Forumuri pentru nevazatori, romanesti si straine

Orice nu poate fi incadrat la celelalte categorii

Moderator: Manu

IonPop
Colonel

Mesaj de IonPop »

Mai stie cineva despre acea sinteza pentru limba romana creata de cei care au facut sinteza Eloquence? Daca ar suna ca Eloquence-ul in engleza sau macar pe aproape, ar fi super.
Stefan_Ilioaica
Capitan

Mesaj de Stefan_Ilioaica »

ma mir ca s-ar putea face in prezent o voce pentru limba romana asa cum este eloquence-ul in italiana de exemplu.
dar poate cine stie... in viitorul apropiat, poate se va face totusi ceva.
Stefan
Stefan_Ilioaica
Capitan

ca veni vorba de forumuri, desi nu este numai pentru nevazatori as vrea sa mentionez facebook-ul.
mie unul mi se pare putin cam greu de umblat cu el.
parca prea incurcate chestiile pe acolo.
voi ce parere aveti despre el?
Stefan
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

IonPop scrie:Mai stie cineva despre acea sinteza pentru limba romana creata de cei care au facut sinteza Eloquence? Daca ar suna ca Eloquence-ul in engleza sau macar pe aproape, ar fi super.
Eu nu am auzit de asa ceva.
Probabil ca Simona care parca e tot a celor de la Nuance, dar nu prea are cred legatura cu Eloquence ca tip, e tot ceva in genul Carmen, am pus un MP3 demonstrativ in topicul Sintetizator pentru limba romana, Simona, la al treilea heading.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
Marik
Sergent major

Mesaj de Marik »

Nu facebook nu mi se pare nici mie prea accesibil, dar cu oarecare greutate ma descurc prin el.
Simona e parca de la Kobaspeach, suna ok dar mie imi manca niste litere, am uitat care nu am folosit-o prea mult...Si sincer, nu mi se pare peste Carmen, dar desigur are o alta calitate a voci, imi e greu sa spun ce mi s-a parut interesant la ea, dar ceva era.
Stefan_Ilioaica
Capitan

salut.
ca tot vorbim de socializare si alte de-astea, am un mic anunt de facut.
cei de la RSgames, au lansat un canal pentru team talk.
nu prea intra lume pe el, deoarece evident, nu prea se stie de existenta acestuia.
adresa team talk pentru rsgames este aceeasi cu site-ul lor:
www.rsgames.org
numai bine,
Stefan
Ioana
Sergent major

Mesaj de Ioana »

Salut,
A trecut ceva timp de cand nu s-a mai scris nimic pe subiectul asta. Revin cu o noutate, ceva despre care am aflat de la un prieten de pe klango mai intai, dupa care altcineva mi-a dat explicatii despre cum se foloseste, si o sa le scriu si eu pe scurt, ca, daca e cineva interesat, sa stie cum sa umble cu programul. E vorba de un voice chat, probabil ca team talk, nu stiu, pentru ca nu l-am folosit pe primul, numit zello. Il puteti lua de la zello.com. Are canale, si poti sa te conectezi si sa vorbesti cu cine e online pe acolo. Programul nu are text chat, numai voce. Dupa ce instalezi zello, iti creezi un nick si parola, se merge la menu bar si tools, sau se da alt t. Acolo apare un edit box in care poti cauta canale. De regula, se scrie un cuvant, ce ar interesa o anume persoana. Eu am scris klango, ca sa le gasesc canalul lor, dar am cautat si canale rock, scriind cuvantul caatare. Dupa ce gaseste, se alege canalul din lista si se da next pana la finish. Dupa ce canalul apare in lista, se da cu context menu connect, apoi enter. II poti auzi pe cei ce vorbesc la pasul asta. Pe urma, si aici vine partea complicata, ca sa vorbesti, apesi insert 3 dupa care jaws va spune find key, dar, ignorand mesajul acela, se apasa f7, si se tine pe el lung, cat timp utilizatorul vorbeste. Daca ceilalti te aud, zello face un sunet, ca un bip. Cand se iese de pe canal, se da escape ca sa se revina la lista, dupa care cu context menu se da disconnect. Cam asta ar fi procedura. Pentru cei ce folosesc n v d a procedura e mai simpla, cand se vorbeste se apasa numai f 7, fara sa mai treci prin chestia aia cu find key, asa ca nu se mai apasa insert3, fapt care pe mine, care folosesc jawsul mai mult ma enerveaza.
Nu stiu daca zello seamana cu team talk, dar din cate am vazut eu, pare sa fie mai activ ca acesta. Ok. Cam astea sunt noutatile mele in legatura cu subiectul. O seara faina va doresc.
Joane
Bogdy2013
Caporal

Uite un forum de nevazatori

Mesaj de Bogdy2013 »

Este nou aparut cred, are doar 2 membri:
http://www.clubul-nevazatorilor.forumm.biz[/i]
Bogdy
Stefan_Ilioaica
Capitan

Salutare.
Zilele astea am mai deschis putin Klango si imi aminteam cu o oarecare nostalgie de anii 2010 2011.
Nu sunt eu adeptul grupurilor, forumurilor sau retelelor de socializare doar pentru nevazatori, dar la vremea lui, Klango parca a fost ceva aparte...
Imi amintesc ce mai cetuiam eu pe acolo cu diversi oameni.. Pacat de el ca este 99% mort, chiar era super.
Fata de anumite persoane de la playroom, rs games si alte jocuri, acolo gaseai oameni chiar ok, de toate varstele, si din o multime de tari.
Imi amintescc ca pe vremea cand programelul era foarte popular erau o gramada de persoane din Europa, ceea ce pe la jocuri sau forumuri din astea internationale nu prea intalnesti.
Plus ca persoanele astea erau de diferite tipuri daca-mi este ingaduit sa zic asa. Fiecare cu hobby-urile sale, de la marii impatimiti de muzica, citit, tehnologie, pana la simpli adolescenti ce se bucura de simplele placeri din viata de zi cu zi.
Asa ca o mica intrebare, ce review ati face in acest moment klango-ului, comparand situatia lui actuala cu cea de acum 3-4 ani? Cum vi se pare? Cum vi s-a parut?
Na ca m-a lovit nostalgia....
Stefan
Razvii
Sergent major

Mesaj de Razvii »

salut tuturor. Curiozitatea ma impins sa vad acest subiect. Ioana, am descoperit si eu klango dar am o mica problema. Cand intru in Klango, ma refer in aplicatie, apas ctrl f1 si nu imi apare setings. Am si eu daniel si vreau sa o pun in loc de microsoft ana, care vorbeste super incet.
Poate ne intalnim pe Klango
Bogdy2013
Caporal

SI AICI

Mesaj de Bogdy2013 »

HTTP://WWW.INFO-TPU.UCOZ.ORG ESTE UN FORUM DIN ROMANIA DEFAPT ESTE UN SITE DAR CARE ARE SI UN FORUM PE CARE INTRA OAMENI DE TOATE VARSTELE
Bogdy
Scrie răspuns