Restrictionarea setarilor din Windows

Despre computere, telefoane, tehnologie

Moderator: Manu

Scrie răspuns
Ioto
Plutonier

Restrictionarea setarilor din Windows

Mesaj de Ioto »

Salutare, am nevoie de ajutorul vostru.
Am un calculator la care mai las pe unu pe altu... si vreau sa restrictionez niste setari. De exemplu, vreau sa nu mai poata schimba imaginea de fundal, sa nu mai schimbe tema, sa nu mai instaleze programe sau sa modifice alte setari. Am un Windows XP. si nu stiu cum trebuie facute aceste setari. Mai ales cele legate de display ma intereseaza. Vreau sa fac treaba asta de oare ce in ultimu timp, de 2 ori am reinstalat windows-ul. si nu mai am chef sa-l reinstalez.
Va multumesc.
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Din cate am auzit, Deep Freeze e cel mai bun in acest sens.
Daca este activat, poate fi modificat totul, dar la restartare revine la forma anterioara.
Când vrei sa faci ceva care sa ramana, cu o parola poti dezactiva protectia, apoi o reactivezi pentru a securiza din nou starea buna a calculatorului.
Poate stie cineva mai multe amanunte...
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
IonPop
Colonel

Mesaj de IonPop »

Am auzit de Deep Freeze insa nu l-am folosit niciodata. Este insa utilizat in cazuri dure de genul computerelor dintr-un internet cafe, unde nu se poate avea incredere deloc in utilizatori.
Deci probabil ca va da rezultate.
Daca este vorba de prieteni in care se poate avea cat de cat incredere ca nu strica ceva intentionat, ci poate doar se joaca si ei ca sa vada cum se face o setare, poate nu ar fi rau de incercat crearea de mai multe conturi pe acelasi computer, si atunci fiecare va avea desktopul lui, cu aranjamentul lui si nu ii va deranja pe alti utilizatori.
Scrie răspuns