Moderator: Manu
-
- Sergent major
-
- Capitan
Daca tot vorbim de blocari si alte alea, vin si eu cu o mic a experienta.
Cu cateva saptamani in urma, aveam vreo 3 sau 4 request-uri neacceptate inca. Cand sa intru pe site-ul m.facebook.com, imi apare mesajul cum ca as fi adaugat prea multe persoane, si ca ma roaga sa adaug numai persoane pe care le cunosc personal.
Chestia asta nu mi-a blocat contul, desi amenintau cu chestia asta. Am dat ok, am refuzat sa imi retrag cererile de prietenie, pentru ca asa si se sugera acolo, si dupa aceea a mers totul perfect, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.
Marea mea intrebare este alta: de unde stiu ei pe cine cunosc eu si pe cine nu? Chiar se bazeaza pe informatiile lor de profil? Daca eu am o cunostiinta care sta la polul nord ce fac?
Cu cateva saptamani in urma, aveam vreo 3 sau 4 request-uri neacceptate inca. Cand sa intru pe site-ul m.facebook.com, imi apare mesajul cum ca as fi adaugat prea multe persoane, si ca ma roaga sa adaug numai persoane pe care le cunosc personal.
Chestia asta nu mi-a blocat contul, desi amenintau cu chestia asta. Am dat ok, am refuzat sa imi retrag cererile de prietenie, pentru ca asa si se sugera acolo, si dupa aceea a mers totul perfect, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.
Marea mea intrebare este alta: de unde stiu ei pe cine cunosc eu si pe cine nu? Chiar se bazeaza pe informatiile lor de profil? Daca eu am o cunostiinta care sta la polul nord ce fac?
Ultima oară modificat 24 Ian 2013, 16:43 de către Stefan_Ilioaica, modificat 1 dată în total.
Stefan
-
- Colonel
Aceea e doar o sugestie.
Cred ca merg pe ideea ca atunci cand adaugi pe cineva pe care il cunosti, e probabil ca cererea sa fie acceptata. Cand in schimb adaugi necunoscuti, cererea ta va sta neacceptata cu lunile, fiindca Facebook nu are optiunea de a refuza o cerere.
Cred ca merg pe ideea ca atunci cand adaugi pe cineva pe care il cunosti, e probabil ca cererea sa fie acceptata. Cand in schimb adaugi necunoscuti, cererea ta va sta neacceptata cu lunile, fiindca Facebook nu are optiunea de a refuza o cerere.
Andreea - Elena Neagu
Designer www.pontes.ro
Anjo.ro - Magazin virtual de produse pentru nevăzători
Şcoala pentru toţi - site dedicat elevilor nevăzători
Designer www.pontes.ro
Anjo.ro - Magazin virtual de produse pentru nevăzători
Şcoala pentru toţi - site dedicat elevilor nevăzători
-
- Sergent major
Eu pot sa zic ca am avut o experienta indelungata in chestia asta.
Prima data te blocheaza 48 de ore, apoi 7 zile, apoi 14, iar in final 30.
Am fost blocat de mai multe ori, iar daca ai ajuns la valoarea maxima de 30, urmatoarea perioada de blocare este tot 30 de zile in continuare, nu se reseteaza.
Chiar ieri am verificat statusul contului, si mi s-a spus ca sunt blocat, crezand ca o sa imi fie deblocat contul, am raspuns la acele "intrebari" pentru bann la cereri de prietenie, dar contul meu a ramas blocat pe vechiul motiv.
Ce e interesant, e ca in ultimile 30 de zile, nici macar nu am utilizat acel cont.
Prima data te blocheaza 48 de ore, apoi 7 zile, apoi 14, iar in final 30.
Am fost blocat de mai multe ori, iar daca ai ajuns la valoarea maxima de 30, urmatoarea perioada de blocare este tot 30 de zile in continuare, nu se reseteaza.
Chiar ieri am verificat statusul contului, si mi s-a spus ca sunt blocat, crezand ca o sa imi fie deblocat contul, am raspuns la acele "intrebari" pentru bann la cereri de prietenie, dar contul meu a ramas blocat pe vechiul motiv.
Ce e interesant, e ca in ultimile 30 de zile, nici macar nu am utilizat acel cont.
Renunta la ce nu poti pastra, pentru a castiga ce nu poti pierde!!!
Complicata situatie...Insa daca nu dorim sa acceptam sa fim prieteni cu o persoana ii putem da Nu multumesc la cerere si nu ne va mai putea trimite cereri acea persoana.Mai am si eu o problema...Pana acum o vreme aveam restrictionat contul.Nu puteam trimite cereri.Inca-l am.Insa problema e ca mi-a disparut un prieten din lista de la facebook si cand dau pe profilul lui nu-mi permite sa intru.Imi spune ca pagina pe care am solicitat-o s-ar putea sa fie indisponibila sau stricata.Daca ma lasa sa intru pe profil nu-mi mai afiseaza nimic pe el.Persoana avea o gramada de poze,cantece,linkuri....Dar acum pagina e goala.Imi da doar niste date despre ea si atat.
-
- Capitan
Oricum, politica asta a lor mi se pare chiar aiurea...
Eu mai am vreo 3 zile si scap in sfarsit. Au astia ceva impotriva socializarii?
Si faza e ca unii prieteni aveau de gand sa imi dea accept, insa n-au avut timp.
M-au blocat sa mai trimit request-uri dupa ultima cerere de prietenie pe care abia o trimisesem.
Intr-adevar, mai aveam ceva request-uri in asteptare, dar oricum tot aiurea mi se pare chestia asta.
Ca sa nu mai spun ca am si retras cererile alea si tot nu m-au deblocat mai devreme.
Eu mai am vreo 3 zile si scap in sfarsit. Au astia ceva impotriva socializarii?
Si faza e ca unii prieteni aveau de gand sa imi dea accept, insa n-au avut timp.
M-au blocat sa mai trimit request-uri dupa ultima cerere de prietenie pe care abia o trimisesem.
Intr-adevar, mai aveam ceva request-uri in asteptare, dar oricum tot aiurea mi se pare chestia asta.
Ca sa nu mai spun ca am si retras cererile alea si tot nu m-au deblocat mai devreme.
Stefan
-
- Plutonier
-
- Capitan
Aici trebuie sa te contrazic...
In primul rand, lumea o sa isi creeze macar de curiozitate un cont de facebook, iar in general majoritatea oamenilor il si folosesc la maxim dupa ce l-au creat.
In al doilea rand, toate evenimentele ce le-am scris noi aici s-au petrecut din cauza ca aveam prea multe request-uri trimise.
Asa ca cine citeste pe aici ar putea sa ia aminte sa nu aiba prea multe cereri de prietenie trimise, pentru a nu ajunge in situatii de-astea, care crede-ma, nu-s deloc placute.
Apropo, ca tot veni vorba, tu ti-ai creeat cont pe facebook? Daca da, ce parere ai de el?
In primul rand, lumea o sa isi creeze macar de curiozitate un cont de facebook, iar in general majoritatea oamenilor il si folosesc la maxim dupa ce l-au creat.
In al doilea rand, toate evenimentele ce le-am scris noi aici s-au petrecut din cauza ca aveam prea multe request-uri trimise.
Asa ca cine citeste pe aici ar putea sa ia aminte sa nu aiba prea multe cereri de prietenie trimise, pentru a nu ajunge in situatii de-astea, care crede-ma, nu-s deloc placute.
Apropo, ca tot veni vorba, tu ti-ai creeat cont pe facebook? Daca da, ce parere ai de el?
Stefan
Salutare prieteni!Va rog sa-mi spune-ti si mie daca se poate si cum procedez pentru a face o setare la pc sa determin facebookul sa se deschida cu legatura m.facebook.com deoarece mereu jaws se impodmoleste cand deschid facebook.com.Cand deschid legatura mentionata mai sus citeste sacadat.Si plus ca m-am obisnuit cu varianta de mobil.
Salutare, am si eu o intrebare.
de ce nu pot posta poze pe facebook daca intru pe varianta de mobil?
si o chestie ciudata. la incarcare iti da
de 3 ori butonul browse. cum trebuie sa procedez?
ca de fel nu-i dau de cap.
de ce nu pot posta poze pe facebook daca intru pe varianta de mobil?
si o chestie ciudata. la incarcare iti da
de 3 ori butonul browse. cum trebuie sa procedez?
ca de fel nu-i dau de cap.
Ioto
Vizitati www.ioto.computerulmeu.ro
Vizitati www.ioto.computerulmeu.ro
-
- Capitan
Cele doua trei butoane denumite "browse" reprezinta sloturile disponibile pentru poze. Deci, asta inseamna ca pe varianta mobila poti incarca trei poze odata.
Eu folosesc varianta clasica pentru a incarca pozele din doua motive:
1. Am cinci sloturi in loc de trei, deci pot incarca ceva mai repede.
2. Pe varianta mobila inca n-avem optiunea de a face albume, iar eu imi cam aranjez fotografiile in albume de obicei.
Concluzie finala: Incearca sa folosesti varianta clasica cand vrei sa incarci poze. Eu unul la acest capitol n-am intalnit nicio problema de accesibilitate.
O singura chestie ar mai fi de spus la final: Dupa ce ii dai nume albumului si ce i-ai mai facut tu pe acolo, trebuie sa alegi sa folosesti formularul simplu de incarcare ca upload-ul sa fie accesibil cu jaws-ul.
Eu folosesc varianta clasica pentru a incarca pozele din doua motive:
1. Am cinci sloturi in loc de trei, deci pot incarca ceva mai repede.
2. Pe varianta mobila inca n-avem optiunea de a face albume, iar eu imi cam aranjez fotografiile in albume de obicei.
Concluzie finala: Incearca sa folosesti varianta clasica cand vrei sa incarci poze. Eu unul la acest capitol n-am intalnit nicio problema de accesibilitate.
O singura chestie ar mai fi de spus la final: Dupa ce ii dai nume albumului si ce i-ai mai facut tu pe acolo, trebuie sa alegi sa folosesti formularul simplu de incarcare ca upload-ul sa fie accesibil cu jaws-ul.
Stefan
Shady scrie:Complicata situatie...Insa daca nu dorim sa acceptam sa fim prieteni cu o persoana ii putem da Nu multumesc la cerere si nu ne va mai putea trimite cereri acea persoana.Mai am si eu o problema...Pana acum o vreme aveam restrictionat contul.Nu puteam trimite cereri.Inca-l am.Insa problema e ca mi-a disparut o cunostintadin lista de la facebook si cand dau pe profilul respectivei persoane nu-mi permite sa intru.Imi spune ca pagina pe care am solicitat-o s-ar putea sa fie indisponibila sau stricata.Daca ma lasa sa intru pe profil nu-mi mai afiseaza nimic pe el.Persoana avea o gramada de poze,cantece,linkuri....Dar acum pagina e goala.Imi da doar niste date despre ea si atat.