Stick-uri/modemuri
Moderator: Manu
Stick-uri/modemuri
Aici vom vorbi despre stick-uri si modemuri. decodez stick/modem contracost bine-nteles. si ofer si explicatiile necesare pentru procedare mai ofer si programul cu care trebuie decodat acel stick acesta din urma este gratuit. codul de deblocare costa numai. lasati aici un mesaj.
Re: Stick-uri/modemuri
Nu prea inteleg. Despre ce stick-uri este vorba? Si de ce ar trebui decodate?
(Dar apropos, are vre-o legatura cu locurile de munca pentru handicapati?)
Si de ce nu ar avea? asta nu este o munca? si daca nu intelegeti dumneavoastra, inteleg altii. majoritate modemurilor se iau pe abonament: orange, cosmote, vodafone sau digi sau cine stie cate firme vor mai fi. si acestea sunt in mare parte codate pe reteaua respectiva. ce e rau in a decoda aceste modemuri/stick-uri cum li se mai spune? dupa ce se termina abonamentul sau poate nici nu vrei sa intri pe acel abonament pe internet si vrei o alta retea si pentru ca a fost aproape gratuit modemul pe abonament, poate vrei sa intri printr-o alta retea pe internet dar modemul e codat ce faci cu el? il arunci? ca pretul de vanzare la aceste modemuri codate este destul de mic fata de cele decodate. sau poate matale iti cumperi un alt modem pe un alt abonament si asta pentru ca e gratuit modemul dar sa platesti doua abonamente lunar cand poti decoda acel modem nu e mai bine? nu toata lumea este bogata sa isi permita orice si oricand la orice ora.IonPop scrie:Nu prea inteleg. Despre ce stick-uri este vorba? Si de ce ar trebui decodate?
Ma rog, probabil ca nu sunt la curent cu ofertele furnizorilor de internet asa ca habar n-am cum mai furnizeaza ei internetul.
Am un stick cu care ma pot conecta wireless la internet prin RDS, dar l-am primit gratis. Si banuiesc ca daca voi dori sa ma abonez la un alt serviciu probabil imi vor da un nou stick tot gratis. Sau nu? Asa ca tot nu as avea ce sa fac cu stick-ul actual.
(Ca sa nu spun ca varianta conectarii cu ajutorul stick-ului care este mult mai lenta decat cea prin cablu este evident, una secundara).
Dupa cate mai tin insa minte, cand am primit acel stick gratis l-am primit in folosinta doar pe perioada cat sunt abonat la RDS, iar daca as dori sa trec la un alt furnizor, ar trebui probabil sa restitui stick-ul, deci nu ar fi util daca ar fi decodat.
Am un stick cu care ma pot conecta wireless la internet prin RDS, dar l-am primit gratis. Si banuiesc ca daca voi dori sa ma abonez la un alt serviciu probabil imi vor da un nou stick tot gratis. Sau nu? Asa ca tot nu as avea ce sa fac cu stick-ul actual.
(Ca sa nu spun ca varianta conectarii cu ajutorul stick-ului care este mult mai lenta decat cea prin cablu este evident, una secundara).
Dupa cate mai tin insa minte, cand am primit acel stick gratis l-am primit in folosinta doar pe perioada cat sunt abonat la RDS, iar daca as dori sa trec la un alt furnizor, ar trebui probabil sa restitui stick-ul, deci nu ar fi util daca ar fi decodat.
stick-uri/modemuri
Dar cei ce sunt la sate si nu au internet pe cablu normal sa se conecteze de pe un routher wireless sau stick. si daca il primesc sau daca l-au scos pe abonament si nu isi permit sa plateasca mai departe abonamentul, in stick sau routher poti baga orice cartela de voce si daca ai cati-va mega poti sa ii utilizezi prin calculator. deci e o varianta foarte buna stick-ul desi si eu optez pentru cablu dar si eu o sa am nevoie de stick decodat si chiar nu imi permit sa fac un nou abonament. stick-ul il platesti cand faci un abonament de internet deci nu iti cere nimeni sa il returnezi inapoi. dar nu are rost sa ne contrazicem oricine stie despre anumite lucruri mai mult altul mai putin dar ne ajutam intre noi ca de aceea suntem oameni. si sa decodezi contra cost ceva asta nu e nici un rau. parlamentarii fura milioane sau mai mult de euro sii nu ii ia nimeni la rost sau se inchid dosarele asa pe neasteptate. noi de ce nu am muncii?
Salut!Mie mi se pare o chestie chiar faina decodarile astea.Inloc sa fiu obligat sa ma chinui cu modemul de la rds care din cate am inteles are trafic prost rau pot sa decodez modemul si ma mut pe orange sau vodafone sau pe cosmote.Multam fain!Ma gasiti pe adresa shady_rapid2008@yahoo.com