Lagul de pe site-ul www.yahoomail.com
Moderator: Manu
Lagul de pe site-ul www.yahoomail.com
Salutare natiune!Sunt curios voi cum va descurcati cu site-ul celor de la yahoo(www.yahoomail.com)?Este adevarat ca daca folosim un alt program cu voce sintetica manevram mai usor acest site?Un prieten foloseste NVDA si zice ca nu are aceste probleme cu site-ul.
-
- Capitan
- Manu
- General de divizie
Cred ca s-a mai vorbit de cateva ori despre Yahoo Mail, nu stiu daca era cazul deschiderii unui nou topic.
Eu personal nu prea raspund la diverse astfel de intrebari si pentru ca sunt puse in topic nou, desi ar putea face parte din altele deja create, fiind vorba de o problema relativa la accesibilitate sau alte teme mai generale.
Eu personal nu prea raspund la diverse astfel de intrebari si pentru ca sunt puse in topic nou, desi ar putea face parte din altele deja create, fiind vorba de o problema relativa la accesibilitate sau alte teme mai generale.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
Salut!Stefan nu e vorba de citirea mesajelor ca o rezolv intrand pe ro.m.yahoo.com.E vorba de confirmarea ca am vizualizat mesajele sa nu se mai stranga cand deschid mesengerul mail-uri cu carul.@Manu imi cer scuze dar nu am stiut unde e creeat topicul despre mesajele mail.Daca te deranjaza de ce nu l-ai mutat tu si stergeai topicul sa nu fie de 2 ori pe forum.Apoi ma puteai anunta in privat.
- Manu
- General de divizie
Nu ma deranjeaza in mod special, dar e un pic de lucru pana muti un mesaj...
Eu ziceam ca nu prea raspund daca e creat un topic nou pe ceva despre care s-a vorbit deja. Tu insa poti crea subiecte când consideri ca este necesar.
Eu ziceam ca nu prea raspund daca e creat un topic nou pe ceva despre care s-a vorbit deja. Tu insa poti crea subiecte când consideri ca este necesar.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
Daca e s-o luam dupa parerea fiecaruia nu rezolvam nimic.Ce parere ai Manu daca ar exista pe forum un combo-box in care sa scriem ce ne intereseaza si daca subiectul exista sa ni-l gaseasca,daca nu exista,sa-l creem.Cat despre mail-uri consider ca ar fi mult mai bine daca s-ar gasi o alternativa de confirmarea mail-urilor si pentru utilizatorii de jaws sa nu mai aibe probleme.M-am saturat sa se blocheze pe acel site.
-
- Capitan
Chiar exista?Dati-mi si mie mai multe detalii sa ma lamuresc va rog!Unde gasesc acel combo-box unde sa scriu ceea ce vreau sa gasesc pe forum si daca exista sa-mi dea rezultatul?Si revenind la discutia initiala,cum rezolvam problema cu lagul de pe site-ul www.yahoomail.com?
Salutare!De ceva vreme am o maaaare problema la mailuri.Nu le mai pot vizualiza nici pe https://www.ro.m.yahoo.com.Intru pe site-ul mentionat,daca e cazul ma loghez cu user si parola,imi da acele casute check box de bifat,insa mesajul nu-mi mai apare sub forma de link sa-l deschid spre a-l citi.Va rog sa ma credeti ca e foarte ciudata treaba aceasta.Am instalat Drobbox si de atunci mi se-ntampla.Stefan Ilioaica mi-a spus ca nu e asa si ca alta ar trebui sa fie problema.Am incercat si varianta lui Bordan Nicu care mi-a sugerat sa ma deloghez si sa ma reloghez pe site,insa degeaba.Tot Nicu mi-a mai spus intr-un topic creeat ca pot citi lejer mailurile pe yahoomail.com,insa nu-i asa.Mi s-a blocat desi am facut intocmai cum mi-a spus si am fost nevoit sa restartez pc-ul.
.Problema persista si deja nu mai pot.Sunt dispus sa-ncerc si varianta unui client de mail.Credeti ca Outlook e potrivit pentru Windows7?Am instalat si Mozilla Thunderbirth insa nu ma descurc sa citesc mailurile cu el.Poate daca m-ar ajuta cineva sa-nteleg cum le-as citi singur.Cum gasesc combobox-ul despre care spuneati ca m-ajuta sa gasesc un topic daca a mai fost creeat ulterior?
.Problema persista si deja nu mai pot.Sunt dispus sa-ncerc si varianta unui client de mail.Credeti ca Outlook e potrivit pentru Windows7?Am instalat si Mozilla Thunderbirth insa nu ma descurc sa citesc mailurile cu el.Poate daca m-ar ajuta cineva sa-nteleg cum le-as citi singur.Cum gasesc combobox-ul despre care spuneati ca m-ajuta sa gasesc un topic daca a mai fost creeat ulterior?
Salutare!Exista vreo configurare ce trebuie facuta la site-ul http://ro.m.yahoo.com/ ca atunci cand stergem din spam sau cosul de gunoi sa ne fie selectate toate mesajele ca la http://www.yahoomail.com sa stergem cate o pagina?