Ce laptop imi recomandati?

Despre computere, telefoane, tehnologie

Moderator: Manu

Ioto
Plutonier

Mesaj de Ioto »

Salutare, detin si eu un Asus f3000f. si am o intrebare. de unde pot gasi driverele potrivite pentru el pentru windows xp sau 7. am pus niste drivere cu driver pack solution 13 si nu mi se pare ok. pe nett am gasit drivere doar pentru asus f3f. oare aceste modele impart acelas componente?
Shady
Locotenent

Mesaj de Shady »

Salutare!A folosit cineva bluetooth-ul de pe Notebook?Cum se foloseste?Am incercat ieri sa-l utilizez pentru a trimite ceva pe Android dar nu am reusit.Ma puteti ajuta va rog?
Ioto
Plutonier

Mesaj de Ioto »

Shady, te rog sa imi spui ce Windows folosesti ca sa te pot ajuta.
Ioto
Plutonier

Mesaj de Ioto »

Salutare, Însfârşit mi-am găsit şi eu laptop-ul potrivit Este vorba despre Acer Aspire one d255e. Un notebook echipat cu un procesor Intel Atom n455 la 1,6 ghz şi cu un giga de RAM DDR3 Display-ul este de 10,1 inch suficient de mare pentru mine. L-am luat de la cineva, deci nu este nou. Bateria a fost o surpriză plăcută. am atins 5 ore citind cu luminozitatea dată la 50%. Recomand acest model pentru toţi cei care doresc portabilitate şi autonomie. Momentan, am Windows XP pe el. rămâne de văzut cum se mişcă cu Seven. Simcer vă spun Jocurile care credeam că nu o să meargă nici la setări minime, merg: GTA3, GTA San Andreas, Resling 2012. Acestea, merg fără probleme la setări medii. Am scanat şi cu abby şi merge ok. o pagină cu mult text o procesează în aproximativ 20 de secunde. Dacă vreţi mai multe informaţii despre acest Notebook, aştept mesajele voastre.
Shady
Locotenent

Mesaj de Shady »

Salut!Folosesc Windows7 Ultimate.
Shady
Locotenent

Mesaj de Shady »

Salutare!Intru-cat as vrea sa incep sa invat programarea mi-am descarcat NVDA si as vrea sa stiu daca aceste date dupa parerea voastre sunt suficient de concludente incat sa-mi ofere o activitate optima sau minima macar.E suficient de performant laptopul meu?Procesor:Calculation per second:3,3
Memory(Ram)Memory operation per second 4,7
Desktop performance for windows:
5,6
Aero
3D and gaming3,2 determined by performance lowes subscore
Primary hard disk:disk data transfer rate5,9
GruiaVelicu
Locotenent - colonel

Mesaj de GruiaVelicu »

Sal, cred ca nvda nu are nimic cu programarea si chiar configuratia calculatorullui are prea putin de-a face cu programarea. Scrisul insa e chiar important. Nu as vrea sa te descurajez, da cine vrea sa se apuce de programare stie cel putin acest lucru minim despre un calculator, daca face fata, daca suporrta anumite programe.
Gruia
IonPop
Colonel

Mesaj de IonPop »

Eu nici nu stiu ce inseamna acele cifre. :-)
Cea mai mare parte a programatorilor orbi, ca de altfel ca cea mai mare parte a utilizatorilor de computer orbi prefera JAWS, nu NVDA.

NVDA are si el avantajele lui. Daca de exemplu vrei sa folosesti editorul de text Notepad++ care este un editor foarte bun, este mai accesibil cu NVDA decat cu Jaws. De fapt, ca sa vezi care este toata diferenta, cu Jaws daca selectezi un singur caracter, iti citeste intregul rand in loc sa iti citeasca doar acel caracter, pe cand NVDA nu are astfel de probleme. In rest, nu am gasit alte diferente in utilizarea acestui editor. Si oricum, exista destule alte editoare foarte accesibile cu Jaws.

Daca vrei sa folosesti alte medii de programare mai complexe de genul Visual Studio, atunci Jaws este mai bun.

Asa ca conteaza in primul rand ce vrei sa inveti, cu ce limbaj vrei sa incepi. Nu cred ca are rost sa iti bati capul sa schimbi si cititorul de ecran ca sa ai si mai multe de invatat dintr-o data.
Schimba-l doar daca vezi ca intr-un anumit domeniu cititorul de ecran pe care il folosesti in prezent nu te satisface.
GruiaVelicu
Locotenent - colonel

Mesaj de GruiaVelicu »

Pai din nefericire cred ca acolo sunt mai multe confuzii care ar trebui lamurite inainte de a se apuca de programare. Trebuie mai intai sa se inteleaga bine cum functioneaza un computer, sa se faca distinctia dintre un cititor de ecran si vocea care reda sunetul etc.
Gruia
Shady
Locotenent

Mesaj de Shady »

Va salut!O prietena are o problema la laptop.Spune ca-i da o eroare:Imi da o eroare: windows memory diagnostic 0xc000014c.Ce poate fi?Va rog ajuta-ti-ma sa stiu ce raspuns ii dau!Multam!
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Nu cred sa se poata sti. Cel putin eu nu am inteles niciodata un astfel de identificator de eroare. :)
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
Scrie răspuns