Program pe calculator cu ajutorul caruia sa suni pe telefon
Moderator: Manu
Program pe calculator cu ajutorul caruia sa suni pe telefon
Va salut!Vi s-a-ntamplat vreodata sa va pierdeti telefonul fara a avea vreun alt aparat de pe care sa va dati un apel sa aflati unde este sau sa ramaneti fara credit sa sunati?Ma intereseaza sa stiu daca exista vreun program pe calculator(gen skype sau yahoo mesenger)cu ajutorul caruia sa suni pe telefonul mobil.
-
- Locotenent - colonel
Re: Program pe calculator cu ajutorul caruia sa suni pe tele
Am cautat prin optiunile messului(versiunea 11.5)insa printre multimea de facilitati ale programului nu aparea si aceasta optiune sa am posibilitatea sa sun de pe mess pe mobil.Pe skype din cate am observat apare ceva dar imi precizeaza ca e nevoie de credit si nu-mi vine sa dau bani pentru ceva ce ar trebui sa fie gratis.
-
- Locotenent - colonel
Prietene situatia e destul de grea pentru noi persoanele cu dizabilitati.Macar de aceste lucruri sa beneficiem daca de altele nu putem.Cunoasteti vreun astfel de program?Eu am auzit de google talk in paralel cu yahoo sau skype.http://forum.ubuntu.ro/viewtopic.php?id=14174 si lamuriti-ma si pe mine!V-ati supara daca ar exista vreun astfel de program?Nu cred!
-
- Locotenent - colonel
- Manu
- General de divizie
Eu am inteles ca Shady vrea un program cu care pur si simplu sa apelezi telefonul doar sa il gasesti, nu sa vorbesti.
Eu la HTC-ul meu aveam optiunea asta in Panoul de control online, dar functiona doar daca era conectat telefonul la internet.
O solutie, pe care am folosit-o si eu cândva a fost sa imi trimit un fisier prin Bluetooth de pe calculator, asta avand deja imperecheate cele doua device-uri.
Practic ai nevoie de un Bluetooth la calculator si o imperechere cu setare ca autorizat din partea telefonului, astfel incat un fisier trimis sa ajunga fara intrebare de acceptare pe telefon. Se va auzi sunetul setat pentru primire mesaje.
Ce am spus mai sus e valabil pentru Nokia, la celelalte e putin mai greu.
Eu la HTC-ul meu aveam optiunea asta in Panoul de control online, dar functiona doar daca era conectat telefonul la internet.
O solutie, pe care am folosit-o si eu cândva a fost sa imi trimit un fisier prin Bluetooth de pe calculator, asta avand deja imperecheate cele doua device-uri.
Practic ai nevoie de un Bluetooth la calculator si o imperechere cu setare ca autorizat din partea telefonului, astfel incat un fisier trimis sa ajunga fara intrebare de acceptare pe telefon. Se va auzi sunetul setat pentru primire mesaje.
Ce am spus mai sus e valabil pentru Nokia, la celelalte e putin mai greu.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
-
- Plutonier
Cred ca se nasc controverse.
Sunt si eu de-acord cu domnul tichir. Vin si eu cu o solutie gratuita partial pentru shadi. Daca ai untelefon fix in casa poti suna de pe telefonul fix, asta daca iti stii numarul mobilului. Simplu nu? Sau nu?...
Salutare!Ma prieteni ce n-ati inteles din ceea ce v-am spus?Deci caut un program pe calculator gratuit care sa-mi ofere facilitatea de a suna in contactele din agenda telefonica daca nu am credit pe telefon si sa purtam o discutie de pe calculator cu persoana pe care vrem s-o sunam pe telefon.Opinia mea acum ca ar trebui sa beneficiem de asa ceva ca destul ne ard la buzunare astia cu taieri din salarii si alocatii si pensii.Macar sa scutim niste bani.Nu e pacat sa bagam bani in buzunarele altora cand avem atata nevoie de ei?
-
- Locotenent - colonel
Of! As vrea sa dau un email celui ce a propus dreptul la libera exprimare, poate cineva sa ma ajute?Shady scrie:Salutare!Ma prieteni ce n-ati inteles din ceea ce v-am spus?
Chiar asa, Mi se pare clar ce isi doreste acest cavaler...
Deci caut un program pe calculator gratuit care sa-mi ofere facilitatea de a suna in contactele din agenda telefonica daca nu am credit pe telefon si sa purtam o discutie de pe calculator cu persoana pe care vrem s-o sunam pe telefon.
Asa e amice... Doar Manu a crezut ca vrei acel soft pentru bip.
Opinia mea acum ca ar trebui sa beneficiem de asa ceva ca destul ne ard la buzunare astia cu taieri din salarii si alocatii si pensii.Macar sa scutim niste bani.Nu e pacat sa bagam bani in buzunarele altora cand avem atata nevoie de ei?
buzunare
Pe vremea cand romtelecom era leader pe piata telefoniei, nevazatorii primeau asanumitele impulsuri gratuite, nu mai stiu in ce cuantum, dar era destul de mult; dupa ce au aparut si alti operatori pe piata s-a considerat ca e incorect sa primim gratuitate in romtelecom, pentru ca poate eu vreau sa fiu client al altora. Prin urmare, Shadi, in venitul tau lunar se include o suma, nu as putea sa iti zic cat anume, suma ce constittuie acel suport pentru a-ti achita plata in vreo retea anume; trage singur concluziile...
Cornel