Joc - Poveste de cartier - doar pentru nevazatori

Despre tot felul de jocuri si competitii

Moderator: Manu

Scrie răspuns
Bogdy2013
Caporal

Joc - Poveste de cartier - doar pentru nevazatori

Mesaj de Bogdy2013 »

Acest joc este facut de mine si este doar pentru nevazatori joc cu mafie cluburi de noapte furturi etc adresa pt joc:
http://www.povestedecartier.mess.tv doar trebuie sa va inregistrati si puteti sa va jucati.
Bogdy
Stefan_Ilioaica
Capitan

Mesaj de Stefan_Ilioaica »

Salutare.
Nu vad cu ce este mai deosebit jocul asta fata de celelalte jocuri cu mafie. Este similar, plus ca majoritatea jocurilor cu mafie pentru vazatori pot fi jucate si de catre nevazatori.
Mai este de mentionat ca deja mai exista 1000 de jocuri cu denumirea asta.
Deci, nu mi se pare nimic original nici in domeniul accesibilitatii, nici in cel al inovarii.
Nu vreau sa par dur, dar aceasta este strict parerea mea.
Stefan
Bogdy2013
Caporal

Stefan

Mesaj de Bogdy2013 »

Pi vezi tu este deosebire ca unele jocuri necesita coduri din imagine si acest joc nu necesita coduri din imagine si este doar pt nevazatori casa poata se joace si nevazatori.[/i]
Bogdy
Stefan_Ilioaica
Capitan

Eu personal am mai jucat vreo 2 3 jocuri similare ce nu necesitau coduri din imagine, si toate sunt pe acelasi sistem. Nimic inovator dupa parerea mea.
Am incercat intr-un timp Torn City, ala este un joc mult mai complex doar ca este in limba engleza.
Stefan
Shady
Locotenent

Mesaj de Shady »

Salutare! Ai afirmat mai sus ca majoritatea jocurilor cu mafie pot fi jucate de persoane cu sau fara probleme de vedere.Imi poti da exemplu de un astfel de joc?Personal caut un joc pe care sa-l controlez eu din tastatura fara cod kaftcha sau sa-i dai comanda apasand pe niste butoane aflate la indemana jucatorilor pe ecran.
Stefan_Ilioaica
Capitan

Majoritatea jocurilor sunt web-browser, si nu este de ajuns doar sa apesi pe niste simple butoane pentru a putea juca.
Tot ce inseamna joc browser inseamna sa citesti text, sa activezi link-uri, butoane etc. Fara comenzi din tastatura, asta daca nu vrei tu sa navighezi din buton in buton cu B, sau din combo box in combo box cu C si asa mai departe.
Jocuri din astea gasesti cu miile daca dai un search pe google, sunt create cu ceva platforma numita mafia creator si cam oricine poate face asa ceva.
Sfatul meu e sa nu te apuci, poate doar daca vrei sa incerci asa putin. Eu unu' m-am plictisit repede, toate merg pe acelasi principiu si nu aduc nimic inovator.
Acuma na, fiecare cu gusturile lui.
Stefan
Scrie răspuns