Mozilla Thunderbird si Instant Bird
Moderator: Manu
-
- Locotenent - colonel
Mozilla Thunderbird si Instant Bird
mai de mult am auzit de Mozilla Thunderbird si ceea ce parea nou era ca putem folosi mailul de la yahoo. folosind serviciul de la Ninite am instalat si eu acest client de email si pot confirma ca merge perfect si cu gmail si cu yahoo. in plus programul e total accesibil.
Gruia
- Manu
- General de divizie
Cred ca totusi nu merge cu Yahoo Mail decat daca este cont cu POP3, creat pentru zona Asia, din cate stiu.., dar trebuie vazut in amanunt.
Clientul InstantBird este creat pentru toate serviciile de Messenger, merge cu Yahoo, MSN, FaceBook etc. Este accesibil cu JAWS.
Download un tutorial audio despre Instant Bird.
Clientul InstantBird este creat pentru toate serviciile de Messenger, merge cu Yahoo, MSN, FaceBook etc. Este accesibil cu JAWS.
Download un tutorial audio despre Instant Bird.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
-
- Locotenent - colonel
- Manu
- General de divizie
Ma gandeam ca nu ai verificat si Yahoo. Daca merge e perfect, mai ales in contextul in care Windows Live Mail 11 nu prea mai vrea cu JAWS 11.
E bine sa se stie si poate multi trec si pe alternativele accesibile.
E bine sa se stie si poate multi trec si pe alternativele accesibile.
-
- Locotenent - colonel
daca tot veni vorba de a face lucrurile accesibile am descarcat un programel care in oarecare masura face meniurile la word 2007 la fel ca la 2003,. neajunsul e ca trebuie sa folosesti jaws cursorul pentru ajunge pe ele. tasta alt ramane pentru meniu tttip panglica. in momentul cand se da left click de ex pe meniul insert, de acol merge sa navigam ca in 2003
Gruia
-
- Locotenent - colonel
daca tot am ajuns eu la o perioada de testari, m-am gandit sa testez si instantbird. suntt ceva avantaje, dar si ceva dezavantaje pentru acest program de mess. unul din avantaje ar fi ca ne putem conecta cu cate conturi vrem noi, adica putem conecta si yahoo si windows live si google talks etc. dezavantaj ar fi ca jaws nu zice cand se conecteaza si se deconecteaza cineva. un dezavantaj sau nu ar fi ca nu sunt scurtaturi de taste pentru citirea mesajelor primite, solutia fiind ori folosirea jaws cursor ori dand doua taburi de pe fereastra in care scriem si mergand cu sagetile in sus si in jos putem citi. merita incercat. ideal pentru cei care vor doar mess simplu
Gruia
Salut
Si eu folosesc thundebird, de vreo 2 luni, am instalat 2 conturi de mail, dar nu merge sa trimit mailuri decat de la unul o data, daca vreau sa trimit de la celalalt trebuie sa schimb setarile din account, si nu intotdeeauna tin minte unde este...
In plus, nu am reusit sa sterg un cont de pe acest client, dar iti aduce toate folderele facute vreodata pe yahoo, sau poti crea cu mare usurinta alte foldere. Si fata de popPepper poti intra si in bulk si poti atasa fisiere fara nici o problema reala, singura problema ar fi dimensiunea. In plus poti transfera mailurile intre cele 2 conturi yahoo...
Nu am cont gmail, doar yahoo, deci nu stiu cum merge pe alte servere. Da si eu zic sa dati imap, daca vreti sa aveti o mobilitate mai mare.
Toate cele bune.
Si eu folosesc thundebird, de vreo 2 luni, am instalat 2 conturi de mail, dar nu merge sa trimit mailuri decat de la unul o data, daca vreau sa trimit de la celalalt trebuie sa schimb setarile din account, si nu intotdeeauna tin minte unde este...
In plus, nu am reusit sa sterg un cont de pe acest client, dar iti aduce toate folderele facute vreodata pe yahoo, sau poti crea cu mare usurinta alte foldere. Si fata de popPepper poti intra si in bulk si poti atasa fisiere fara nici o problema reala, singura problema ar fi dimensiunea. In plus poti transfera mailurile intre cele 2 conturi yahoo...
Nu am cont gmail, doar yahoo, deci nu stiu cum merge pe alte servere. Da si eu zic sa dati imap, daca vreti sa aveti o mobilitate mai mare.
Toate cele bune.
-
- Colonel
Gresit, nu este necesar sa mergi in setarile din Accounts. Dupa ce apesi ctrl+n ca sa scrii un mesaj nou, daca apesi shift+tab de doua ori te vei afla pe un combo box din care selectezi cu sageti sus - jos de pe care adresa sa se faca trimiterea. Eu gestionez asa 4 adrese de email fara probleme.Marik scrie:Si eu folosesc thundebird, de vreo 2 luni, am instalat 2 conturi de mail, dar nu merge sa trimit mailuri decat de la unul o data, daca vreau sa trimit de la celalalt trebuie sa schimb setarile din account, si nu intotdeeauna tin minte unde este...
E foarte simplu: mergi in Tools, in Account Settings, cu sageti sus-jos te pozitionezi pe contul pe care vrei sa-l stergi, apesi tab si te vei afla pe butonul Account Actions. Il apesi cu space si apoi din meniul care se deschide alegi Remove account.Marik scrie:In plus, nu am reusit sa sterg un cont de pe acest client
Succes,
Andreea
Andreea - Elena Neagu
Designer www.pontes.ro
Anjo.ro - Magazin virtual de produse pentru nevăzători
Şcoala pentru toţi - site dedicat elevilor nevăzători
Designer www.pontes.ro
Anjo.ro - Magazin virtual de produse pentru nevăzători
Şcoala pentru toţi - site dedicat elevilor nevăzători
-
- Locotenent - colonel
-
- Locotenent - colonel
- Manu
- General de divizie
Merge si Yahoo bine, doar ca trebuie setat pe IMAP, nu pe POP. Am configurat si la mine acum si a adus totul, Bulk si toate folderele in calculator.
La primul pas cere Numele, adresa de mail si parola, iar la al doilea pas, inainte de a apasa butonul Create Account, trebuie mers pe cele doua radio butoane, POP si IMAP, implicit e pus pe POP, se da sageata in sus pentru IMAP si va functiona fara nici o alta setare.
La primul pas cere Numele, adresa de mail si parola, iar la al doilea pas, inainte de a apasa butonul Create Account, trebuie mers pe cele doua radio butoane, POP si IMAP, implicit e pus pe POP, se da sageata in sus pentru IMAP si va functiona fara nici o alta setare.
- Manu
- General de divizie
Cu Firefox nu se instaleaza si Mozilla Thunderbird, acesta din urma e un program separat.
Nu vad totusi de ce ai folosi Thunderbird, Windows Live Mail merge mai bine cu JAWS, cel putin din cat am vazut eu lucrând cu ambele.
Utilizam pana de curând si eu Thunderbird pentru Yahoo Mail, dar de când ofera si astia POP3, am ramas doar cu Windows Live Mail.
Nu vad totusi de ce ai folosi Thunderbird, Windows Live Mail merge mai bine cu JAWS, cel putin din cat am vazut eu lucrând cu ambele.
Utilizam pana de curând si eu Thunderbird pentru Yahoo Mail, dar de când ofera si astia POP3, am ramas doar cu Windows Live Mail.
Pey am incercat windows live mail dar nu prea m-am impacat cu el si am zis sa-ncerc si altceva ca poate o fi mai simplu si mai convenabil.Nu stiu cum sa vad mail-urile si cum sa le setez.Poate ma ajutati putin ma gasiti pe adresa shady_rapid2008@yahoo.com sau pe skype shady.hashim.