Vulpea si ogarul

Literatura, idei, ganduri

Moderator: Manu

Ghita Potra
General de corp de armata

Mesaj de Ghita Potra »

sirul imi da si mie de gandit si nu imi vine nici o idee.
CarmenT
Maior

Mesaj de CarmenT »

Intervin si eu in acest topic deoarece curiozitatea nu-mi da pace. La cea de a doua sarada enuntata mai sus rezolvarea este: lac+rima=lacrima, dar nu reusesc sa ma prind de smecherie la prima, cea cu in timp pamantul devine o tara. Sunt foarte curioasa si cred ca daca nu raspunde nimeni destul de repede ar trebui sa primim un indiciu.
CarmenT
Maior

Mesaj de CarmenT »

Evrika!!! Se pare ca decat sa invat prefer sa ma gandesc la sarade. Mi-a venit in fine ideea la sarada a carei definitie este: in timp pamantul devine o tara: an+glia=Anglia.
cristina.vuscan

Mesaj de cristina.vuscan »

Visez eu sau saradele acelea cu lacrima si cu Anglia au fost propuse si rezolvate cu mult timp in urma? Carmenusa, cum de ai dat abia acum peste ele? Cristina
CarmenT
Maior

Mesaj de CarmenT »

Da, au fost propuse cu mult timp in urma, da nu am vazut rezolvarea. Se poate sa fi fost in alt topic rezolvate? Scuze daca dezgrop mortii, dar le-am vazut si chiar ma stresa gandul ca nu le stiu raspunsul. O sa ma uit daca or fi postate si in alt topic.
Andreea Neagu
Colonel

Mesaj de Andreea Neagu »

Au fost rezolvate in subiectul Sarade
Nu-i bai daca dezgropam mortii, important e sa comunicam si la cele peste 1500 de mesaje de pe forum, as zice c-o facem din plin!
Andy
Andreea Neagu
Colonel

Mesaj de Andreea Neagu »

cristina.vuscan scrie:Mai ramane problema stresanta a sirului de numere al lui Sorin. Dar aici nu cred ca voi avea nici o sansa!... Cristina
Sefa, chiar ca nu prea mai ai nici o sansa cu sirul lui Sorin. Nu de alta, dar cred ca l-am rezolvat eu.
Andy
cristina.vuscan

Mesaj de cristina.vuscan »

Fas! Cata impertinenta...Hans, retrogradat
Scrie răspuns