Salut, De ceva timp discut cu o persoana care ar putea sa ne ajute sa realizam un filmulet pentru sensibilizarea publicului vis-a-vis de imaginea nevazatorilor. Ne gandeam la un filmulet nu mai lung de 60 secunde, pe care sa-l putem difuza pe posturile de televiziune. As vrea sa va intreb daca printre voi sunt doritori sa se implice in realizarea acestui filmulet, cu idei, sugestii, si chiar sa se lase filmati. Vom utiliza materialele audio folosite in campania "60 de secunde pentru bastonul alb", peste care vom suprapune imagini.
Astept sa-mi scrieti pe info (arond) pontes.ro daca va intereseaza, dar si sa interveniti aici cu discutii.
Carmen
Film de promovare a nevazatorilor,
Moderator: Manu
Re: Film de promovare a nevazatorilor,
Indiferent ce s-ar prezenta in film, eu cred ca ar fi bine sa se prezinte situatii si ipostaze normale in care pot fi gasiti/implicati nevazatorii, nu chestii senzationale care sa ii lase cu gura cascata pe telespectatori si sa ramana cu o imagine si mai deformata despre majoritatea orbilor.
Ca idee generala cred ca publicul ar trebui sa stie ca orbii sunt niste oameni normali care nu sunt nici mai tristi si nici mai nebuni decat alte persoane, care nici nu au cine stie ce abilitati senzationale demne de filmele SF, dar care pot face diverse lucruri utile.
(Fiindca cred ca asta ar trebui promovat, si anume ce pot face nevazatorii, nu altele de exemplu pasiunile lor pentru teatrul radiofonic sau ascultat radioul).
Ca idee generala cred ca publicul ar trebui sa stie ca orbii sunt niste oameni normali care nu sunt nici mai tristi si nici mai nebuni decat alte persoane, care nici nu au cine stie ce abilitati senzationale demne de filmele SF, dar care pot face diverse lucruri utile.
(Fiindca cred ca asta ar trebui promovat, si anume ce pot face nevazatorii, nu altele de exemplu pasiunile lor pentru teatrul radiofonic sau ascultat radioul).
- Manu
- General de divizie
Da, cred ca situatii cat mai normale, asa cum erau cele din campania "30 de secunde pentru bastonul alb".
Daca e nevoie, sunt dispus sa ma las filmat.
Daca e nevoie, sunt dispus sa ma las filmat.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
Intr-adevar, campania de sensibilizare a telespectatorilor va avea succes doar daca vor fi prezentate cele mai frecvente dificultati cu care se confrunta nevazatorii, precum si modul corect prin care pot fi ajutati sa le depaseasca.
Pe langa spoturile existente deja in sectiunea "30 de secunde pentru bastonul alb", cred ca ar fi bine venit inca unul privind atitudinea corecta a vanzatorilor fata de nevazatori pentru a fi evitate raspunsurile de genul "n-avem decat ce se vede aici" sau "scrie acolo pretul".
Pe langa spoturile existente deja in sectiunea "30 de secunde pentru bastonul alb", cred ca ar fi bine venit inca unul privind atitudinea corecta a vanzatorilor fata de nevazatori pentru a fi evitate raspunsurile de genul "n-avem decat ce se vede aici" sau "scrie acolo pretul".
Toţi oamenii te aud când vorbeşti; prietenii însă înţeleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep şi ceea ce n-ai spus în cuvinte.
(Anonim)
(Anonim)