Magazin virtual de produse pentru nevazatori
Moderator: Manu
- Manu
- General de divizie
Foarte buna idee.
Mi se par bune marcajele alese, doar punctul sa nu fie prea putin stabil fiind o suprafata mica de contact cu plasticul cubului.
Cam la ce pret ar iesi?
Mi se par bune marcajele alese, doar punctul sa nu fie prea putin stabil fiind o suprafata mica de contact cu plasticul cubului.
Cam la ce pret ar iesi?
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
-
- Colonel
Pana intram pe plata TVA, undeva sub 50 de lei, cred. Sa vad cat timp imi ia pictura si cat TactiMark inghite, vor mai fi si pierderi - linii care vor fi sterse si refacute etc.
Din iulie, cand ar trebui sa ne iasa codul de TVA, se va adauga si TVA 24%.
Referitor la punct, ma gandeam la un "guguloi" ceva mai mare, nu chiar cat un varf de ac.
Din iulie, cand ar trebui sa ne iasa codul de TVA, se va adauga si TVA 24%.
Referitor la punct, ma gandeam la un "guguloi" ceva mai mare, nu chiar cat un varf de ac.
Andreea - Elena Neagu
Designer www.pontes.ro
Anjo.ro - Magazin virtual de produse pentru nevăzători
Şcoala pentru toţi - site dedicat elevilor nevăzători
Designer www.pontes.ro
-
- Colonel
Exact asa functioneaza si ce am propus eu, doar cu forme mai putin complexe.
Semnele propuse de mine pentru fiecare culoare ar fi, de exemplu:
- linie orizontala - rosu
- linie oblica - portocaliu
- x - galben
- + - verde
- punct - albastru
- niciun marcaj - alb
Este mai complicat sa desenez de mana cu TactiMark stelute, fulgi de zapada, hexagoane si alte forme, de aceea am ales linii, plusuri, x-uri si punct ca simboluri reprezentative pentru fiecare culoare.
Semnele propuse de mine pentru fiecare culoare ar fi, de exemplu:
- linie orizontala - rosu
- linie oblica - portocaliu
- x - galben
- + - verde
- punct - albastru
- niciun marcaj - alb
Este mai complicat sa desenez de mana cu TactiMark stelute, fulgi de zapada, hexagoane si alte forme, de aceea am ales linii, plusuri, x-uri si punct ca simboluri reprezentative pentru fiecare culoare.
Andreea - Elena Neagu
Designer www.pontes.ro
Designer www.pontes.ro
-
- Colonel
Mira, pentru tine îl şi făceam pe primul, sper să fie gata până vin la Cluj, în weekend, ca să ți-l pot arăta. E un pic mai complicat fiindcă fiecare faţă a cubului trebuie să se usuce câteva ore bune înainte să pot lucra la celelalte, aşa că fac exact două feţe pe zi, şi cum am început azi dimineaţă, voi fi cam la limită dacă intervine ceva şi nu pot lucra într-o seara. Oricum, sper să îl termin până joi seara, şi imediat ce e gata voi putea spune şi preţul exact.
Andreea - Elena Neagu
Designer www.pontes.ro
Designer www.pontes.ro
-
- Colonel
Salut,
Am cateva produse noi la magazin:
Tensiometrul Medisana MTC cu manseta pentru brat si voce in romana, maghiara, rusa, bulgara si poloneza, la pretul de 330 de lei. Nu este acelasi cu cel vandut acum vreo luna la Lidl.
- Afisează si reda audio tensiunea, pulsul si clasificarea tensiunii conform OMS
- Rezultatul fiecarei masuratori este stocat in memorie. Pot fi astfel retinute pana la 60 de valori şi se poate face o medie.
- Puteti alege limba in care vorbeste: romana, maghiara, rusa, bulgara, ceha sau poloneza
- Puteti regla volumul vocii.
- Functioneaza cu 4 baterii AA.
Ceas vorbitor, de masa, cu voce in limba engleza si alarma, la pretul de 80 de lei. Nu e foarte mare si intra usor in bagaj in cazul in care vreti sa-l luati cu voi in concediu. Are alarma, poate spune automat ora la ora fixa, iar volumul vocii este reglabil.
Lupa de buzunar cu putere de marire de 4 ori si maner este usor de tinut in mana, are o lentila mare, cu diametrul de 50mm, si costa 40 de lei.
Abtibildurile transparente pentru localizarea tastelor sunt bune pentru a marca F-ul si J-ul lustruite de atata utilizare, sau orice alta tasta de calculator sau telefon pe care vreti s-o identificati mai rapid. Le puteti folosi si pentru a marca programele la masina de spalat, sau diferite setari pentru centrala, cuptorul cu microunde sau orice alt aparat. Costa 16 lei pachetul de 6, si sunt disponibile atat in varianta transparenta cat si portocalie, daca aveti nevoie de contrast cromatic.
Ochelarii pentru popice si golbal, la pretul de 78 de lei, impiedica total patrunderea luminii, au rama si lentilele din plastic dur, se fixeaza pe cap cu banda elastica si au marginile cauciucate, pentru confort sporit.
In categoria Dispozitive de etichetare Braille, tactila si audio am adaugat noi pachete de etichete pentru Stiloul prietenos: pachetele standard D, E, F, G si H cu cate 418 etichete fiecare, si pachetele 2 si 3 pentru haine spalate la masina, cu cate 48 de etichete fiecare. Pretul pentru oricare pachet de etichete pentru Stiloul Prietenos este de 98 de lei.
Numai bine,
Andreea
Am cateva produse noi la magazin:
Tensiometrul Medisana MTC cu manseta pentru brat si voce in romana, maghiara, rusa, bulgara si poloneza, la pretul de 330 de lei. Nu este acelasi cu cel vandut acum vreo luna la Lidl.
- Afisează si reda audio tensiunea, pulsul si clasificarea tensiunii conform OMS
- Rezultatul fiecarei masuratori este stocat in memorie. Pot fi astfel retinute pana la 60 de valori şi se poate face o medie.
- Puteti alege limba in care vorbeste: romana, maghiara, rusa, bulgara, ceha sau poloneza
- Puteti regla volumul vocii.
- Functioneaza cu 4 baterii AA.
Ceas vorbitor, de masa, cu voce in limba engleza si alarma, la pretul de 80 de lei. Nu e foarte mare si intra usor in bagaj in cazul in care vreti sa-l luati cu voi in concediu. Are alarma, poate spune automat ora la ora fixa, iar volumul vocii este reglabil.
Lupa de buzunar cu putere de marire de 4 ori si maner este usor de tinut in mana, are o lentila mare, cu diametrul de 50mm, si costa 40 de lei.
Abtibildurile transparente pentru localizarea tastelor sunt bune pentru a marca F-ul si J-ul lustruite de atata utilizare, sau orice alta tasta de calculator sau telefon pe care vreti s-o identificati mai rapid. Le puteti folosi si pentru a marca programele la masina de spalat, sau diferite setari pentru centrala, cuptorul cu microunde sau orice alt aparat. Costa 16 lei pachetul de 6, si sunt disponibile atat in varianta transparenta cat si portocalie, daca aveti nevoie de contrast cromatic.
Ochelarii pentru popice si golbal, la pretul de 78 de lei, impiedica total patrunderea luminii, au rama si lentilele din plastic dur, se fixeaza pe cap cu banda elastica si au marginile cauciucate, pentru confort sporit.
In categoria Dispozitive de etichetare Braille, tactila si audio am adaugat noi pachete de etichete pentru Stiloul prietenos: pachetele standard D, E, F, G si H cu cate 418 etichete fiecare, si pachetele 2 si 3 pentru haine spalate la masina, cu cate 48 de etichete fiecare. Pretul pentru oricare pachet de etichete pentru Stiloul Prietenos este de 98 de lei.
Numai bine,
Andreea
Andreea - Elena Neagu
Designer www.pontes.ro
Designer www.pontes.ro
Salutare. As avea si eu o intrebare. Pe anjo.ro la software putem gasi si windows licentiat?
Ioto
Vizitati www.ioto.computerulmeu.ro
Foarte amuzant...
Dar ce rau am facut ca am pus acea intrebare?
doar Am vrut sa ma informez.
Dar ce rau am facut ca am pus acea intrebare?
doar Am vrut sa ma informez.
Ioto
- Manu
- General de divizie
Anjo are produse in special pentru deficientii de vedere... Exista si ceva software precum Abby Fine Reader, dar si acela poate fi considerat specific nevazatorilor.
Oricum, pe site este intreaga oferta.
Oricum, pe site este intreaga oferta.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
am inteles. Nu stiam ca se poate cumpara licenta la Abbi fine reader. Dar totus pare cam dubioasa treaba cu licentele de windows de oare ce am citit intr-un articol ca unele magazine de la noi din tara au fost prinsi ca vindeau calculatoare cu windows piratat. si de aia am intrebat daca Anjo.ro are licenta pentru windows.
Daca o sa gasesc articolul despre care vorbeam, o sa il pun aici.
Toate cele bune.
Si sper ca nu am suparat pe nimeni cu intrebarea asta.
Daca o sa gasesc articolul despre care vorbeam, o sa il pun aici.
Toate cele bune.
Si sper ca nu am suparat pe nimeni cu intrebarea asta.
Ioto
-
- Colonel
Salut,Ioto scrie:Salutare. As avea si eu o intrebare. Pe anjo.ro la software putem gasi si windows licentiat?
Scuze ca raspund asa tarziu. Nu, nu vindem Windows fiindca deja sunt foarte multe magazine care vand asa ceva. Pentru computerele din firma am cumparat Windows si Office de la Emag, de exemplu.
Anjo vinde doar produse si softuri specifice nevazatorilor. Am inclus la softuri IVONA Accessibility Package, vocile de la IVONA si Loquendo, Nuance TALKS dar si Abbyy FineReader pentru utilizarea lui la OCR. Computere si telefoane mobile nu vindem pentru ca, la fel, sunt peste tot.
Numai bine,
Andreea
Andreea - Elena Neagu
Designer www.pontes.ro
Designer www.pontes.ro