O noua emisiune realizata de mine - Audio Gaming

Concursuri, comentarii, informatii

Moderator: Manu

Încuiat
Razvii
Sergent major

O noua emisiune realizata de mine - Audio Gaming

Mesaj de Razvii »

Salutare!
am creat azi o emisiune ce se numeste audio gaming. am pus in ea jocul tarzan junior si as vrea sa o posteze manu aici.
Sunteti deacord? o sa mai bag multe jocuri!
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Trimite sa vedem ce si cum si, daca e totul in regula, nu e greu sa pun fisierele pe server, iar aici in topic sa apara link-uri de descarcare.
Cum ai facut, ai imprimat doar cum se aude un joc daca il parcurgi dintr-un punct in altul, ai facut stil emisiune Joystick prezentand si cu vocea ta?
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
Razvii
Sergent major

Mesaj de Razvii »

da am facut cu vocea mea. am prezentat jocul meniul, tastele, nivelele fiecare in parte dar nu se prea aude bine. cu ce trebuie sa inregistrez? cum o trimit? prin email? sau cum?
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Ar trebui sa gasesti o persoana disponibila sa te ajute cu modalitatile de inregistrare, cred ca in randul nevazatorilor exista foarte multi care stiu multe amanunte in acest domeniu.

Poti trimite fisierul cel mai usor cu un cont de Dropbox, in caz ca ai asa ceva, prin E-mail fiind probabil imposibil din cauza marimii fisierului care s-ar putea sa depaseasca 20 de mega.
Razvii
Sergent major

Mesaj de Razvii »

multumesc dar poti pune un linc catre drobbox?
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Trebuie sa intri pe dropbox.com si de acolo sa descarci programul Dropbox.
Iti creezi apoi un cont si in urma instalarii vei avea pe calculator un folder numit My Dropbox unde daca pui ceva se pune si pe un server.
Daca reusesti sa activezi folderul Public, ai optiunea in meniul Context al unui fisier sa copiezi link-ul public in clipboard.
Dai paste la acel link pe aici pe forum si noi putem descarca fisierul respectiv.
Meniul Context este cel care apare la un click dreapta al mouse-ului sau la apasarea tastei Aplicatie.
Razvii
Sergent major

Mesaj de Razvii »

multumesc manule am lipsit putin de pe forum, dar nu pot adauga inca emisiunea trebuie sa inregistrez mai bine, si sa invat sa umblu cu un program de inregistrare. toate cele bune o sa iti promit ca o postez.
Razvii
Sergent major

Mesaj de Razvii »

buna
asculta manu: cum activez fisierul public? daca stii. am si drobbox da, nu stiu fisierul ala. emisiunea, o so incep daca imi spui ce program miar trebui.
toate cele bune 8)
Razvii
Sergent major

Mesaj de Razvii »

salutare
Am luat sound forge, un program de inregistrat. Vreau sa incep, asa ca o sa pun primul link dupa ce imi termin temele. Sper sa iti placa, domnul manu.
pentru ajutor cu jocurile contactatima la adresa de Skype robinson.razvan sau la adresa de icloud
Încuiat