Salut,
Asociaţia Pontes în parteneriat cu ANR cluj şi Radio Cluj, în data de 03 decembrie, de ziua persoanelor cu dizabilităţi, vor organiza „ziua Porţilor Deschise pentru Persoanele cu Deficienţe de Vedere” la Radio Cluj.
În cadrul acestui eveniment 20 de persoane cu deficienţe de vedere vor avea posibilitatea să viziteze radioul pentru a afla cum se desfăşoară activităţile într-un radio şi de a discuta cu realizatorii emisiunilor preferate.
Cei care sunteţi interesaţi să participaţi la acest eveniment şi doriţi să vă întâlniţi cu un realizator preferat vă rog să îmi specificaţi numele acestuia într-un e-mail sau la telefon şi să îmi confirmaţi participarea până în data de 30 noiembrie.
Adresa e-mail: miramischie@gmail.com
Telefon: 0754.618647
Vizita la Radio Cluj
Moderator: Manu
Vizita la Radio Cluj
Mira
Foarte frumoasa initiativa. Cei care sunt pe punctul de a termina liceul si nu stiu inca in ce directie sa se indrepte, cred ca ar putea sa afle mai multe despre posibilitatea de a lucra intr-un radio, daca vor participa la aceasta vizita. Ai anuntat la scoala de nevazatori? Deasemenea, daca sunt studenti la jurnalism sau absolventi de jurnalism, cred ca ar fi util si interesant si pentru ei. Daca mergeti, sa intrebati cat sunt de accesibile aparaturile pe care le utilizeaza. Astept sa povestiti putin pe aici cum a fost.