50 de ani de la infiintarea LDV
Moderator: Manu
-
- Colonel
50 de ani de la infiintarea LDV
Cu prilejul implinirii a 50 de ani de la infiintarea Liceului pentru Deficienti de Vedere din Cluj-Napoca, conducerea institutiei intentioneaza sa organizeze o intalnire a tuturor generatiilor, a absolventilor acestui liceu. Manifestarea se va desfasura in cadrul institutiei si prin contributia proprie a participantilor fie in 6 septembrie, fie in 18 octombrie 2008, functie de numarul participantilor. Pentru informatii suplimentare, va puteti adresa domnului director Vanda.
Mi-a reamintit Carmen ca LDV a ajutat Pontes cand a fost nevoie, dandu-ne sali si gazduind oamenii. Cred ca ar fi frumos sa intoarcem serviciul si sa ne implicam si noi acum in organizarea acestei manifestari. Primul lucru la care ma gandesc e ca putem promova evenimentul la noi pe site, si daca e nevoie de afise ne putem ocupa tot noi. Daca va mai vin si alte idei, v-as ruga sa le scrieti aici.
Andy
Mi-a reamintit Carmen ca LDV a ajutat Pontes cand a fost nevoie, dandu-ne sali si gazduind oamenii. Cred ca ar fi frumos sa intoarcem serviciul si sa ne implicam si noi acum in organizarea acestei manifestari. Primul lucru la care ma gandesc e ca putem promova evenimentul la noi pe site, si daca e nevoie de afise ne putem ocupa tot noi. Daca va mai vin si alte idei, v-as ruga sa le scrieti aici.
Andy
Andreea - Elena Neagu
Designer www.pontes.ro
Anjo.ro - Magazin virtual de produse pentru nevăzători
Şcoala pentru toţi - site dedicat elevilor nevăzători
Designer www.pontes.ro
Re: 50 de ani de la infiintarea LDV
Interesant! eu stiam ca are vreo 107 ani de cand este infiintat fiind ca in 2000 au sarbatorit cu mare valva centenarul.
Probabil a fost intrerupta activitatea scolara in timpul celui de al ii-lea razboi mondial si un pic dupa.
Ovi
Probabil a fost intrerupta activitatea scolara in timpul celui de al ii-lea razboi mondial si un pic dupa.
Ovi
- Manu
- General de divizie
Unul dintre servicii ar fi chiar site-ul pe care il vom face. Azi trimit si imaginile si ce mai trebuie pentru design.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
-
- Colonel
Cristina mi-a dat o idee buna: sa incercam sa preluam o parte a organizarii evenimentului. Ar fi o experienta interesanta si care ne-ar prinde bine, in sensul ca am invata sa ne organizam mai bine propriile evenimente. Cristina imi sugera sa luam legatura cu dl Vanda si sa propunem sa se ocupe Pontes de gasirea unor sponsori pentru eveniment. Cum la asa ceva nu trebuie bani multi, sunt sigura ca am putea obtine destul de usor ceva sponsorizari. E posibil ca in presa sa apara ceva despre acest eveniment, si n-ar fi rau sa se scrie ca a fost organizat cu sprijinul asociatiei Pontes. Ce ziceti, incercam sa gasim sponsori?
Andy
Andy
Andreea - Elena Neagu
Designer www.pontes.ro
Designer www.pontes.ro
O oportunitate de promovare si colaborare cu LDV
Desigur, este o idee buna. La ce site lucrati? Site pentru LDV? Care este/va fi adresa?
Don't fear, just wonder. You are more than life. Mind is power and desire.
- Manu
- General de divizie
Adresa este www.ldv.ro - domeniul este deja cumparat, spatiu avem, doar ca in curand va fi facut un design de catre Andreea,a poi il vom umple cu tot felul, sunt oameni cu posibilitati mari, care pot face cam orice in php, Java etc..
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...