Gala persoanelor cu dizabilitati,

Orice nu poate fi incadrat la celelalte categorii

Moderator: Manu

CarmenT
Maior

Gala persoanelor cu dizabilitati,

Mesaj de CarmenT »

Salut, nu stiu daca cineva a scris despre acest subiect pe aici, dar cred ca ar fi util sa pun link-ul pentru a-l sustine pe Stefan Moisei, care daca nu ma insel e foarte activ pe acest forum.
Puteti sa-l votati aici:
http://www.incluziune.org/competitie/ca ... f231aa7348
Succes!!!
IonPop
Colonel

Re: Gala persoanelor cu dizabilitati,

Mesaj de IonPop »

Cu cat vor auzi mai multe persoane vazatoare ca si orbii pot munci chiar intr-un domeniu complex cum este informatica, cu atat vor exista sanse mai mari in viitor ca publicul sa aiba o imagine mai putin proasta despre noi. Si cred ca asta va fi in avantajul orbilor care vor sa isi gaseasca un loc de munca si in alte domenii, nu doar in domeniul IT.

Asa ca ar fi bine sa il sustinem pe Vortex daca el s-a sacrificat si a participat la un astfel de concurs.

In acea pagina am vazut ca se mai afisau numele altor catorva persoane care au participat in aceeasi categorie, cu numarul de voturi primite.
Pentru Vortex nu stiu cate voturi s-au primit pana acum. Nu am gasit numarul de voturi primit nici dupa votare si nici intr-o alta pagina.

Tin minte ca in trecut au mai participat orbi la acel concurs, dar tot dupa cate mai tin minte, nu cred ca au castigat si ma intreb de ce oare.
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Am votat si eu.
Intr-adevar, greu de participat la un astfel de concurs... Bine ca sunt unii mai deschisi care nu isi fac probleme ca ar putea fi penibil sau asa ceva. :)
Succes!
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
Scrie răspuns