din prima etapa scor inkeiat 3-0 pentru mine mersi.
Ghita Potra
General de corp de armata

Mesaj de Ghita Potra »

Ghiţă Potra-Aurel Gergely 2-1
Rezolvaţi online sute de şarade
Puteţi încerca şi Pontes Şarade, o aplicaţie pentru Android cu toate şaradele de pe acest forum
I Tichir
Sublocotenent

Mesaj de I Tichir »

:idea: M-am gandit cam tarziu, dar cred ca ar fi interesant daca am organiza in paralel un concurs de pariuri pe etapele nedisputate cu un combobox din care sa alegi rezultatul.
Scrie răspuns