Ce urmariti la televizor?

Orice nu poate fi incadrat la celelalte categorii

Moderator: Manu

Stefan_Ilioaica
Capitan

Ce urmariti la televizor?

Mesaj de Stefan_Ilioaica »

Salut!
m-am gandit sa deschid acest topic pentru cei care se mai uita pe la tv.
cam la ce va place sa va uitati si de ce?
mie imi place sa ma uit in special la emisiuni si filme de comedie, aventura, si cate o emisiune din cand in cand mai ales daca e de cultura generala.
astept si alte raspunsuri in legatura cu acest subiect.
Stefan
Valentin
Sublocotenent

Mesaj de Valentin »

pai depinde... cei care au resturi de vedere si vad cat de cat la televizor se pot uita linistiti la filme... dar pentru un nevazator e mai greu pentru ca nu isi poate da seama dupa sunet de tot ce se intampla in film... si trebuie sa stie si limba engleza foarte bine ca sa inteleaga ce se vorbeste, pentru ca la televizor majoritatea filmelor sunt in limba engleza.
cat despre mine, mie imi place sa ascult de obicei emisiunile de pe canale cu documentare gen Discovery sau National Geographic. pentru ca alea sunt usor de inteles. chiar daca sunt in engleza in acele documentare se vorbeste mai rar si este mai usor de inteles.
Alexandru
Plutonier

Mesaj de Alexandru »

Nu neaparat. Un nevazator, nu trebuie sa stie la perfectie limba engleza sau alte limbi straine. Isi poate da seama doar si din cateva cuvinte cam care ar fi contextul propozitiei sau frazei respective. Cat despre mine, imi place sa ma uit la emisiuni de tip divertisment, comedie, aventura, cultura etc. Chear o emisiune de cultura la care ma uit, este Vrei sa devi milionar care este difuzata pe postul de televiziune KanalD realizata de Virgil Iantu. O emisiune de comedie este Trazniti din nato difuzata pe prima Tv si multe altele.
Ioto
Plutonier

Mesaj de Ioto »

Salutare,
Insfarsit am dat si eu de un subiect interesant.
Haideti sa va zic eu la ce ma uit de obicei.

Am obiceiul sa urmaresc stirile de pe TVR1 seara de la ora 8.
Pe langa asta, imi plac emisiunile de divertisment cum ar fi:
Copii spun lucruri trasnite de pe Prima TV,
Vocea Romaniei de pe Pro TV
Si cateva emisiuni de pe Kanal D de gen Pe banii parintilor care este o emisiune aventuriera pot sa ii spun.
Astept sa mai scrieti si voi ce va place.
Razvii
Sergent major

Mesaj de Razvii »

scuzati-ma ca intervin asa tarziu dar si eu ma uit la pe bani parintilor. e calumea, dar si la copii spun lucruri traznite si la totul e permis de pe antena1. voi la ce va mai uitati?
Ioto
Plutonier

Mesaj de Ioto »

Salutare, Eu mai nou, ma uit la cronica carcotasilor pe prima tv. si tot pe prima, ma uit la serialul iubiri secrete
Stefan_Ilioaica
Capitan

Mesaj de Stefan_Ilioaica »

Sincer eu nu prea imi pierd vremea la tv.
Daca ar fi sa ma uit la ceva as urmari ceva documentare, sau oricum emisiuni de calitate.
Emisiuni gen un show pacatos, nora pentru fiul meu, iubiri secrete etc nu intra in lista mea.
Stefan
Valentin
Sublocotenent

Mesaj de Valentin »

salut.
eu ma uit foarte rar la tv. daca vreau sa vad un film sau un serial il vizionez pe laptop unde il gasesc si descris audio in engleza bine-inteles. la televizor ma uit la documentare pe national geographic si discovery si uneori la stiri.
Scrie răspuns